Şimdi Ara

Kimyacı Gülcin Hoca (7tyt + 13 ayt=20 adımda YKS KİMYA) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
4.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,tyt kimyada bütün 0 değilim ama çok zayıfım önümüzdeki kalan 3.5 ay içinde kimyayı komple bitirmeyi hedefliyorum;yotubede 7+13=20 adımda kimya serisini buldum Gülçin Hocanın.Sizce buradan pdfleri çıktı alıp videoları alıp not alarak çalıştıktan sonra palme lys kimyayı patlatsam 10 net ayt kimya gelir mi ?

Videolar hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse teşekkür ederim,iyi forumlar...

• ÖRNEK pdf: http://www.kimyafull.com/FileUpload/bs863886/File/2.hamle_tyt_kimya.pdf

diğer pdfler için 2 yerine 3 4 5 6 7 ve 1 yazabilirsiniz çok kullanışlı gibi duruyor.
  • daha çok bile yaparsın
  • Arkadaşlar allah aşkına söyleyin sıfırdan birisi için kimyayı mı daha kolay halleder biyolojiyi mi? Daha hiç ikisine de başlamadım sadece biyo çalışmayı düşünüyorum test kitabı vs de aldım ama kimya diyo çoğu insan lütfen ama lütfen söyleyin ayt fen veya kimya ikisinden birini 8 net yapmalıyım lütfenn hangisi daha kolay yapılır önümüzdeki süreçte??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Dostum alttaki soruma bakar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: hienko

Dostum alttaki soruma bakar mısın
    kimya bence
  • hienko H kullanıcısına yanıt
    Bana kimya en kolay fen dersi olarak gelir hep, ayrıca daha mantıksaldır biyolojiye göre, bence her türlü kimya alır bu versusu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT AYDIN MATEMATİK NASIL ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hienko H kullanıcısına yanıt
    bence kesinlikle kimya :) kimyada hiç bir şey yok çünkü. mesela ben tyt kimyadan 1 tane soru bankasi bitirmedim (gerekte yok konu+deneme yetiyor) ve epey rahat yapıyorum. ondan kesinlikle kimya çalış ben hiç unutmam yazın 14 günde (sadece kimya çalışarak) tüm kimyayı temizlemiştim. bence çok rahat yaparsın

• Geçen sene denemelerde 5 net zor yapardım sınavda 10 3 yaptım kasmayın temel şeyler üzerinden yorum geliştirin yani bence soru çözün gülçin hoca bayağı iiyi bence

• Konuyu daha yeni gördüm ben de az önce bu durumla ilgili konu açtım. Aytyi 13 hamlede serisiyle bitirmeyi düşünüyorum.
  • üzgünkral Ü kullanıcısına yanıt
    hocam benımde tyt kımyamcok ıyı degıl molde falan ıyıyım sızce dırekt ayt ye geceyımmı tyt de hangı konuları bılmem lazım mol yeterlı olrumu ayt ıcın bırde az cok bıldıklerım konular(mol, atom yapısı , k.türler arası etkılesımler)
  • üzgünkral Ü kullanıcısına yanıt
    Ama ayt kimya diyorum 8 yapmam lazım kimyadan ya da biyodan. Elimde yeni aldıgım palme a b soru bankası var diye biyo çalışmak istiyorum ama gerekirse satarım ama kimya da zor geliyo yani hiç bilmiyorjm kimyayı napiyim sence

• quote:

Orijinalden alıntı: hienko

Ama ayt kimya diyorum 8 yapmam lazım kimyadan ya da biyodan. Elimde yeni aldıgım palme a b soru bankası var diye biyo çalışmak istiyorum ama gerekirse satarım ama kimya da zor geliyo yani hiç bilmiyorjm kimyayı napiyim sence
    Tyt 7 gün sürücek her gün 1 adım yapıcam ayt ye uzun süre ayırıcam 1.5 ay gibi 2 ay gibi sende böyle yap bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.