Şimdi Ara

Kimya özel, Ertan şahin fizik kullanan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazin fen derslerini bitirmeyi düşünüyorum hiç temelim yok. Dediklerim Youtube deki hocalardan gerçekten daha iyi mi parasına değer mi ? Ne önerirsiniz ? Biyoloji içinde bir kanal önerisi alabilirim. Ayrica kaynak tavsiyeleri de verirseniz çok da iyi olur 🙂 teşekkürler şimdiden 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence biraz da haklı olabilir. Biz videonun altına gelen yorumları referans alıyoruz artık. Bu yüzden bu sene 5 önemli konuyu güncelleyeceğiz. Video altındaki yorumlar bize gayet güzel fikir veriyor. Yorum çoksa bir şeyler eksiktir :D Bundan sonrasında sistemimiz bunun üzerine olacak. Eksik olan bir şey olduğunda çekimleri yenileyeceğiz. Soru çözümü için de konu için de böyle düşünüyoruz. Bu yüzden yaptığınız her eleştiri ve her öneri bizim için kıymetli.
  • Kimya özeli şiddetle tavsiye ederim dostum. Hem tyt hem ayt için son derece kaliteli, detaylı.
    ESŞ'yi kesinlikle temeli olmayan birisi için önermiyorum. ESŞ kullanan adam temeli olsa bile kafasını karıştırabiliyor. Fazla kompleks anlatıyor bence. Detaylandırayım da öğrencinin kafasında soru işareti kalmasın diye daha da işi karmaşıklaştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyoloji icin Seninbiyolojin kanalina bak hocam. Pdf leri ücretli ama cok uygun bir fiyata veriyor(50) kesinlikle sinav surecinde cok yardimci olacaktir. Kimyada tyt kimya icin kimya ozel almana bence gerek yok ayt kimya icin oneririm. Tyt kimya icin Bülent Demir hocanin kitabı vardı artık satılmıyor sanırım o kitabın pdf inden ilerleyebilirsin hem daha kısa sürer. Fizik icin yardimci olamayacagim.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Fizik için hangisinin kullanayım peki esş değil ise ? Ve kaynaklar da önerir misin 🙂

• havarkorkmaz3400 H kullanıcısına yanıt
    Selin hoca nasil peki o da çok ünlü ? Bir kişi daha vardi sanki biyoloji için

• Esş çok güzel yukarıdaki arkadaşa katılmıyorum. Hocamızı etiketleyelim o daha güzel açıklar.

• Kafamin karışmasını hiç sevmiyorum ya bak şimdi sen de iyi dedin ne yapayım ben kime inanayim nerelere gideyim ? 🙂 İyi mi değil mi Nasil karar vereyim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fluuman F kullanıcısına yanıt
    youtubedaki ücretsiz derslerine bakabilirsin
  • Esş gayet kaliteli fakat seviye olarak kendini iyi görmüyorsan almanı önermem sınava az kala çöz şimdi motivasyon kırar.

• Arkadaşım 11 veya 12 isen EBA Akademik Destekte bir fizik profesörü var, yıllarca fizikten çektim, Ertan Sinan Şahinden Umut Öncüle tüm kanalları denedim ama onu bulunca iş halloldu. Ama eğer 11 veya 12 değilsen Ertan Sinan Şahin i pek beğenmiyorum Benim Hocam kanalında Barış Akıncıoğlu var ders notlarını satın alıp ondan dinlemeni tavsiye ederim.
  • fbler770 F kullanıcısına yanıt
    Fizikle barış kanalı dinleyeyim mi o zaman ? Biyo için ne önerirsin ?

• TeknoLee T kullanıcısına yanıt
    Ebaya giremem açık lise öğrencisi olduğum için

• Sinoengino kullanıcısına yanıt
    Fizikle barış nasıldır peki ?

• 3 aydır kaynak arıyorsun. Çok büyük bir hata yapıyorsun.
  • ESS cok kaliteli ama ben olsam ilk fizik calisacagimda onu kullanmazdim. Elektrigi ondan dinlemeye calistigimda hicbir sey anlamamistim, benden kaynakli da olabilir.
    Ama ufak bir tuyo vereyim: kim olursa olsun merkezkac kuvveti diye bir seyden bahsediyorsa kapat videoyu.

• kimya özel 10/10
    ertan sinan tyt bitirdim optik hariç güzeldi onu başka yerden çalıştım. ayt fizik için altuğ güneş öneririm

• Cube00 C kullanıcısına yanıt
    Kanka çalışmamazlik yapmadım ki Türkçe bitti TYT mat bitmek üzere TYT mat tekrar başlayacağım Mikail hoca ile bu yaz Allah in iziniyle fen derslerinide bitireceğim

• hocam ikisini de kullandım ve kesinlikle tavsiye ediyorum kimya özel piyasada ki en iyisi bence tyt ayt kullan tyt temelin sağlam olursa ayt içinde rahat edersin parasını kesinlikle hakeder
    Ertan hoca da bence gayet güzel anlatıyor ama öncesinde altuğ güneşten çalış istersen temelim hiç yok felan dersen ertan hoca orta seviyeden alır en üst seviyeye çıkarır bence piyasadaki en sistemli ve kaliteli fizik hocası da ertan hocadır fasikülleri olsun denemesi olsun pişman olmazsın
  • ilkeryasin8 İ kullanıcısına yanıt
    Fizikle barışı neden kimse söylemedi sen de dahil 🙂 iyi değil mi ? Ben sadece TYT kısımlarını çalışacağım bu arada.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.