Oyunu full ultrada sorunsuz oynuyorum.Şuana kadar herşey yerli yerinde , hikayeye cok iyi giriş yaptık. Acıkcası oynarken cok heyecanlandım..Oyundaki rpg aksanı oyuncuya muhteşem yansıtmayı başarmişlar. Bir anligina rdr2 oynuyorum sandım : ) Mülkemmel grafik işlemişler.Şimdilik yorumu kısa tutacagim. Özellikle 1.oyunu oynayanlar şiddetle 2.oyuna başlasinlar. 1.oyunu oynamayanlar 2.oyundan uzak dursunlar hikayeyi anlamadigi gibi sıkılırsınız... Mülkemmel bir oyun geldi sonunda! herkese iyi oyunlar.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kingdom Come: Deliverance II | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (19. sayfa)

-
-
Hocam ilki için şöyle detaylı bir hikaye videosu izlesek sonra bunu oynasak olmaz mı :)
-
2.oyunda icerikleri inanilmaz zenginleşmiş.. Size nacizane tavsiyem oyunu en azindan düz bitirin :) Ha hikayeyi izleyebilirsiniz ama oyundaki bütün npc'ler 2.oyunda olacak hepsinin hikayesini ögreneceginizden süpheliyim..Tabiki takdir senin birşey kaybetmezsin ama aldiysaniz oynayin tabi ) Ama cogu yerde laf sokmalar ve gelişine esprileri anlamak icin ilk oyunu oynamaniz ile 2.oyunda daha zevkli olacaktir. Bu ufak detay , yinede siz bilirsiniz. Hayatim boyunca hicbir oyuna 2.siradan başlamadigim icin önermekte zorlaniyorum :D
-
Çok uzun hocam ya ilk oyun. Öyle hayranı olduğum bir tür de değil. Merak var ama girişirsem yeni oyunla olursa anca yani.
-
Hocam 2.oyun 1.oyundan daha uzun haberin olsun .Yinede hevesinini alin tabi takdir senin..
-
Oynayan arkadaşlar dövüş sistemi ilk oyundaki gibi zor mu söyleyebilir mi?
-
-
Biraz daha kolaylaşmiş : )) aninda hepsine tepki verebiliyorsun. Arkadaşlar size dayatilan oyun combotlarina alişmiş gibi davranmayin .Yenilige acık olun. Oyunun seyir zevkini tadın.Önyargınızı 1 kez olsun kaldirin.Mülkemmel oyun sizi bekliyor.
-
grafik ayarlarındaki deneysel seçeneği nedir?
-
Hikaye çok sürükleyici başlıyor en baş değil tabi biraz ilerleyip donlarımızla göle girdiğimiz yer hikaye başlangıcı ve bence ilk oyunu oynamayanlar içinde çok güzel bir başlangıç oradan tutunup sonuna kadar gidilir. Grafikler iyi özellikle gece çok daha iyi orman.
Şöyle oyunların başında hemen dünyada özgürce dolaşabilsek keşke.
Warhorse stüdyo Henry ile stalker 2 den Skif e selam çaktı güzel hareket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Şubat 2025; 20:1:47 > -
-
Yorumlara bakılırsa 2025'de epey güçlü bir Rpg adayı olacağı kesin.
-
-
Arkadaşlar ilk oyuna sahibim fakat hiç oynamadım ikinci oyunu da aldım ama içimde bir huzursuzluk var ilk oyunu oynamadan ikinci oyun israf gibi hissediyorum kendimce. Acaba ikinci oyunu iade etsem birinci oyun bitene kadar belki indirim vs gelir öyle alsam sizce mantıklı mı ?
-
Mantıklı. İstersen hikayeyi anlatan videolar da var ama oyuna giriş yapamazsın o şekilde. Father Godwin görevini sen oynamazsan mesela ilk oyunun çok şey kaybedersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler dönüşünüz için. İş hayatından oyunlara aşırı bir vakitte ayıramıyorum 1. oyunun hikayesini bitirene kadar ikinci oyun indirime girer muhtemelen o zaman da ikinci oyunu standart fiyatından gold edition alırım :)
-
Oynayan herkese iyi oyunlar arkadaşlar. :)
-
ByNoGame ya da Oyunfor üzerinden Steam Cüzdan Kodu şeklinde taksitle alabiliyoruz, site bakiyesi taksitle yükleniyor. Açıkçası Steam dövize geçtikten sonra bankaların çektiği kur farkından, komisyondan çok daha düşük bir vade farkı oluyor. 3 taksit en ideali, aşağı yukarı Steam'den aldığınızda bankanın çektiği tutara denk geliyor, bazen daha uygun oluyor. :)
-
Çok iyi fikirmiş. Bakınıyorum buna bir.
-
vay be ikinci oyunun hiç haberi yokken ilk oyunun yüzüne bakan olmazdı oyun nasılda kıymete bindi :D ah şu popüler kültür yok mu :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X