Şimdi Ara

King of Fighters XIII Arcade Türkiye'de (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
11.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leonheart07

Bende 98 i hatim etmiştim. KOF 97 ve 98 deki tadı ben diğer kof larda bulamadım. Özellikle 98..

97 de çok kaliteli ve güzel bir oyundur ama 97 ve 98 de Chris ve Yashiro yu çok üstün yapmışlardı. Evil Leona ve Evil Iori de ayrı bir dengesizlik katıyordu. O yönlerden kırık bir oyundu ama yinede süperdi.
  • Evet 97 de evil formlu karakterler dengesizliğe sebebiyet veriyordu. Özellikle evil leona ve evil iori aşırı hızlı ve damage i yüksek karakterlerdi ama gerçekten çok güzel bir oyundu. Ah ulan aahhh özledim valla, bir ara emülatörde oynayım gene, canım çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 19 Aralık 2011; 18:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

95 i alsam duman ederim sizi =D kyo ile sonsuz kombolar var.

evet sonsuz komboyu biliyorum. Duman etme işi zor :) o kadar da tırt değilizdir hani.

Yok canım estafrullah işin geyiğine öyle yazdım eskiden deli gibi oynardık bunu sırf kontra yapmak için kasar dururduk 94 ün yanında devrimdi 95 şu 13 ü alayım bir bakayımda 95 i almayı düşünüyorum sanal kart çıkartıp.
  • quote:

quote:

quote:

evet sonsuz komboyu biliyorum. Duman etme işi zor :) o kadar da tırt değilizdir hani.

Yok canım estafrullah işin geyiğine öyle yazdım eskiden deli gibi oynardık bunu sırf kontra yapmak için kasar dururduk 94 ün yanında devrimdi 95 şu 13 ü alayım bir bakayımda 95 i almayı düşünüyorum sanal kart çıkartıp.

Aldinmi dostum 13 u bu arada 110 cekiyoar ben disardan 90 tl ye almistim fiyat yuksek geldi bana

• quote:

quote:

quote:

al al oynuyoruz arada , ama monitörde oynamanı tavsiye ederim LCD yada LED tv de çamur gibi oluyor görüntü :)

• vector bana da Fanta Stick alsana Playasia dan
  • quote:

vector bana da Fanta Stick alsana Playasia dan

Dayi bende kk yok biliyosun bi arkadasi kafaladik oyle aldik :D Yoksa ayipsin sana en kral stigi cekeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün youtube den KOF XIII ün videolarına baktım, fena durmuyor oyun. Turnuvalar filan bile düzenlenmiş, kesinlikle oynamaya değer duruyor:). En çok dikkatimi çeken şey wrestling tarzında dövüşen maskeli bir adam.. Bu adam bana biraz kırık geldi, oyuncuların yüzde 80 i seçiyor ve damage yüzdesi haddinden fazla. Bu adamla yenilenini görmedim videolarda
  • quote:

Dün youtube den KOF XIII ün videolarına baktım, fena durmuyor oyun. Turnuvalar filan bile düzenlenmiş, kesinlikle oynamaya değer duruyor:). En çok dikkatimi çeken şey wrestling tarzında dövüşen maskeli bir adam.. Bu adam bana biraz kırık geldi, oyuncuların yüzde 80 i seçiyor ve damage yüzdesi haddinden fazla. Bu adamla yenilenini görmedim videolarda

Fatal Fury de ki eleman mı yoksa Raiden , şayet o ise her girdiği oyunu alt üst eden bir karakterdir .
  • quote:

quote:

Dün youtube den KOF XIII ün videolarına baktım, fena durmuyor oyun. Turnuvalar filan bile düzenlenmiş, kesinlikle oynamaya değer duruyor:). En çok dikkatimi çeken şey wrestling tarzında dövüşen maskeli bir adam.. Bu adam bana biraz kırık geldi, oyuncuların yüzde 80 i seçiyor ve damage yüzdesi haddinden fazla. Bu adamla yenilenini görmedim videolarda

Fatal Fury de ki eleman mı yoksa Raiden , şayet o ise her girdiği oyunu alt üst eden bir karakterdir .

