Şimdi Ara

King of Fighters XIII Arcade Türkiye'de (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
11.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_13855059/tm.htm

Bu arada loadingler beklediğim kadar korkunç çıkmadı oyunun pc sürümü yok zaten pc ye emüle edilmiş versiyonu o nette dolanan.
    Konsolda dikkatimi çeken nokta yne karakterlerde tam anlamıyla çözünürlük tavan yapmamış ucunda sağında solunda hafif kırılmalar var.
  • Yahu şu çözünürlüğü yapsalar, herşeyi ile harika olacak. Klasik görüntüyü çok bozmamak mı istiyorlar yoksa yapamıyorlar mı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Buradan inceleyip açabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_13855059/tm.htm

Bu arada loadingler beklediğim kadar korkunç çıkmadı oyunun pc sürümü yok zaten pc ye emüle edilmiş versiyonu o nette dolanan.
    Konsolda dikkatimi çeken nokta yne karakterlerde tam anlamıyla çözünürlük tavan yapmamış ucunda sağında solunda hafif kırılmalar var.

hay allah razı olsun senden

Off kaç sene öncenin konusuymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Yahu şu çözünürlüğü yapsalar, herşeyi ile harika olacak. Klasik görüntüyü çok bozmamak mı istiyorlar yoksa yapamıyorlar mı nedir ?

bilerek yapmıyo namusuzlar
  • Oyunu ben de x360 için aldım(controller kalitesi),her ne kadar Kof12 benim için hayal kırıklığı olsa da,bu oyunda retro mesajını güzel vermişler,arka planlar parlak ve yeteri kadar gösterişli,oynanabilirlik gayet yerinde.

Son çıkan Ssf4 ve Mk9'dan daha eğlenceli olduğu su götürmez.Daha saf ve ilkel bir dövüş oyunu oynadığını hissediyorsun.Özellikler very hard mode ve sınrısız zaman kombini ile tadından yenmez oluyor.

Story mode,Arcade mode hoş;Story mode'de takımlarımız var klasik şekilde Fatal Fury Team,vb...Arcade mode'u bitirince farklı karakterler ve galery bölümleri açılıyor.Live olayı sorunsuz ve jilet gibi keskin ve hzlı.

Benim favori 3'lüm Terry,Kyo,İori

Benim tüm seri içinde Kof favorim kof 98'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Oyun fena değil ama eski KOF havası hala yok. KOF serisini de öldürdü herifler. PC'de güzel gelmişti oyun ama konsolda 3-4 gün oynadım sonrası baydı.

Online'ı zaten lagsız o yönden güzel. 1 çubuklu rakiple bile lagsız oyun keyfi. Oyunun tek artısı bu olsa gerek.

Yinede bir onceki berbat otesi seriye gore epey bi ilerleme kaydetmisler fakat iyi bi noktayi yakalamisin pc deki cozunurluk ile yakindan uzaktan alakasi neden oyle yapmislar acaba

Ben artık KOF serisinde grafiği geçtim. Online iyi olsun yeterli. Zaten online özelliği super oyunun. Çok zorlu rakipler geliyor online modunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Oyunu ben de x360 için aldım(controller kalitesi)

O kolla dövüş oyunu bi sen oynayabiliyorsun sanırım.

Malum sorunlu dpad ve fazla oval tuş takımı. Dövüş oyunlarını oynamayı işkenceye dönüştürüyor.

Oyun editörleri de xbox360 kontrolünün en sorunlu gördüğü yer dövüş oyunlarıydı. Helal olsun
  • quote:

quote:

quote:

Oyun fena değil ama eski KOF havası hala yok. KOF serisini de öldürdü herifler. PC'de güzel gelmişti oyun ama konsolda 3-4 gün oynadım sonrası baydı.

Online'ı zaten lagsız o yönden güzel. 1 çubuklu rakiple bile lagsız oyun keyfi. Oyunun tek artısı bu olsa gerek.

Yinede bir onceki berbat otesi seriye gore epey bi ilerleme kaydetmisler fakat iyi bi noktayi yakalamisin pc deki cozunurluk ile yakindan uzaktan alakasi neden oyle yapmislar acaba

Ben artık KOF serisinde grafiği geçtim. Online iyi olsun yeterli. Zaten online özelliği super oyunun. Çok zorlu rakipler geliyor online modunda.

