Şimdi Ara

King of Fighters XIII Arcade Türkiye'de (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
11.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para olursa kısa zamanda bende alacağım, gerçekten harika kombolar çıkıyor. Demoyu bile saatlerce oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Geçen gün Vector31 arkadaşımızla yaptığım maçtan bir video paylaşmak istedim, güzel bir kombo mevcut video da Takuma ile.

Off be baba ne kombo çakmısın bana izle izle doyamıyorum

bu akşam gelde rövanşı alalım senden

• quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Para olursa kısa zamanda bende alacağım, gerçekten harika kombolar çıkıyor. Demoyu bile saatlerce oynuyorum.

Dostum bence en acil tarafından bu oyunu alman lazım senin için büyük kayıp
  • quote:

Geçen gün Vector31 arkadaşımızla yaptığım maçtan bir video paylaşmak istedim, güzel bir kombo mevcut video da Takuma ile.

Hocam video çok güzel,Takuma'nın kombosuda çok iyiydi.Komboyu kesip diğerine başlama SF4 deki focus-cancel gibi bir sistem mi?
    Bu arada oyunu ben de almayı düşünüyorum,uygun fiyata görürseniz duyarsanız haber verin,birbirimize yardımcı olalım,böylece yavaş yavaş kendi KOF grubumuzu oluşturalım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sho-ryu-ken -- 24 Aralık 2011; 11:16:17 >

• @Vector31 valla dostum çıktı çıkacak derken sonunda kavuştuk oyunumuza komboyu training de denerken keşfettim o elle tutup kesme olayı sallayarak çıkmıştı ilk geliştirdim Zevkli oluyor seninle Robert ile iyi oynuyorsun onunda güzel bi kombosunu bulmamız lazım.Akşama gelirim arkadaşımda olacak yanımda eskiden 98 99 oynuyordu onunlada kapışırsınız ama çok kötü oynar unutmuş oyunu.

@sho-ryu-ken Beğenmenize sevindim, maksat oyunda zevkli maçlar yapmak zaten yıllardır böyle kapışıyoruz yenmek yenilmek değil karşılıklı zevkli oyunlar oynamak önemli.Focus cancel gibi değil bunda irek olarak diğer hareketi çıkarabiliyoruz yalnız her hareketten sonra başkası çıkmıyor onlara uygun olanları keşfetmemiz lazım ayrıca yaptığım drive cancel dan sonra sf4 teki gibi ex hareketle adamı tutup comboya devam ediyorum daha iyi bir vuruş zamanlaması veriyor.Dier cancel lar da çok iyi mesela super cancel var 2001 de ki gibi kombodan sonra hyper drive (ultra diyebiliriz) yapabiliyoruz
    yada o sarı gölgeli ex modu açıp hd cancel yapılıyor üstüne neo max çıkılabiliyor harika combo sistemi çok komplike hareketler çıkabiliyor Iori ve Kyo ile biraz kombolar buldum onlarıda geliştiririm parmaklar su toplamazsa

• Akşam oyundayız hocam gelen herkesi bekleriz bu arada 98 - 99 u iyi oynayan bir adam buna çabuk uyum sağlar

bakalım Robert in olayını çözdük gibi daha geriye kalan 33 tane adam var.....^^
  • Öner, sana PSN'den bi msj çaktım. Cevap yazdın mı bilmiyorum ama Tekken TAG HD'de keşke online olaydı yaw. Deli kapışlar olurdu.
  • Görmedim baba birazdan açıcam cihazı Tekkenin elle tutulur bi oyunu o var ondada online kapış yok kaldır at marka

gerçi Tag 2 gelicekmiş o biraz iş yapabilir
  • Yapay zekayı fullersen ama online'ı aratmıyor Tekken oyunları. :) Tekken Tag 2 demosu var disk içinde ona bile trophy koymuşlar.

