Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.652
Cevap
32
Favori
110.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

quote:

Orijinalden alıntı: BR9

quote:

Haydutların cesetlerinden aldıklarımıza bile çalıntı yazıyor anlamış değilim, çalıntı malzemelerini nerede satabilirim? rattay'daki değirmencinin görevini yapmadım onun için zaman yok başka bir görev bitirimi için askerler beni bekliyor, ne yapabilirim rattay'da?

Theresanın amcasımıydı onun ile tanışmadınız mı? Çalıntı malları bir güzel alıyor. Daha doğrusu bu işin piri olmuş birisiyle tanıştırıyor seni. İlk görev basit bir şey zaten onu yapmalısın. Satmak değilde senin yerine saklama muhabbetine giriyorlar ücretini vererek.

Amcasıyla tanışmıştım ama atım olmadığı için celladın evine gidemedim uzak diye, dün bi at verdiler onunla gidip cellattan yüzüğü aldım 15 groşen karşılığında..
    Yalnız şöyle bir durum var; haydutlardan vs aldığım zırh ve eşyaların 3-4'ünde çalıntı işareti vardı, theresa'nın evindeki sandığa koymak istediğimde 2 tane eşyada çalıntı eşya işareti olduğunu gördüm, buglar hala var oyunda bayağı anlaşılan.
    Bu arada hırsızlığın püf noktaları nedir, yani çalıntı malzemeler ile kimsenin yanından geçmeden o saklayan adama mı götürmem gerek? Üzerimde olduğunu gördüklerinde itibar yerlere iniyor kimse konuşmak istemiyor çünkü.

Hocam bende eşya çaldım mecburiyetten aç kaldım çaldım bir şeyler yaptım fakat o eşyaları göstermediğiniz sürece hiç bir sıkıntı olmuyor ben yaşamadım o saçmalık olurdu zaten.

Değerli bir eşyayı çalarsan çaldığın yerden uzakta bir yere satman gerekiyor mutlaka.

Hırsızlık yaparken veya birisini öldürürken birisi senin yüzünü görürse eğer koşuyorlar şikayet etmeye ve bir süre boyunca senin yüzünü unutmuyorlar. Gardiyanlarda tabi yakaladıkları yerde çökmez isen sıkıntı büyük.

• Ek olarak arkadaşlar oyunun oynanış süresi kaç saat acaba? 21 saat oynamışım ama çok fazla yan görev yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

Var tabi sen çok tersleme ablayı 😂

Hocam çok afedersin ama kadın tam bir abaza. Daha ilk gördü beni akşamına odama damladı. Ben de ayıptır söylemesi gerçekçi olsun diye don atlet yatmışım. Ulan ayıptır. Sonuçta Henry ergenliğini dorukta yaşayan genç bir hödük. Senin ne işin var gece vakti demircinin oğlunun odasında. Çok acı çekmişsin, teselli edeceğim ayağına elimize dokunmalar, laf arası kocam da çok yaşlı falan dokundurmalar. Hayır koskoca Lady olmuşsun teyze daha neyin peşindesin? Bir de fantazisi mi vardır nedir anlamadım, koca kalede o kadar yağız yiğit savaşçı var neden gelip bana kerkiniyon?

don atletmi yattın, işte rol yapmak budur bende sör robard dedi diye çizmelerimi çıkarmıştım sadece

Bu tarz oyunlarda böyle şeylere çok dikkat ederim. Mesela her sabah kalkınca yakınlarda su falan varsa yüzümü yıkarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 14 Mart 2018; 0:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küreği satan bazı tüccarlar var, skalitz'deki görevde ise köpek sesine doğru gidince oradan buluyorsun.
    açlık konusunda ben hiç sorun yaşamadım, her yerde yemek pişiriyorlar, beslenmem 75'e gelince kazandan yemek yiyorum hiç yiyecek taşımaya gerek kalmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Haydutların cesetlerinden aldıklarımıza bile çalıntı yazıyor anlamış değilim, çalıntı malzemelerini nerede satabilirim? rattay'daki değirmencinin görevini yapmadım onun için zaman yok başka bir görev bitirimi için askerler beni bekliyor, ne yapabilirim rattay'da?

