Şimdi Ara

King of Fighters XIII Arcade Türkiye'de (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
11.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu kesin almak şart oldu konsollara. Ekim gibi çıkar umarım. :)
  • Konsollara çözünürlük inşallah yüksek çıkar, bu hali ile gelmesin, yine pixel pixel olacak, çok sevdiğim bir oyundur ama şu pixel durumu deli ediyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

1,5 senedir bekliyorum bu oyunu ne SF ne MK şu üzeri örtülü tipleride eklerlerse çok sağlam olacak KoF bence dostlar, oyunda kombo yok bilmemne diyenler hayatında dövüş oyunlarından bir haber insanlardır bana kalırsa.Drive cancel Max Cancel Hd cancel terimlerini araştırsınlar bir derim.

Mükemmel

PS3 te çok güzel kapışlar olucağını tahmin ediyorum

• KOF XIII konsollara çıkana kadar PC'de emulatorle oynamaya devam ama geçen gün önceki oyun olan KOF XII'i PS3 ve XBOX360 için arşiv olsun diye aldım. PS3 versiyonuna bakıcam bir ara. XBOX360 için daha gelecek oyun.

KOF XIII ile bence oyun artık olmuş diyebiliriz. Hala denemeyen varsa PC'de denesin derim. Sanki PC oyunu gibi kurup oyuna giriyorsunuz. Extra zamazingo işlemlere gerek dahi yok. KOF XIII akar. ^_^
  • Ne yaptıysam oyundaki joystick ayarını yapamadım.Oyunun kurulu olduğu klasörde typex_config e giriyorum ama joystick ayarlarını yapamıyorum.Yapan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
  • joystick ayarını bende bir türlü yapamadım bir bilen varsa şuraya yazarsa çok iyi olur
  • Klavye ile oynayın gençler.
  • Yahu hangi klavye dayanir bu oyuna catur cutur gider hepsi :D
  • oyunu burdan indirdim ama bir türlü klavye ayarlarını yapamadım benim her aman wasd yön tuşlarım olmuştur ama burda vuruş tuşları olarak ayarlanmış
    şimdi ben wasd tuşlarını nasıl yön tuşu yapabilirim birisi yardım edebilirmi acaba?
    http://emulasyonturkiye.org/viewtopic.php?f=13&t=124
  • tus ayarını bende yapamadım malesef
  • oyunu 2 farklı yerden indirdim 2sinde de tuş ayarlarını yapamadım
  • Efsane 25 kasımda geri dönüyor geri sayım başladı

King of Fighters XIII Arcade Türkiye'de

• evet beyler ben oyunu İst içi bulamadım gittim bir internet sitesinden sipariş ettim yaklaşık 7 günde Hong Kong tan elime bugün ulaştı

biraz göz atma fırsatım oldu online modu gayet başarılı japonya ile kapışıyosun nerdeyse 0 laq normal oyun içide baya güzel olmuş

Drive cancel diye bir şey keşfettim normal kombo arası süper vs gibi acayip hareketleri bağlaya biliyorsun ortaya epey eylenceli ve keyifli bir

KOF çıkmış bu sefer oyunu başka alan varmı eski klasikçi tayfaya şiddetle tavsiye ederim 94 ten beri bu oyunun hastası olan birisi olarak......^^

• _________________________

• forumda 1 arkadaş 140 a satıyor, oyun yurtdışından 85 tl ye gelebiliyor , sahibinden.com da 110 tl ye ilan açılıyor, almak isteyen arkadaşların bilgisine.
  • Evet bende kargo dahil 90 tl ye aldım 140 çok çekiyomuş acaba 2. bölge diyemi öyle yüksek istiyor
  • Piyasada olmayan ürünleri getiriyor genelde, fayiş fiyatı yansıtıveriyor. Deluxe edition o ilandaki.
  • linki varmı konunun
  • pm yolladım
  • eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.