Şimdi Ara

King of Fighters XIII Arcade Türkiye'de (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
11.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vector x-31

evet beyler ben oyunu İst içi bulamadım gittim bir internet sitesinden sipariş ettim yaklaşık 7 günde Hong Kong tan elime bugün ulaştı

biraz göz atma fırsatım oldu online modu gayet başarılı japonya ile kapışıyosun nerdeyse 0 laq normal oyun içide baya güzel olmuş

Drive cancel diye bir şey keşfettim normal kombo arası süper vs gibi acayip hareketleri bağlaya biliyorsun ortaya epey eylenceli ve keyifli bir

KOF çıkmış bu sefer oyunu başka alan varmı eski klasikçi tayfaya şiddetle tavsiye ederim 94 ten beri bu oyunun hastası olan birisi olarak......^^

King of Fighters XIII Arcade Türkiye'de

Oyun gayet güzel birde şu andy ryo karakterlerine korumayı açan saydırmalı hareketleri geri verselermiş süper olacakmış 2. bölge çıkar çıkmaz alıcam 12 prototip olmuş 13 ün yanında

• Atari salonlarinda birlikte buyudugumuz King Of Figters 95' olan varsa ekleyebilir.

Not: Mesaja Kof 95' yazmayi unutmayin. Analim eski gunleri birlikte. Psn'im klan sayfamizin ilk mesajinda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 15 Aralık 2011; 0:09:48 >
  • Xbox versiyonunu uygun fiyatlı olarak bulmam lazım. Bir an önce oynamak istiyorum eski toprak olarak bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Atari salonlarinda birlikte buyudugumuz King Of Figters 95' olan varsa ekleyebilir.

Not: Mesaja Kof 95' yazmayi unutmayin. Analim eski gunleri birlikte. Psn'im klan sayfamizin ilk mesajinda mevcut

94 - 95 var kapisalim bi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

evet beyler ben oyunu İst içi bulamadım gittim bir internet sitesinden sipariş ettim yaklaşık 7 günde Hong Kong tan elime bugün ulaştı

biraz göz atma fırsatım oldu online modu gayet başarılı japonya ile kapışıyosun nerdeyse 0 laq normal oyun içide baya güzel olmuş

Drive cancel diye bir şey keşfettim normal kombo arası süper vs gibi acayip hareketleri bağlaya biliyorsun ortaya epey eylenceli ve keyifli bir

KOF çıkmış bu sefer oyunu başka alan varmı eski klasikçi tayfaya şiddetle tavsiye ederim 94 ten beri bu oyunun hastası olan birisi olarak......^^

King of Fighters XIII Arcade Türkiye'de

Oyun gayet güzel birde şu andy ryo karakterlerine korumayı açan saydırmalı hareketleri geri verselermiş süper olacakmış 2. bölge çıkar çıkmaz alıcam 12 prototip olmuş 13 ün yanında

O ikisi arti birde iori nin 96 veya 95 versiyonunu koysalar cok guzel olucak boyle eksik kalmis en onemli hareketlerini almislar

• quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

Xbox versiyonunu uygun fiyatlı olarak bulmam lazım. Bir an önce oynamak istiyorum eski toprak olarak bu oyunu.

Sen ps3 ten ciktinmi
  • quote:

quote:

Xbox versiyonunu uygun fiyatlı olarak bulmam lazım. Bir an önce oynamak istiyorum eski toprak olarak bu oyunu.

Sen ps3 ten ciktinmi

Yok duruyor ps3 ama PS3 den mart sonuna kadar uzağım maalesef. XBOX la götürüyorum işi.
  • quote:

quote:

quote:

Sen ps3 ten ciktinmi

Yok duruyor ps3 ama PS3 den mart sonuna kadar uzağım maalesef. XBOX la götürüyorum işi.