Theresanın amcasımıydı onun ile tanışmadınız mı? Çalıntı malları bir güzel alıyor. Daha doğrusu bu işin piri olmuş birisiyle tanıştırıyor seni. İlk görev basit bir şey zaten onu yapmalısın. Satmak değilde senin yerine saklama muhabbetine giriyorlar ücretini vererek.

Amcasıyla tanışmıştım ama atım olmadığı için celladın evine gidemedim uzak diye, dün bi at verdiler onunla gidip cellattan yüzüğü aldım 15 groşen karşılığında..
    Yalnız şöyle bir durum var; haydutlardan vs aldığım zırh ve eşyaların 3-4'ünde çalıntı işareti vardı, theresa'nın evindeki sandığa koymak istediğimde 2 tane eşyada çalıntı eşya işareti olduğunu gördüm, buglar hala var oyunda bayağı anlaşılan.
    Bu arada hırsızlığın püf noktaları nedir, yani çalıntı malzemeler ile kimsenin yanından geçmeden o saklayan adama mı götürmem gerek? Üzerimde olduğunu gördüklerinde itibar yerlere iniyor kimse konuşmak istemiyor çünkü.

Hocam bende eşya çaldım mecburiyetten aç kaldım çaldım bir şeyler yaptım fakat o eşyaları göstermediğiniz sürece hiç bir sıkıntı olmuyor ben yaşamadım o saçmalık olurdu zaten.

Değerli bir eşyayı çalarsan çaldığın yerden uzakta bir yere satman gerekiyor mutlaka.

Hırsızlık yaparken veya birisini öldürürken birisi senin yüzünü görürse eğer koşuyorlar şikayet etmeye ve bir süre boyunca senin yüzünü unutmuyorlar. Gardiyanlarda tabi yakaladıkları yerde çökmez isen sıkıntı büyük.

Taktiği anladım hocam.
    Biraz önce tüccar ile pazarlıkta 2 kez anlaşamadık, sonra tüccarla etkileşime girmek için "e"ye bastım ama olmadı bikaç kez bastım ve arada basılı tutmuşum, yankesicilik anladı tüccar, sonra muhafız gelip yakaladı beni, pazarlık için 5-10 groşen kurtarayım derken yok yere 60 groşenim gitti şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 14 Mart 2018; 1:47:47 >

• Spoiler vermeyelim. Spoiler butonu var, kullanalım lütfen.
  • Oyunu hdd den kaldırıp ssd ye yükledim baya bir farketti özelikle yüklemeler, texture streaming ve ani fps düşüşleri büyük oranda iyileşti, şehir içinde dövüş başlayınca çok takılma oluyordu onlarda düzeldi

• Oyunda silahlarla ilgili anlamadığım bi şey var.

Şu benim şu an kullandığım kılıç.

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]

Şu da pazardaki başka bi kılıç Özellikleri benimkinden düşük olmasına rağmen, benim kullandığım kılıçtan pahalı. Neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 14 Mart 2018; 11:19:19 >

• Vrataski V kullanıcısına yanıt
    tek fark dayanırlık'ta acaba ondan dolayı mı o kadar fark var?
  • Beyler biraz önce haydut kampına saldırdım, at ile birlikte hepsini farklı yerlere dağıtıp tek tek avladım, bir tanesiyle kapışırken teslim oldu, kılıç darbesi koydum onun üzerine hemen kaçtı, peşine koşamadan diğer haydut geldi kaçan haydutu yakalayamadım, bu kaçan haydutlar nereye gider? Kampa geri döner mi ?
  • quote:

Beyler biraz önce haydut kampına saldırdım, at ile birlikte hepsini farklı yerlere dağıtıp tek tek avladım, bir tanesiyle kapışırken teslim oldu, kılıç darbesi koydum onun üzerine hemen kaçtı, peşine koşamadan diğer haydut geldi kaçan haydutu yakalayamadım, bu kaçan haydutlar nereye gider? Kampa geri döner mi ?

