ben pratiksiz hepinizi yenerim ama 13 yok maalesef
yahu al sana sende şu oyunu bıkmadın hala streetten tekkenden
Düşsün artık şu 98 psn'e.Live'de varmış,psn'de neden yok,bize neden yok?(çukulatlar,piskevitler)
KOF 96'da Trophy desteği varmı ? Duruma göre yarın alıcam eğer varsa.
98 bir düşse varya en başta ben alırdım heralde
quote:
Orijinalden alıntı: leonheart07
98 bir düşse varya en başta ben alırdım heralde
Live'da oynayan adam yok yahu. Online modunda 1 kişi bile bulamıyor oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
KOF 96'da Trophy desteği varmı ? Duruma göre yarın alıcam eğer varsa.
Sanırım yok
Kötü oldu bu neyse yinede alıcam gibi yarına. KOF 96'nın arka planları bombaydı. O yüzden çok seviyorum. Hele OSAKA bölümü enfestir aynı şekilde şarkısıda.
Demosunu indirip bakayım bende.
KoF 13 güzel bir kaç eksiği var bazı adamlar çok pasif kalmış ama oynanış olarak alıştıkça çok güzel kombolar var, Vector arkadaşımızla baya eğlendik hep son anda yırttım bazı maçlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Slayish
KoF 13 güzel bir kaç eksiği var bazı adamlar çok pasif kalmış ama oynanış olarak alıştıkça çok güzel kombolar var, Vector arkadaşımızla baya eğlendik hep son anda yırttım bazı maçlarda
eyvallah dostum çok güzel kapışlar çıktı üstelik daha acemisi olduğumuz halde kesmediğimiz kombine kalmadı
Ranked a girdim bilinçsizce 2 japon 1 amerikalı yendim sora aşmış bi japon beni duman etti
Simdilik japonlara fazla bulasmayalim daha bu oyunda emekleme asamasindayiz hele soyle bi kac ay gecsin ozaman ifade almaya baslariz :)
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
quote:
Orijinalden alıntı: Slayish
95 i alsam duman ederim sizi =D kyo ile sonsuz kombolar var.
evet sonsuz komboyu biliyorum. Duman etme işi zor :) o kadar da tırt değilizdir hani.
Bizde tirt degildik ama adam bizi dun aksam fena duman etti bence bidaha dusun sen su isi :D
KOF 96'da online mod varmı beyler ? Ayrıca KOF 96'dan online maç koyun izleyelim. :)
quote:
KOF 96'da online mod varmı beyler ? Ayrıca KOF 96'dan online maç koyun izleyelim. :)
Olmazmi baba ya 94 te bile online olayi var 96 bende yok istersen ortak alalim psn de sallariz
Evet şimdi gördüm online varmış. Ortak olabilir. Para durumum birkaç güne belli olacak. Kredi kartı borcunu yeni kapattım fazla açılamıyorum ama 2-3 kutulu ve 1-2 tane arcade oyun almayı düşünüyorum.
quote:
Evet şimdi gördüm online varmış. Ortak olabilir. Para durumum birkaç güne belli olacak. Kredi kartı borcunu yeni kapattım fazla açılamıyorum ama 2-3 kutulu ve 1-2 tane arcade oyun almayı düşünüyorum.
Tamam duruma gore paslasalim ozaman
Tamamdır. Eve yeni geldim. 4.00'ı kuruyorum.
Sen baya bi update yapacan (:
KOF96 TR PSN'de yokmuş yahu. Kötü oldu bu. :)
Ohooo up yapalı çok oldu. Tek tek mail ve şifreleri girmek zor oldu biraz ama 15 dakikada tamam hepsi.
Oyun sipariş edicem şimdi. Oyunlara bakıyorum. Varmı tavsiyen ? ^_^