Bildirim
KİNECT ALMASSAM ÇOK ŞEY KAYBEDERMİYİM!!!!!!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kaybetmezsin -
kaybetmezsin. daha doğru düzgün oyunuda yok. aradan 1 2 yıl geçsin ilgini çekcek bir oyun olursa alırsın. zaten tek başına en fazla "aaa bu ne güzel bir alet helal olsun" diyip oyunu açıp 5 dk deneyip bir daha o oyuna bakmazsın. kinectin tadı grup halinde oynarken çıkıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
kaybetmezsin. daha doğru düzgün oyunuda yok. aradan 1 2 yıl geçsin ilgini çekcek bir oyun olursa alırsın. zaten tek başına en fazla "aaa bu ne güzel bir alet helal olsun" diyip oyunu açıp 5 dk deneyip bir daha o oyuna bakmazsın. kinectin tadı grup halinde oynarken çıkıyor.
Grup halinde oynarken ne işe yarıyoki hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mhtmutlu
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
kaybetmezsin. daha doğru düzgün oyunuda yok. aradan 1 2 yıl geçsin ilgini çekcek bir oyun olursa alırsın. zaten tek başına en fazla "aaa bu ne güzel bir alet helal olsun" diyip oyunu açıp 5 dk deneyip bir daha o oyuna bakmazsın. kinectin tadı grup halinde oynarken çıkıyor.
Grup halinde oynarken ne işe yarıyoki hocam
4 kişi dans edebilir.
spor oyunlarında 2 takıma bölünüp bowling voleybol boks gibi oyunlar oynayabiliyorsun tv deki yarışmalar gibi puan alıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 8 Ocak 2015; 16:23:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
One'a kinectin acelesi yok. Oyunlar çoğaldıktan sonra ikinci el kinect alırsın.
Hiçbir şey kaybetmezsin. -
Hayır
çocuklar için çok eğlenceli büyükler için zevk meselesi -
kinect cok eglenceli ve rakibi olmayan bi cihaz. arkadaslarimla evde toplanip eglenceli vakit geciririm diyorsaniz mutlaka alin. yok ben tek basina oyun oynamayi severim diyorsaniz gerek yok..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler ben pek anlamıyorum Xbox 360 veya Xbox one dan yardımcı olursanız sevinirim. Bunlardan birini almak istiyorum fakat sadece kinect olayı ve online oyun oynayabilmek için istiyorum.Xbox one a baktım da fazla oyunu yok kinect uyumlu.Birde oyun fiyatlarıda pahalı.Oyunlar için indirme yöntemiyle daha ucuza alınır mı Xbox sitesinden felan bu live üyelik ne oluyor tam olarak neyi sağlıyor bedava oyun indirme felan?.Bir de xbox360 alsam içinde 30 40 tane oyun yüklü kırılmış olanlarından neye dikkat etmem gerekiyor 2.elde almak için bu kırılmış olanlarla online oyun oynanabiliyor mu ban yiyip yemediğini nerden anlayabilirim?. teşekkürler cevaplar için şimdiden -
Almamakla hayatinda yaptigin en dogru secimlerden birini yapmis olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: N'DexteR
Nasıl yani 2. el mi almayım kırılmış olanlardan yoksa Xbox mu almayım genel olarak ? -
quote:
Orijinalden alıntı: yemisenli
quote:
Orijinalden alıntı: N'DexteR
Nasıl yani 2. el mi almayım kırılmış olanlardan yoksa Xbox mu almayım genel olarak ?
Alma uzak dur. Para tuzagi.
Geniş arkadaş grubu ve çocuklar için çok zevkli ve kizlarinda oyun oynamasına sağlayan bir sistem sonuçta evde 5 sap anca FIFA oynar kalkıp dans figürleri yapmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X