Şimdi Ara

King of Fighters XIII Arcade Türkiye'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
11.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: meo_tr

fantasyland çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle böyle değil o kadar bozdu, önünü alamadık. öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. fantasyland'i bıraktım ben de.
    "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.

2002 de ordaydım ozaman lar çok güzeldi fakat yaklaşık 10 sene oldu gitmiyorum nasıl bozduğunu tahmin edebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bu sene içinde konsollara geliyor yani KOF XIII ?

Gamespot'a baktım, Ekim 2011 diyor.

2011 Ekimse süper ace combatta ozaman geliyor desenize ps3 te oyun patlaması olacak kışa girerken......^^
  • güzelmiş heleki japonyayla aynı anda cıkması daha iyi.
  • Konsollara getirilmesi gecikebilir yeni karakter + modların eklenmesi gerekiyor. Arcade versiyonu çok yavan kalmış, Oyun Japonya da bildiğim kadarıyla bir süredir var zaten oynatılıyor aynı anda çıkması gibi bir durum yok geçen sene çıktı oyun.KoF 12 rezaletine göre gayet güzel olmuş yeni oyun bakalım çıktığında daha iyi test etme imkanı bulacağız
  • En sevdiğim oyundur
  • PC'de oynuyorum arada. Renkler olsun, çizimler olsun on numara olmuş. KOF XII'da ki karakterler piksel pikseldi konsollarda. KOF XIII'da ki karakterlerde piksellik yok. Konsollarda da inşallah arcade versiyonu kalitesinde çıkar.
  • @Affliction kof için pc de joystick ayarını nasıl yapıyoruz benim pc ye eski ps one kolu bağlı
  • Şu program ile yapılıyor diye biliyorum ama karışık gibi. Ama bir kere yaptıktan sonra sorunsuz işliyormuş sistem.

http://www.racketboy.com/retro/2007/05/xpadder-use-your-pc-gamepad-instead-of-keyboard.html
  • biraz kurcaladım fakat olmuyor başka bi yol bulmak lazım
  • İorisiz Kof Budanmış Tavuğa Benzer
    Bugün girdim oynayayım dedim Choi yok , İorinin bütün hareketleri karakterin elinden alınmış , havadan zıplayan adama tutma yapıyorsun varmı böyle bir mantık ya , aslen grafiklerinin ve kyo'nun dışında oyunu beğenmedim.

Ben Kof'u Choi ,Iori ve Joe Higashi ile oynarım , 2 karakter gidince oynanam için bir sebep kalmadı. Clark'ı gören Tank yutmuş zannedecek.
  • Valla oyun fena değil yinede. Hele önceki oyuna göre biraz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

İorisiz Kof Budanmış Tavuğa Benzer
    Bugün girdim oynayayım dedim Choi yok , İorinin bütün hareketleri karakterin elinden alınmış , havadan zıplayan adama tutma yapıyorsun varmı böyle bir mantık ya , aslen grafiklerinin ve kyo'nun dışında oyunu beğenmedim.

Ben Kof'u Choi ,Iori ve Joe Higashi ile oynarım , 2 karakter gidince oynanam için bir sebep kalmadı. Clark'ı gören Tank yutmuş zannedecek.

şimdi piraz pc de oynadım adamların eski klasik hareketlerini almışlar özellikle senin dediğin gibi

Iori filan baya bozmuşlar eski kofun kemik kadrosunu bozmaları zaten hiç hiç iyi olmamış belki bi çakallık yapıp

streetteki gibi ileride adamları dlc yolu ile ekleyebilirler gibi geliyor bana yinede bundan önceki rezalet serinin yanında

baya iyi kalıyor

• Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Iori'nin öyle kısıtlanması önceki oyunların hikayeleri ile alakalı. Kyo Iori nin ateşini çalışıyordu sanırım, onun için böyle özelliklerin hepsi gidiyor du ? Tabi yanlış hatırlamıyorsam.
  • King of Fighters PSN den alıp online oynamak ne guzel olurdu . MortalK. sTREET f. kadar cok satar bence ve daha zevkli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 3 Temmuz 2011; 15:06:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Iori'nin öyle kısıtlanması önceki oyunların hikayeleri ile alakalı. Kyo Iori nin ateşini çalışıyordu sanırım, onun için böyle özelliklerin hepsi gidiyor du ? Tabi yanlış hatırlamıyorsam.

Kyo değil Ash Chizuru nun yata aynası ile İori nin mor alevini alıyordu Kyo nun peşine düşmüştü eğer Kyo nun alevlerinede sahip olsaydı Orochi tekrar uyandığında hiç bir güç onu yok edemeyeceketi fakat planlar istediği gibi gitmedi.Xiii de Ash ölüyor İori nin alevleri geri gelecek demek oluyor bu, ayrıca gayet güzel kombo yapanlar var İori ile .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Iori'nin öyle kısıtlanması önceki oyunların hikayeleri ile alakalı. Kyo Iori nin ateşini çalışıyordu sanırım, onun için böyle özelliklerin hepsi gidiyor du ? Tabi yanlış hatırlamıyorsam.

Kyo değil Ash Chizuru nun yata aynası ile İori nin mor alevini alıyordu Kyo nun peşine düşmüştü eğer Kyo nun alevlerinede sahip olsaydı Orochi tekrar uyandığında hiç bir güç onu yok edemeyeceketi fakat planlar istediği gibi gitmedi.Xiii de Ash ölüyor İori nin alevleri geri gelecek demek oluyor bu, ayrıca gayet güzel kombo yapanlar var İori ile .

Kanka zaten yukarda dediğim gibi hatırlamıyorum hikayeyi. Ama işte bu Iori'nin yeni hali hikaye ile alakalı demek istemiştim. Sende açıklamışsın zaten

Şahsen eski halini tercih ederim.

• Eski hali tabiki herkesin tercihi fakat bu hikayenin gereği güçsüz durumda bırakılmış yeni KoF serisin de çoşacaktır Kyo da 99 da klonlandığı için gücünün bir çoğunu kaybetmişti yeni yeni toparlandı, oyun KoF 12 ye göre güzel bence birde şu arka planlarda takım arkadaşları olup bayılmalarda kurtarmaya gelse eskisi gibi nnostalji olurdu

Bu arada konsol versiyonunda Billy Kane olacakmış KoF 95 serisindeki kıyafetiyle birde şu demo ekranındaki gizemli karakterler eklenecek sanırım.

King of Fighters XIII Arcade Türkiye'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiki -- 3 Temmuz 2011; 20:49:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Eski hali tabiki herkesin tercihi fakat bu hikayenin gereği güçsüz durumda bırakılmış yeni KoF serisin de çoşacaktır Kyo da 99 da klonlandığı için gücünün bir çoğunu kaybetmişti yeni yeni toparlandı, oyun KoF 12 ye göre güzel bence birde şu arka planlarda takım arkadaşları olup bayılmalarda kurtarmaya gelse eskisi gibi nnostalji olurdu

Bu arada konsol versiyonunda Billy Kane olacakmış KoF 95 serisindeki kıyafetiyle birde şu demo ekranındaki gizemli karakterler eklenecek sanırım.

tek kelimeyle süper bir görüntü

• 1,5 senedir bekliyorum bu oyunu ne SF ne MK şu üzeri örtülü tipleride eklerlerse çok sağlam olacak KoF bence dostlar, oyunda kombo yok bilmemne diyenler hayatında dövüş oyunlarından bir haber insanlardır bana kalırsa.Drive cancel Max Cancel Hd cancel terimlerini araştırsınlar bir derim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.