Baktim benim psn de aylardir giris yapmamis olarak gozukuyosun yer kalmayincada mecbur silmisiz seni
  • quote:

Baktim benim psn de aylardir giris yapmamis olarak gozukuyosun yer kalmayincada mecbur silmisiz seni

Sorun yok. Darısı Street Fighter x Tekken'e artık mart sonu itibariyle
  • Arkadaş yok mu KOF 97 HD REMAKE yapacak bir babayiğit ???
  • quote:

quote:

Sorun yok. Darısı Street Fighter x Tekken'e artık mart sonu itibariyle

Neyse o halde tekrar ekleyeyim seni artik 6 ay sonra kabul edersin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaş yok mu KOF 97 HD REMAKE yapacak bir babayiğit ???

94 - 95 - 96 cikti sira 97 de fakat esas ben 98 i bekliyorum bana gore en baba serilerden bitanesidir
  • quote:

quote:

94 - 95 - 96 cikti sira 97 de fakat esas ben 98 i bekliyorum bana gore en baba serilerden bitanesidir

İyi karakter bolluğu vardı 98 de.
    Kyo Kusanagi'nin babası ve (Saisyu) ve RUGAL ie oynaması zevkliydi.
    Lakin BLOOD IORI + BLOOD LEONA bambaşkaydı be :D
    O oyunun motoru ve oyun dinamikleri çok farklıydı.
    97-95 gerisi yalan şahsen
  • quote:

quote:

quote:

İyi karakter bolluğu vardı 98 de.
    Kyo Kusanagi'nin babası ve (Saisyu) ve RUGAL ie oynaması zevkliydi.
    Lakin BLOOD IORI + BLOOD LEONA bambaşkaydı be :D
    O oyunun motoru ve oyun dinamikleri çok farklıydı.
    97-95 gerisi yalan şahsen

95 bende var ekle kapisalim

• quote:

O ikisi arti birde iori nin 96 veya 95 versiyonunu koysalar cok guzel olucak boyle eksik kalmis en onemli hareketlerini almislar

Var zaten ex iori alevli alevli oynuyorsun yanılmıyorsam bu diskte vardı ex kyo ile mr karete dlc olarak eklenecek.Var zaten ex iori alevli alevli oynuyorsun yanılmıyorsam bu diskte vardı ex kyo ile mr karete dlc olarak eklenecek.

• quote:

quote:

Var zaten ex iori alevli alevli oynuyorsun yanılmıyorsam bu diskte vardı ex kyo ile mr karete dlc olarak eklenecek.Var zaten ex iori alevli alevli oynuyorsun yanılmıyorsam bu diskte vardı ex kyo ile mr karete dlc olarak eklenecek.

alla alla bizmi goremedik ozaman yoksa gizli karakter olarakmi koydular oyun sonunu getirince filan eklenicek oyle bisey olabilirmi

• Oyun fena değil ama eski KOF havası hala yok. KOF serisini de öldürdü herifler. PC'de güzel gelmişti oyun ama konsolda 3-4 gün oynadım sonrası baydı.

Online'ı zaten lagsız o yönden güzel. 1 çubuklu rakiple bile lagsız oyun keyfi. Oyunun tek artısı bu olsa gerek.
  • @vector31 Sanırım ilk dlc olarak store dan bedavaya indiriliyormuş cx in sitesine baktımda 3. bölge psn açıp bir dene istersen vector millet cayır cayır iori ile kasıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Oyun fena değil ama eski KOF havası hala yok. KOF serisini de öldürdü herifler. PC'de güzel gelmişti oyun ama konsolda 3-4 gün oynadım sonrası baydı.

Online'ı zaten lagsız o yönden güzel. 1 çubuklu rakiple bile lagsız oyun keyfi. Oyunun tek artısı bu olsa gerek.

Yinede bir onceki berbat otesi seriye gore epey bi ilerleme kaydetmisler fakat iyi bi noktayi yakalamisin pc deki cozunurluk ile yakindan uzaktan alakasi neden oyle yapmislar acaba
  • quote:

@vector31 Sanırım ilk dlc olarak store dan bedavaya indiriliyormuş cx in sitesine baktımda 3. bölge psn açıp bir dene istersen vector millet cayır cayır iori ile kasıyor.

Iyi de 3. Bolge psn nasil acicaz resimli anlatimi varmi :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.