Şimdi Ara

Kimya Mühendisliği mi Tıp mı hedeflemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ben 12. Sınıf öğrencisiyim bu sene YKS sınavına gireceğim ama aklımda şu takıldı kuzenimle konuşurken ben kimya mühendisliği hedeflediğimden bahsettiğimde o da özel sektörde mi çürücen ben inanıyorum sen tıp kazanabilirsin dedi sonra tıp bölümlerinin sıralamalarına baktım Mardin Artuklu Üniverstesi bi yapabileceğim sıralamalarda o da biraz zor ama yani bir sene daha çalışır kazanabilceğim bir sıralamada hem ben mardinliyim köyden okula yada şehirden ev tutarım önemli değil diye düşündüm ama ben batıda yaşadığım için mardin gibi iklimi zor bir yer benim için çok zor olabilceğini düşündüm ama haledilebilceğini düşündüm ama şimdi aklıma şu takılıyor İzmir Yüksek Teknoloji Ensitütüsü Kimya mühendisliği mi düşünmeliyim yada nerde okursan oku en azından Tıp oku mantığında mı düşünmeliyim sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.