Valla bana kof 96 bide Zero 3 lazim ortak alabilirsek cok iyi diger oyunlardan pek haberim yok en son elle tutulur bi nfs run geldi bide onu biliyorum
SF 3 alpha çıktı mı la PSN'de ? Vay vay. Live'da olmayan baba oyunları PSN'e koymuşlar.
Bu arada PS3'de BluRay film deneyen varmı ? Konsolu PAL aldım ama denemesini bu geceye doğru yapıcam. Gidip birkaç klasik film alayım diyorum. Gitti para D&R'a.
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
SF 3 alpha çıktı mı la PSN'de ? Vay vay. Live'da olmayan baba oyunları PSN'e koymuşlar.
Bu arada PS3'de BluRay film deneyen varmı ? Konsolu PAL aldım ama denemesini bu geceye doğru yapıcam. Gidip birkaç klasik film alayım diyorum. Gitti para D&R'a.
Cikmazmi daha baba oyunlar gelicek bekliyoruz blu-rayi kaymak gibi okuyor ben bi kac film izlemistim
Hmmm iyiymiş o zaman. Ay sonuna doğru patlatıyorum oyunları kısmetse. :)
Simdi naaptin kofla zero 3 u aliyozmu ortak
Ayın 24'ü veya 25'i gibi alabilirsem alıcam 2 oyunu. Duruma göre dönücem sana merak etme.
2 kişiye inmiş zaten paylaşım. 2mize yarayacak yine. :)
Eyvallah paslasiriz sorma 2 ye indirdiler mahvettiler
Moruk bu PSN'de ki SF3 Alpha için PS1 oyunu diyor. Arcade srümü değil herhalde.
PS1 oyunlarının görüntüsü çamur gibi oluyor LCD TV'lerde. Bu yüzden SF3 alpha yerine başka oyun mu baksak.
Bu arada KOF96 bugünün dolar kuru ile tam 17 TL ediyor. (9 dolar)
Moruk bu PSN'de ki SF3 Alpha için PS1 oyunu diyor. Arcade srümü değil herhalde.
PS1 oyunlarının görüntüsü çamur gibi oluyor LCD TV'lerde. Bu yüzden SF3 alpha yerine başka oyun mu baksak.
Bu arada KOF96 bugünün dolar kuru ile tam 17 TL ediyor. (9 dolar)
17 tl mi yuhh be dolara bak pertetti bizi valla ama alalım aga güzel oyun kapışırız
bu arada evet zero 3 ps1 oyunu ama ben sallarım sanada uyarsa alalım yok ben oynamam dersen almayız
Valla 17 TL yalan yok. Bu gidişle 2 TL olacak gibi dolar. Yandık valla.
Son olarak bu PSN için olan SF3 Alpha'nın online desteği varmı ? Hiç sanmıyorum gerçi.
Doğrudur dolar böyle giderse fena giricek bize ):
malesef online desteği yok ps1 oyunu olduğu için ancak off line 2 kişi kapışılır
Anladım sağol. Bugün Cevahir'den sağ çıkarsam oyunları haftasonuna alıyorum.
Gitmişken birazda 3DS'de SSFIV oynayayım. Super alet ha. Denemişsin zaten bilirsin ama para verilmez 2-3 oyun içinde, boşa masraf.
Off tam yerine gitmişin fena piyasa vardır şimdi orada
yok aga şubatta Vita geliyor 3DS ye para verilmez o varken
2 tane arşiv için Mortal Kombat 1-2 BluRay aldım. Tırt filmler belki ama ben seviyorum. Ayrıca envayi çeşit hatun vardı oralarda. Her türden.
Bu arada arkadaşın hesaptan aldım ben KOF96'yı. Ben yanlış hesap yapmışım yahu. PSN Card olayını unuttuk. Oyun USA PSN'de çünkü. Arkadaşı PSN Card alması konusunda ikna ettim. 13 dolara aldı o. Yarısını Ocak ayında vericem dedim kabul etti. Bi yemek parasını oyuna vermiş oldu. (25 TL)
Hayirlisi olsun iyi dusurmusun bu arada piyasada psn kart satisi durdu herhalde
Netten almış ama sormadım nereden aldın diye. Kod olarak yollayan siteler var nette. Otomatiğe falan bağlarlar o yüzden bulaşmıyorum. Yanlış gelen kodlarda cabası. Sonra uğraş dur + sinir.
Kardeslik bitince piyasadaki psn kartlarda yalan
oldu bu arada
Aksama kof 13 te gelen varsa kapisalim biraz
KOF 96'nın üzerine gelince EBOOT'da şu şarkı çalıyor. Enfes doğrusu. Gerçi oyunun intro müziği.
Ayrıca tam tahmin ettiğim olay çıktı. Oyunun online modunda 1 kişi bile yok. Bu tarz oyunları online olarak oynamıyor millet nedenini çok iyi biliyorum. PC'de online hizmeti veren emulator siteleri...
Geçen gün Vector31 arkadaşımızla yaptığım maçtan bir video paylaşmak istedim, güzel bir kombo mevcut video da Takuma ile.