Bu arada PSN'den baya oyun alıcam. Bi liste çıkarttım hepsi PS3 exc. Eğer alırım birkaç tane dersen listeyi PM'leyim. (:
  • eminim güzel oyunlar seçmişindir fakat bu ay hiç şeklim yok :(
  • xııı geldımı psn e
  • yok gelmedi kolay kolay gelmezde
  • quote:

@Vector31 valla dostum çıktı çıkacak derken sonunda kavuştuk oyunumuza komboyu training de denerken keşfettim o elle tutup kesme olayı sallayarak çıkmıştı ilk geliştirdim Zevkli oluyor seninle Robert ile iyi oynuyorsun onunda güzel bi kombosunu bulmamız lazım.Akşama gelirim arkadaşımda olacak yanımda eskiden 98 99 oynuyordu onunlada kapışırsınız ama çok kötü oynar unutmuş oyunu.

@sho-ryu-ken Beğenmenize sevindim, maksat oyunda zevkli maçlar yapmak zaten yıllardır böyle kapışıyoruz yenmek yenilmek değil karşılıklı zevkli oyunlar oynamak önemli.Focus cancel gibi değil bunda irek olarak diğer hareketi çıkarabiliyoruz yalnız her hareketten sonra başkası çıkmıyor onlara uygun olanları keşfetmemiz lazım ayrıca yaptığım drive cancel dan sonra sf4 teki gibi ex hareketle adamı tutup comboya devam ediyorum daha iyi bir vuruş zamanlaması veriyor.Dier cancel lar da çok iyi mesela super cancel var 2001 de ki gibi kombodan sonra hyper drive (ultra diyebiliriz) yapabiliyoruz
    yada o sarı gölgeli ex modu açıp hd cancel yapılıyor üstüne neo max çıkılabiliyor harika combo sistemi çok komplike hareketler çıkabiliyor Iori ve Kyo ile biraz kombolar buldum onlarıda geliştiririm parmaklar su toplamazsa

Üstad you tube tan kovalıyorum aga dehşet kombolar var izle bak

• Çılgın zor kombolar yapıyorlar yalnız 5 max ve üstteki counter enerjisinin dolu olması rakibi oyun içinde yakalayıp bunları uygulamak hayal gibi anca japonlar yapar 1. ve 2. adam en fazla 3 4 enerji dolduruyor son adamla denenir bir tek.
  • evet bencede öyle 5 max dolana kadar adamlar biletini çoktan kesmiş oluyor

yinede baya bi alıştırma kastım bugün aynı street figjhter ex gibi 3 süperi birden kombine arası keserek adamın üstüne boşaltı veriyosun dehşet bir enerji alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 25 Aralık 2011; 19:37:34 >
  • Çok keyifli kombolar var fakat şu K' nın ileri seri tekmesini , Ralf in kapması ve temke ile geri ilerisi, Clark ın korumada yakalayan yumruklu kapması ve diğer karakterlere de biraz daha özellik eklemeleri daha iyi olur Ralf in yeni tarzına 12 den beri ısınamadım bi tiksinçlik geliyor o kaslı patlamalı çatlamalı hareketleri yaparken
  • quote:

Çok keyifli kombolar var fakat şu K' nın ileri seri tekmesini , Ralf in kapması ve temke ile geri ilerisi, Clark ın korumada yakalayan yumruklu kapması ve diğer karakterlere de biraz daha özellik eklemeleri daha iyi olur Ralf in yeni tarzına 12 den beri ısınamadım bi tiksinçlik geliyor o kaslı patlamalı çatlamalı hareketleri yaparken

Bakalim zamanla sallaya sallaya gozumuz aliscak artik bunlarin hepsi mister olimpiyayi kazanmis gibi :D
  • Dun aksam netten 5 mac yaptim 5 indede takla noluyolan bize :D
  • Ulaa yokmu ucuz yollu arcade stick satan, bizim Jarkaman vardı ne oldu ona, yapacaktı bişeyler.
  • Play asiadan mı aldınız bu oyunu yoksa sporculardan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.