Evet dün japonyadan adamlarla kapışıyorum tek çizgi ama hiç laq yok bu arada herifler çok acayip kapışıyor ne ara öğrendiler hemen

acayip acayip kombolar yedik......^^

• Arcade stick şart bu tarz dövüş oyunlarına. Hori Arcade Pro VX var ama oynamıyorum orası ayrı.
  • quote:

quote:

Malum sorunlu dpad ve fazla oval tuş takımı. Dövüş oyunlarını oynamayı işkenceye dönüştürüyor.

Oyun editörleri de xbox360 kontrolünün en sorunlu gördüğü yer dövüş oyunlarıydı. Helal olsun

Kişiye göre değişir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet dün japonyadan adamlarla kapışıyorum tek çizgi ama hiç laq yok bu arada herifler çok acayip kapışıyor ne ara öğrendiler hemen

Yersin moruk hemde ne combo yersin. Bıraktığım oluyor bazen gamepad'i içeri gidip çay içiyorum. Bi geliyorum adam zaten yanımda olsa bana dalacak. Bi rahatlıyorum ki sorma. İzlemesi işkence yani oyunu.

• quote:

quote:

Karpuzcu babaya katılıyorum xbox pedi dövüş oyunlarında tam bir işkence bende bi ara test ettim olmuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yersin moruk hemde ne combo yersin. Bıraktığım oluyor bazen gamepad'i içeri gidip çay içiyorum. Bi geliyorum adam zaten yanımda olsa bana dalacak. Bi rahatlıyorum ki sorma. İzlemesi işkence yani oyunu.

zaten çıktım online dan training kasıyorum biraz yoksa kombo manyağa yaptılar 2 saatte

• Adamlar Clark ile havaya atma max'ını bi yediriyor zaten direk aklıma KOF96 geliyor.

Arcade salonunda bolcana yaparlardı çünkü.
  • biz baya körelmişiz clark la bitanesi kombodan süpere attı hava dedim
  • quote:

quote:

Kardeş; d-pad kullanmam zaten,dövüş oyunlarını analog ile oynuyorum zaten.Bir sıkıntı yok benim açımdan. Ds3'ün emanet yapısından hallice en azından x360 controller.
    Zaten arcade stick alacam yılbaşından önce.En mantıklı çözüm bu.

• Beyler yahu su oyunu alinda beraber kapisak surekli yabancilarla olmuyor (:
  • quote:

Beyler yahu su oyunu alinda beraber kapisak surekli yabancilarla olmuyor (:

Hacı KOF 98 olsa aynı parayı verir alırım ama bu oyun bilmiyorum, kararsızım açıkcası.Türkiyede satılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

quote:

Beyler yahu su oyunu alinda beraber kapisak surekli yabancilarla olmuyor (:

Hacı KOF 98 olsa aynı parayı verir alırım ama bu oyun bilmiyorum, kararsızım açıkcası.Türkiyede satılıyor mu?

Turkiyede yok aga bakmadigim yer kalmadi bizde gittik taaa anasinin nikahindan getirttik oyunu hong kong tan aldim bende 98 in hastasiyim ama cikmasini bekliyoruz iste fakat buda fena degil bu oyunda cekirdekten geldiysen kesinlikle anlayacaksin verdigin parayi hakediyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaş yok mu KOF 97 HD REMAKE yapacak bir babayiğit ???

94 - 95 - 96 cikti sira 97 de fakat esas ben 98 i bekliyorum bana gore en baba serilerden bitanesidir

İyi karakter bolluğu vardı 98 de.
    Kyo Kusanagi'nin babası ve (Saisyu) ve RUGAL ie oynaması zevkliydi.
    Lakin BLOOD IORI + BLOOD LEONA bambaşkaydı be :D
    O oyunun motoru ve oyun dinamikleri çok farklıydı.
    97-95 gerisi yalan şahsen

95 bende var ekle kapisalim

Dostum KOF 95 bende de var.Eklersen oynarız akşamları

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.