Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
34
Favori
40.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Epic de 105 gb indiriyor bende.

• Ilk oyunu oynamadim arkadaslar simdi hicbisey anlamazmiyim ikincisini oynasam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

anlarsın ama olması gerekenden daha az keyif alırsın hali ile. video izleyip başla. hikayesi tatlı oyunun.

• shupusbu kullanıcısına yanıt

Tüm dil paketlerini indiriyor olmalı, indirirken seçenek çıkmadı mı hocam? Acaba EGS'de seçme özelliği yok mu indirirken? Fortnite indirirken aslında bi ton opsiyonel seçenek çıkıyordu zamanında ama, her oyun için desteklemiyor olabilir.

• Birinci oyunu oynayayım öyle ikinci oyuna geçeyim dedim ama birinci oyun inanılmaz bir şekilde beni verem etti. Çok ama çok kötü bir optimizasyonu var oyunun oyuna ne ayar yaptıysam takılmasına bir türlü çözüm bulamadım.

Oyunda 140 FPS de alsam sürekli FPS dalgalanması muhabbetine takılmalar oluyor. Gerçekten çok sinir bozucu ilk oyunu bu şekilde oynayabileceğimi hiç ama hiç sanmıyorum...

RTX 3080 Ti

Ryzen 5 5600

32 GB RAM

M2 SSD

2K 170 hz monitör

• Kage. kullanıcısına yanıt

Ekstra bir seçenek var mıydı dikkat etmedim. 105 gb indireceğim, 114 gb filan da (tam hatırlayamadım) kurmak için lazım dedi.

• Oyun harika başlıyor grafikler çok iyi sinematik güzel işleyiş güzel. Dövüş stili kendine has... ilk oyuna göre gelişmiş bence. Bu oyun tarzını sevenler için harika bir oyun.

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

İlk oyuna göre çok çok çok daha iyi başladı ve devam ediyor, her açıdan çok daha iyisi olmuş kesinlikle katılıyorum, kaçırılmaması gereken bir rpg.

• Oyun cidden muhteşem olmuş. İlk oyun benim oynadığım en iyi oyundu, bu ondan bile daha iyi olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet ya şimdiden durdurarak oynuyorum hemen bitmesin sahneler diye. Hikaye işleyişi sinematikler efsane. İncelemelerde uzun sürdüğü yan görevlerin çok olduğu söyleniyordu. Benim günlerimi gömeceğim bir oyun olacak kendisi. İyi oyunlar herkese;)

• JRache kullanıcısına yanıt

Benzer sisteme sahibiz, 2. oyunda mı böyle acaba ?

• Arkadaşlar oyunu satın aldım ama açınca ekranın yarısı siyah oluyor benzer problemi yaşayan var mı?
    RTX 2080 + 3900x var oyun ssd de kurulu.
    Yeni driver yükledim fakat sorun devam ediyor diğer hiç bir oyunda böyle bir problem yok ayrıca 4 ay önce ilk oyunu da sorunsuz oynamistim.

• TheMuyu kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba , driveri güncelleyin. Belgelerimdeki dosyalari silin.Oyunu dogrulatin pc resleyin tekrar kontrol edin.

• Oyunun grafikleri o kadar guzel ki, yag gibi akiyor. Optimizesi de cok iyi. Dlss4 ile kristal gibi goruntu sunuyor, zor kalktim basindan. Bu oyun beni MH Wilds a kadar oyalar.

Cam kristal oldu sonraki oyunu merak ediyorum.Kingdom Come: Deliverance II | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 

• Giriş kısmını oynadığım kadarı ile oyuna bayıldım. Çok iyi optimize edilmiş, oyun'un çok başında olsam da hikayenin ilerleyişi ve diyalog açısından çok güzel yazıldığını düşünüyorum.

Bu sene gta çıkmazsa yılın oyunu olmaya en büyük aday bence. Henüz doğru dürüst savaşa girme fırsatım olmadı ilk oyuna göre basitleştirilmiş ama yinede herkese hitap etmeyeceği kesin

İlk oyunu sevdiyseniz buna bayılırsınız.

• rx 6600 xt emektar ile oynayabilir miyim?

• josrdr kullanıcısına yanıt

1080p de RX 6700 ile yüksek grafik ayarlarında 70 fps nin üzerinde oynuyorum ultraya çekip deneyeceğim yarın. Oyun çok iyi optimize edilmiş rahatlıkla oynaman lazım.

• 1440p de bile güzel gözüküyor oyun son zamanlarda yüksek çözünürlük isteyen oyunlar çıktı hep süpriz oldu bu.

Deneyselde vram leak var gibi 8 den 11gb a kadar çıkıyor oynadıkça adı üstünde zaten.

Kingdom Come: Deliverance II | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

Kingdom Come: Deliverance II | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Yok hocam ikinci oyunda sorun yaşamamıştım ilk oyunda oldu ne olduysa.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.