Şimdi Ara

Kimya özel, Ertan şahin fizik kullanan var mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fluuman

Fizikle barışı neden kimse söylemedi sen de dahil 🙂 iyi değil mi ? Ben sadece TYT kısımlarını çalışacağım bu arada.
    hocam ben kullanmadığım için yorum yapmadım sadece tyt kısmı için altuğ hoca da yeterli olabilir bence bir bak istersen
  • ilkeryasin8 İ kullanıcısına yanıt
    Tamam dir teşekkürler 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimya özelin ayt sini kullandım

• Bence biraz da haklı olabilir. Biz videonun altına gelen yorumları referans alıyoruz artık. Bu yüzden bu sene 5 önemli konuyu güncelleyeceğiz. Video altındaki yorumlar bize gayet güzel fikir veriyor. Yorum çoksa bir şeyler eksiktir :D Bundan sonrasında sistemimiz bunun üzerine olacak. Eksik olan bir şey olduğunda çekimleri yenileyeceğiz. Soru çözümü için de konu için de böyle düşünüyoruz. Bu yüzden yaptığınız her eleştiri ve her öneri bizim için kıymetli.
  • Fizikle Barışı ben önerdim zaten. Kendisi şu an Benim Hocam kanalında TYT AYT fizik videoları çekiyor. Oradaki videolarında daha çok yeni nesil anlatıyor. Benim Hocam Barış Akıncıoğlu yazarsan görürsün.
  • TeknoLee T kullanıcısına yanıt
    Hee tamam ben de niye kimse önermiyor diyordum meğer herkes öneriyormuş zaten 🙂 TYT için sadece Barış hoca yeter mi ? Bir de kaynak tavsiyesi verir misin temeli olmayan için.

• up

• ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    hocam hazır yakalamışken bende sizle çalışmak için 1 temmuzu bekliyorum yani daha fiziğe başlamadım videolar 365 günlük olsa daha iyi olabilir. iyi forumlar

• Sınav sonrası 365 gün olacakmış

• Fluuman F kullanıcısına yanıt
    efsoo

• Hocam kimya özelin dengesini kullabdim hayattan sogudum bitmiyor artık resmen o bitti ben dersten soğuyup çıktım çok dallanıp bydaklandirmis bı sohbeti yok monoton ders aşırı sıkıcı geldi bana çok şey öğrendim ama resmen biri bıçak dayasa bitiricen bu dersi der gibiydi bitsin diye dua ediyodum yeminle

• Fluuman F kullanıcısına yanıt
    Açık lise öğrencisiyim. Açık lise öğrencileri ebaya giriş yapabiliyor.
  • Ben bizim hocalsr oneriyorum hocam kimyaozel cidden çok uzun değmez bence hem parama hem can sikiinligima o denge videolarından sonra gerçekten bida izlemedim izlememde önermiyorum. Açın bizim hocalar vs izleyin daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.