Bende ismini düşünüyordum neydi diye hocam. aynen o kişi; Raiden:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 20 Aralık 2011; 9:28:29 >
  • quote:

Gecen online takiliyorum banada surekli bu elemani seciyolar ama yedikleri sopanin hatti hesabi kalmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Dayi bende kk yok biliyosun bi arkadasi kafaladik oyle aldik :D Yoksa ayipsin sana en kral stigi cekeriz

Stick geldiğinde SS'leri bekliyoruz artık + yorumlarıda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Stick geldiğinde SS'leri bekliyoruz artık + yorumlarıda...

Aga ben stick almadimki sadece bu oyunu sparis verdik stick alan olursa bende ss leri bekliyorum :D

• Arkadaşlar Fanta Stick alsam gelir mi acaba ? Playasia da çok met ediliyor stick. SF başlığında bu işin prof ları var ama hiç biri cevap yazmadı. Sert eksenli bir stick arıyorum.
  • quote:

Snk yı batıran KoF değil üretip satamadığı neogeo konsol sistemi oldu, playmore eski bir snk çalışanının sahibi olduğu kumarhane zinciri oyuna hiçbir katkı yada zararı yok adamların maddi destek verdiler sadece daha yeni yeni toparlanıyor kadro bilip bilmeden sallamayalım.Adamlar en azından karakterlerin donunu paçasını satmıyorlar her sene ultra mega KoF çıkartmıyorlar capcom gibi

SF2 gibi bir efsanden sonra Capcom'a zero-alpha serileri nedeniyle kızgınım.Zaten o boşluktan dolayı bende dahil bütün SFciler KOF'a geçti.(KOF 95,97 ve 98 gerçekten efsanedir.)Ama SF4 gerçekten şimdiden efsane bir oyun.2008'den beri oyunu super ve arcade edition olmak üzere sadece 2 defa güncellediler.(ver 2012 ücretsiz zaten).Özellikle "super" versiyonu elbetteki ücretli olacak.Birsürü karakter ve bambaşka bir oyun oldu.Belki arcade edition ücretsiz olabilirdi ama zaten düşük ücretli bir güncelleme oldu.Ben SF4 ü KOF 98 e benzetiyorum.Karakter zenginliği ve dengesi sebebiyle,o yüzden şu devirde SF4 gibi oyun zor bulunur diyor ve bu eleştiriyi hak etmediğini düşünüyorum.

-Ayrıca kof 95 ile ilgili şunu düşünüyorum. Eğer can kaybetme olayı 98 gibi dengeli olsaydı,kof serisi şuankinden daha popüler olurdu.Mesela heidern'e kyo ile 7 hit kombo yapıyorsun,adamı eziyorsun,adamın canı kırmızıda ve maximumu dolu diye "yerden bir tane yumrukla" senin neredeyse bütün canını götürüyor.Daha komiği şunu gördüm.Adam Chang ile topuzunu salladı ben korundum,korunmaz olaydım.Canımı sıfırdan kırmızıya getirdi.Bu saçmalıklar karşılıklı dövüşte çok can sıkıyor.İyi-kötü oynayanı ayırt etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

quote:

Snk yı batıran KoF değil üretip satamadığı neogeo konsol sistemi oldu, playmore eski bir snk çalışanının sahibi olduğu kumarhane zinciri oyuna hiçbir katkı yada zararı yok adamların maddi destek verdiler sadece daha yeni yeni toparlanıyor kadro bilip bilmeden sallamayalım.Adamlar en azından karakterlerin donunu paçasını satmıyorlar her sene ultra mega KoF çıkartmıyorlar capcom gibi

SF2 gibi bir efsanden sonra Capcom'a zero-alpha serileri nedeniyle kızgınım.Zaten o boşluktan dolayı bende dahil bütün SFciler KOF'a geçti.(KOF 95,97 ve 98 gerçekten efsanedir.)Ama SF4 gerçekten şimdiden efsane bir oyun.2008'den beri oyunu super ve arcade edition olmak üzere sadece 2 defa güncellediler.(ver 2012 ücretsiz zaten).Özellikle "super" versiyonu elbetteki ücretli olacak.Birsürü karakter ve bambaşka bir oyun oldu.Belki arcade edition ücretsiz olabilirdi ama zaten düşük ücretli bir güncelleme oldu.Ben SF4 ü KOF 98 e benzetiyorum.Karakter zenginliği ve dengesi sebebiyle,o yüzden şu devirde SF4 gibi oyun zor bulunur diyor ve bu eleştiriyi hak etmediğini düşünüyorum.