Yara aldıysa ölmüş olabilir. Ölmediyse kısa süre sonra dönüyor kampa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

quote:

Beyler biraz önce haydut kampına saldırdım, at ile birlikte hepsini farklı yerlere dağıtıp tek tek avladım, bir tanesiyle kapışırken teslim oldu, kılıç darbesi koydum onun üzerine hemen kaçtı, peşine koşamadan diğer haydut geldi kaçan haydutu yakalayamadım, bu kaçan haydutlar nereye gider? Kampa geri döner mi ?

Pes ettikten sonra kılıç darbesi vurdum, tahminen bir kılıç darbelik canı daha kalmıştı, tekrar bakıyım kampa o zaman :)

• quote:

quote:

quote:

Pes ettikten sonra kılıç darbesi vurdum, tahminen bir kılıç darbelik canı daha kalmıştı, tekrar bakıyım kampa o zaman :)

İnfaz seçeneği çıkmadı mı da kılıçla vurdunuz hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnfaz seçeneği çıkmadı mı da kılıçla vurdunuz hocam?

Pes ettiğinde infaz seçeneği çıkmadı, silahlarını bırakıp diz üstü çökmüştü?

• oyunu yeni aldım, kesin kullanın dediğiniz modlar var mı?
  • 475 mb güncelleme geldi oyuna.

Edit: Ve kötü haber, sınırsız save modu devre dışı kaldı yeni güncellemeyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 14 Mart 2018; 16:28:28 >
  • Ya aslında save modu da çözüm değil. Neden diyecek olursanız, abi şimdi görev yaparken kendini kaptırıp yardırıyorsun ve save almayı unutuyorsun. Malum oyun bug dolu. Buga girdiğin zaman da alt f4 den başka çaren kalmıyor. Hop bir anda o kadar şey boşa gidiyor. Dün şu Peshek midir nedir bizimle ilgilenen değirmencinin görevlerini yaparken denk geldim. En son söylediği şeyi yapıp rapor vermeye geldiğimde gece olmuştu. Eleman yatıyordu. Dayı bir bak hele diye dürttüm ama kalkmadı. Ben de uyuyayım bari sabah söylerim deyip yattım. Yatmamla birlikte oyun buga girdi. Bir türlü yükleme ekranından çıkmadı ben de alt f4 çektim. Yaklaşık bir on beş yirmi dakikam boşa gitti. Halbuki oyunda bir auto save özelliği olsa hiç uğraşmayacağız.

Bu arada bu Bohemya'nın değirmencileri ne iş? Adamlar bildiğin uncuyuz ayağına malı götürüyorlar. Bildiğin çete kurmuşlar. Theresanın amcası deyince görmüş geçirmiş bilge bir yaşlı dayı beklerken karşıma çok af edersiniz eli uzun puştun teki çıktı. Oyun beni şaşırtmaya devam ediyor.

• quote:

Ya aslında save modu da çözüm değil. Neden diyecek olursanız, abi şimdi görev yaparken kendini kaptırıp yardırıyorsun ve save almayı unutuyorsun. Malum oyun bug dolu. Buga girdiğin zaman da alt f4 den başka çaren kalmıyor. Hop bir anda o kadar şey boşa gidiyor. Dün şu Peshek midir nedir bizimle ilgilenen değirmencinin görevlerini yaparken denk geldim. En son söylediği şeyi yapıp rapor vermeye geldiğimde gece olmuştu. Eleman yatıyordu. Dayı bir bak hele diye dürttüm ama kalkmadı. Ben de uyuyayım bari sabah söylerim deyip yattım. Yatmamla birlikte oyun buga girdi. Bir türlü yükleme ekranından çıkmadı ben de alt f4 çektim. Yaklaşık bir on beş yirmi dakikam boşa gitti. Halbuki oyunda bir auto save özelliği olsa hiç uğraşmayacağız.

