Şimdi Ara

KİMYAGER NE İŞ YAPAR..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda ülkemizde kimyagerler ne yapabilirler..?

• Uyuşturucu yapımı...

• Espiri yapın diye sormadım önemli bir konudur. Lütfen..!
  • “Kimya mühendisliği, malzemelerin kimyasal yapılarının, enerji içeriklerinin veya fiziksel hallerinin değişime uğradığı proseslerin geliştirilmesi ve uygulanması ile ilgilenen engin ve çok yönlü bir mühendislik dalıdır.”

Sanırım mühendislik okuyacaksın?

http://www.kimyamuhendisligi.itu.edu.tr/bolum/nedir.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 18 Temmuz 2008; 20:26:15 >
  • kimyayı gerer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßjk03

kimyayı gerer

yazacağımı sanıyorsun herhal...

• Halam kimyager. Bi temizlik ürünü şirketinde çalışıyor karışımları fln onlar hazırlıyorlar. neyden ne kadar koyulacağını fln hesaplıyorlar bildiğim kadarıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meydancı ne iş yapar ?
    11 yıl önce açıldı
    bunlar iş yapar mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır. Benim söylediğim kimya mühendisliği değil. Kimya bölümüdür. Mühendislikle yakın ilişkili bişeydir sanırım..
    quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

“Kimya mühendisliği, malzemelerin kimyasal yapılarının, enerji içeriklerinin veya fiziksel hallerinin değişime uğradığı proseslerin geliştirilmesi ve uygulanması ile ilgilenen engin ve çok yönlü bir mühendislik dalıdır.”

• Benim birader ilac fabrikasinda calisiyor.guzel is ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

Hayır. Benim söylediğim kimya mühendisliği değil. Kimya bölümüdür. Mühendislikle yakın ilişkili bişeydir sanırım..
    quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

“Kimya mühendisliği, malzemelerin kimyasal yapılarının, enerji içeriklerinin veya fiziksel hallerinin değişime uğradığı proseslerin geliştirilmesi ve uygulanması ile ilgilenen engin ve çok yönlü bir mühendislik dalıdır.”

Hımm...

Pek aynı olmaz:)

Bakıyorum birşeyler bulunca yazarım.

• İlaç üretimi konusunda ilaç firmalarında çalışabiliyorlar.
  • KİMYAGERLERİN ÇALIŞMA ALANLARI
    Çeşitli maddelerin yapılarını araştıran ve insanların yararına istenilen özellikte saf ya da karışım halinde maddeler üreten kimyacılar; ilaç, deterjan, yapay lifler (polyester, naylon, çeşitli plastik eşyalar...), içecek, gübre, boyar madde gibi güncel hayatta yaygın olarak kullanılan tüketim malzemelerinin ilk sentezini gerçekleştirmişlerdir.Kimya bölümünden mezun olan öğrenciler, aşağıda başlıklar halinde verilen özel veya devlet kuruluşlarında çalışabilirler: Bunlar; plastik sanayii, ilaç sanayii, boya sanayii, petrokimya, metal sanayii, tekstil sanayii, seramik sanayii, çimento sanayii, deri sanayii, deterjan ve sabun sanayii, gıda sanayii, kozmetik sanayii, cam sanayii, çevre analiz laboratuvarları, biyokimya laboratuvarları, bilimsel araştırma merkezleri ve hastane laboratuvarlarında da çalışabilirler.MKEK, MTA, TSE gibi kamu kuruluşlarında çalışabilirler.Pedagoji sertifikası (öğretmenlik sertifikası) olan kimyacılar, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında fen bilgisi ve kimya öğretmeni olarak çalışabilirler.Diğer taraftan özel eğitim kuruluşlarında da öğretmenlik yapabilirler.

ALINTIDIR.

Edit:

http://www.kml.yildiz.edu.tr/info.php?pid=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 18 Temmuz 2008; 20:50:04 >

• Sağol kardeşim yardımın için. Bayağı geniş bölümmüş gerçekten. Gönül rahatlığıyla yazabilirim tercihlere saınrım...
  • 2 yıllık kimya bölümüde var onlar ne iş yapar?Bi ara araştırmıştım resmi işlerde 2 yıllık myo kimya mezununa kimya mühendisi,4 yıllık fakülte mezununa kimya yüksek mühendisi deniyormuş.
  • laboratuar'a girerler ömürleri orda geçer

Kimya mühendisi gibi pazarlama falan beklemeyin yani
  • deterjan fabrkasinda maasli eleman...
  • Tanıdığım bütün kimya öğretmenlerinde bir kırıklık var. Acaba bunun sebebi ne olabilir. Ciddiyim hepsinde bir gariplik var.
  • Sana öyle gelmiştir kardeş...
    quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Tanıdığım bütün kimya öğretmenlerinde bir kırıklık var. Acaba bunun sebebi ne olabilir. Ciddiyim hepsinde bir gariplik var.
  • Boya fabrikalarında ve tekstil atolyelerinde çalışabilirsin .
    Kimyagerlerin kimya bilgisi , kimya mühendislerinden daha üstündür ancak bir kimyager atolye açıp işletemez ancak kimya mühendisleri aynı zamanda bu işin işletmesinide öğrendiği için bunu yapabilirler.
  • iş bulamaz kolay kolay bulsa bile çok küçük maaş alır. Hiç bulaşma bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.