-Ayrıca kof 95 ile ilgili şunu düşünüyorum. Eğer can kaybetme olayı 98 gibi dengeli olsaydı,kof serisi şuankinden daha popüler olurdu.Mesela heidern'e kyo ile 7 hit kombo yapıyorsun,adamı eziyorsun,adamın canı kırmızıda ve maximumu dolu diye "yerden bir tane yumrukla" senin neredeyse bütün canını götürüyor.Daha komiği şunu gördüm.Adam Chang ile topuzunu salladı ben korundum,korunmaz olaydım.Canımı sıfırdan kırmızıya getirdi.Bu saçmalıklar karşılıklı dövüşte çok can sıkıyor.İyi-kötü oynayanı ayırt etmiyor.

Birde Rugal vardır ki o da ayrı bir olay, 95 de iyi oyuncu kavramı pek yoktur. Dengesizlikler fazladır ama mükemmel bir oyundur SP oynasan bile her karakterin taktiğini yapmak ayrıca güzellik katar oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

quote:

Zero serileri kraldır hele zero 3 şu ps3 e bi gelse online olarak dehşet kapışlar olur gece gündüz sallamassam bişey bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 20 Aralık 2011; 13:21:09 >

• @sho-ryu-ken SFden sonra serinin saçmalamasının sebebi SF3 teki başarısızlıkları adamlara kalsa aldıkları yeni ekip SF den 1 tane bile karakter koymayacakmış oyuna, fakat yöneticilerin baskılarıyla Ken Ryu eklenmiş bakmışlar bunlarda kurtarmıyor diğer bir kaç karakteri de eklemişler.

SNK Neo Geo döneminde altın çağındaydı, Fataly Fury Art of Fighting gibi güzel oyunları var diğer oyunlarıda çok eski ilerlemeli oyunlarının karakterlerini alıp KoF a katmışlar. Şu Garaou (Mark of The Wolwes) ve AoF serisinin devamını çıkarmamalarına sinir oldum hakkı yenen süper oyunlar.Taa o yıllarda AoF ta adama vurunca ağzı yüzü morarıp kanıyordu MK 9 gibi derisi beyni soyulup gözükmeden oynuyorduk keşke yeni nesillerde böyle detaylara önem verilse.

@pratice man zaten 22 inç monitörümden vazgeçmem 95 in sevdiğim yanı en ufak hatada gümleyebilmen çok dikkat gerektiren bir oyun, spamcı adamlar Rugal ı alıp sürekli ayna yapardı

@Vector akşama doğru alıcam 13 ü biraz kapışırız yalnız hiç pratik yapmadan giricem oyuna

• quote:

@sho-ryu-ken SFden sonra serinin saçmalamasının sebebi SF3 teki başarısızlıkları adamlara kalsa aldıkları yeni ekip SF den 1 tane bile karakter koymayacakmış oyuna, fakat yöneticilerin baskılarıyla Ken Ryu eklenmiş bakmışlar bunlarda kurtarmıyor diğer bir kaç karakteri de eklemişler.

SNK Neo Geo döneminde altın çağındaydı, Fataly Fury Art of Fighting gibi güzel oyunları var diğer oyunlarıda çok eski ilerlemeli oyunlarının karakterlerini alıp KoF a katmışlar. Şu Garaou (Mark of The Wolwes) ve AoF serisinin devamını çıkarmamalarına sinir oldum hakkı yenen süper oyunlar.Taa o yıllarda AoF ta adama vurunca ağzı yüzü morarıp kanıyordu MK 9 gibi derisi beyni soyulup gözükmeden oynuyorduk keşke yeni nesillerde böyle detaylara önem verilse.

@pratice man zaten 22 inç monitörümden vazgeçmem 95 in sevdiğim yanı en ufak hatada gümleyebilmen çok dikkat gerektiren bir oyun, spamcı adamlar Rugal ı alıp sürekli ayna yapardı

@Vector akşama doğru alıcam 13 ü biraz kapışırız yalnız hiç pratik yapmadan giricem oyuna

Tamam dostum akşama bekliyorum.....^^

Alışman fazla zaman almaz

• ben pratiksiz hepinizi yenerim ama 13 yok maalesef
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.