Bu arada bu Bohemya'nın değirmencileri ne iş? Adamlar bildiğin uncuyuz ayağına malı götürüyorlar. Bildiğin çete kurmuşlar. Theresanın amcası deyince görmüş geçirmiş bilge bir yaşlı dayı beklerken karşıma çok af edersiniz eli uzun puştun teki çıktı. Oyun beni şaşırtmaya devam ediyor.

Ben alışkınım adım başı save alırım.

Dk 1 gol 1 oldu. Atım buga girdi koşmuyor bu sefer de. Save modu olsa 2 dk öncesine gidip az bi yol yürüyecektim. Ama oyun en son tam yarım saat önce almış save. At düzelecek mi düzelmeyecek mi o da meçhul. Gel de soğuma oyundan şimdi.

Edit: Bu arada save modunu 12 Marttan önce indirdiyseniz 1.3.3 (yeni update) ile çalışmıyor. 12 martta güncellenmiş mod ve 1.3.3. ile uyumlu. Çalışmayanlar tekrar indirsin modu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 14 Mart 2018; 19:50:15 >

• quote:

quote:

Ya aslında save modu da çözüm değil. Neden diyecek olursanız, abi şimdi görev yaparken kendini kaptırıp yardırıyorsun ve save almayı unutuyorsun. Malum oyun bug dolu. Buga girdiğin zaman da alt f4 den başka çaren kalmıyor. Hop bir anda o kadar şey boşa gidiyor. Dün şu Peshek midir nedir bizimle ilgilenen değirmencinin görevlerini yaparken denk geldim. En son söylediği şeyi yapıp rapor vermeye geldiğimde gece olmuştu. Eleman yatıyordu. Dayı bir bak hele diye dürttüm ama kalkmadı. Ben de uyuyayım bari sabah söylerim deyip yattım. Yatmamla birlikte oyun buga girdi. Bir türlü yükleme ekranından çıkmadı ben de alt f4 çektim. Yaklaşık bir on beş yirmi dakikam boşa gitti. Halbuki oyunda bir auto save özelliği olsa hiç uğraşmayacağız.

Ben alışkınım adım başı save alırım.

Dk 1 gol 1 oldu. Atım buga girdi koşmuyor bu sefer de. Save modu olsa 2 dk öncesine gidip az bi yol yürüyecektim. Ama oyun en son tam yarım saat önce almış save. At düzelecek mi düzelmeyecek mi o da meçhul. Gel de soğuma oyundan şimdi.

Al işte bak bunu diyordum. Şu oyuna otomatik kayıt sistemi konsa gerçekçiliğinden bir şey mi kaybedecek kardeşim. Hardcore olacağız diye bu kadar da kasılmazki. Şu kayıt iksiri fikrini ortaya atan arkadaşı tebrik ediyorum. Gerçekten oyun dünyasında bir çığır açtı.

• Oyun sürekli bir yükleme halinde, HDD'yi diğer oyunlara göre daha fazla yoruyor.

bu da anlık takılma yaratıyor, biraz koşup hızlandığım an sanki o bölgeyi, kaplamaları vs. daha yeni yüklüyor gibi.

optimizasyon da pek verimli olmayınca anlık takılma ve frame düşüşleri daha fazla hissediliyor.

zaten oyunu en yüksek ayarlara aldığımızda "şuan ki sistemleri düşünerek yapmadık" kardeş diyor.

cryengine güzel görsellik sunsa da kullanılan her oyunda dönemin PC'leri çalıştıramıyor arkadaş yapmayın şu motor ile oyun falan.

EDIT: oyunu SSD'ye aldım, FPS'de değişiklik yok ama akıcılık arttı ve anlık takılmalar azaldı. Fps düşüşüne sdd bir şey yapamıyor haliyle.

SSD'de boş yeri olan bence direkt SSD'ye kursun. %100 HDD kullanımı nedir yahu nasıl bir load sistemi varsa, takır takır ses geliyordu HDD'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 14 Mart 2018; 22:56:38 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.