Şimdi Ara

Kinect Hakknda Önemli bir soru.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlediğim videolara bakarak soruyorum: Ps move da hareketi en kısa zaman içerisinde gönderiyor. Sanırım eş zamanlı hatta. Peki kinect nası olcak veya oldu? Move da kontrol aleti sayesinde eş zamanlı oluyor sanırım. Kinect'de kontrol aleti yok diye gördüm. Eş zamanlı mı yine de?

• Almanya gamescom fuarında erdinç iyikul (BSC Editörü) inceleme fırsatı bulmuştu ona sorabilirsin.
  • Oldu bsc editörü de bana cevap verir kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Oldu bsc editörü de bana cevap verir kesin

videoları izlersen orada açıklama yapılmıştı bu konu ile ilgili.Fakat bana sorarsan bekleneni veremiyecek ileride yani uzun vadede hatalar düzeltilince falan kullanılmalı.
  • Bir bakıma hatasız olsa çok güzel olurdu. " Hatasız kul olmaz " Peki bu hiçbir kol kullanmadan nasıl yapılıyor? Bsc de o videoyu bi bulayım ben de, şimdi bi sorum daha var. Eş zamanlı yaparsa baya sarar ama. Örneğin assassins creed'i bi kinect de oynamak? Katil olur insan Eş zamanlı değildir bence ama. O bakımdan hiç sarmaz.
  • kinect in tekpi suresı move gore daha uzun lakin insanın 48 ayrı eklemını algılıo ve gereklı zamanında ekrana yansıtıo tepkıme suresınde kınect bır sorun yasatmıcak emın olabılırsın
  • quote:

Oldu bsc editörü de bana cevap verir kesin

ben facebookta duvarına yazdığımda cevap vermişti ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadi ya İyiymiş. Dikkate almaz sandım:D

quote:

inect in tekpi suresı move gore daha uzun lakin insanın 48 ayrı eklemını algılıo ve gereklı zamanında ekrana yansıtıo tepkıme suresınde kınect bır sorun yasatmıcak emın olabılırsın

Peki microsoft bu kadar ileri bi teknolojiyi sunup, sony kumanda kullanıyor. Akıllıca mı? Bi fark olmalı.
  • quote:

Hadi ya İyiymiş. Dikkate almaz sandım:D

quote:

inect in tekpi suresı move gore daha uzun lakin insanın 48 ayrı eklemını algılıo ve gereklı zamanında ekrana yansıtıo tepkıme suresınde kınect bır sorun yasatmıcak emın olabılırsın

Peki microsoft bu kadar ileri bi teknolojiyi sunup, sony kumanda kullanıyor. Akıllıca mı? Bi fark olmalı.

yanlış hatırlamıyorsam sony de yaptı onu sadece başarısız oldu okadar

• Hmm. Ama kinect'in videosunda kinect gecikiyor gibiydi. Bir daha bakacağım dur
  • Gecikme 150ms.
  • quote:

Hadi ya İyiymiş. Dikkate almaz sandım:D

quote:

]

sony nintendonun 2006da çıkardığı şeyi zerre yenilik olmadan 2010da çıkarması ne kadar akıllıcaysa bu da o kadar akıllıca

şaka bir yana gamespot, ign vs sitelerde e3 oynanış videoları var
    bizzat standlardan çekilmiş
    onlara bakarak fikir sahibi olabilirsin
    kinect sports'u izlemiştim bana cidden çok iyi geldi tepkime süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 6 Ekim 2010; 22:17:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Gecikme 150ms.

Bizzat kendin mi ölçtün?
  • benım asıl kafama takılan kinectte hardcore oyunlar olacakmı butun vıdeolarda hoplamalı zıplamalı aıle tıpı oyunlar vardı fps ve tarzı kanlı oyunları bu meretle nasıl oynayacagız hıcbır ıpucu yok ortalıkta !!!
  • olmayacak bence
    fps oynanmaz kinectle bu bariz
    wiimote'la bile fps oynamaya alışmak zaman alıyor, move'da da olacak bu alışma evresi
  • bır fable 3 kınect kontrollu olacak dıyorlar ama ortalıkta nasıl becereceklerıyle ılgılı bır tane bıle vıdeo yok, bence kınect evde bızı zıplatmaktan baska bır ıse yaramayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: khyrasothemis

benım asıl kafama takılan kinectte hardcore oyunlar olacakmı butun vıdeolarda hoplamalı zıplamalı aıle tıpı oyunlar vardı fps ve tarzı kanlı oyunları bu meretle nasıl oynayacagız hıcbır ıpucu yok ortalıkta !!!

adamlar daha natal ortalarında Half Life motoruna netegre etmişlerdi çokt agüzel durdu haa looo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hal_darksider

quote:

Orijinalden alıntı: khyrasothemis

benım asıl kafama takılan kinectte hardcore oyunlar olacakmı butun vıdeolarda hoplamalı zıplamalı aıle tıpı oyunlar vardı fps ve tarzı kanlı oyunları bu meretle nasıl oynayacagız hıcbır ıpucu yok ortalıkta !!!

adamlar daha natal ortalarında Half Life motoruna netegre etmişlerdi çokt agüzel durdu haa looo

bu half lıfe olayının bır vıdeosu varmı cok merak ettım !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khyrasothemis -- 7 Ekim 2010; 0:34:55 >

• http://www.youtube.com/watch?v=PPZg22hAYBA star wars

http://www.youtube.com/watch?v=IhaycgyFt2U&NR=1&feature=fvwp forza 4

açıkçası bende merak ediyorum ve beklemedeyim tomb raider tarzı oyunlar olucak mı
  • forza 4 ü görmustum ama star wars'ı görmemıstım, kınect olayına hastayım ama move kadar oyunlarını tanıtmadıgı ıcın ( kıllzone 3,socom4,Infamous2 vs..) bıraz süpheyle yaklasıyor ınsan...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.