Şimdi Ara

kimya için tekrar anlamında öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar palme kimya sorubankasini çözdüm şuan organik çalışıyorum bunun yanında tekrar olması için soru bankası önerileriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım arkadaşlar

• kardeş sana yardım edemeyeceğim üzgünüm ama bişey soracaktım.

diğer dersler bitmek üzere ama kimyaya dokunmadım 3 sene yattığım için. nisan sonuna diğer dersleri halledip sadece kimyayı bırakacam.

sence kaç günde biter kimya (şu mol kavramı ve enerjiden organiğe kadar olan kısım) diğer derslerim fena değil ygs de 13k oldum lys de iyi bişey yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco66

kardeş sana yardım edemeyeceğim üzgünüm ama bişey soracaktım.

diğer dersler bitmek üzere ama kimyaya dokunmadım 3 sene yattığım için. nisan sonuna diğer dersleri halledip sadece kimyayı bırakacam.

sence kaç günde biter kimya (şu mol kavramı ve enerjiden organiğe kadar olan kısım) diğer derslerim fena değil ygs de 13k oldum lys de iyi bişey yapmam lazım

Günde 3-4 saat ile 10 gün gibi süreçte biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: muco66

kardeş sana yardım edemeyeceğim üzgünüm ama bişey soracaktım.

Günde 3-4 saat ile 10 gün gibi süreçte biter.

açıkliseyim kardeş iyi o zaman inş 10 güne biter. organikten korkmuyorum da diğerleri çok korkutuyo hız,denge,pil falan hepsi molarite mol falan çok kafamı karıştırıyo. sence kitaptan çalışsam yeterli olurmu yoksa video mu izleyim

• organik kimya ne önerirsiniz konu anlatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

organik kimya ne önerirsiniz konu anlatım

Palme organik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o soru kitabı deilmi birde yapamadığım denge sorularını koymuştum kimya iyi senin onada bakabilirmisin forumda açtım konuyu
  • konya veya çevre illerde yaşıyorsan ya da diğer şehirlerde varsa bilmiyorum sabri alpaydın'ın genel kimya'sını öneririm. Genel bir lys tekrarı olur. Ama organik kısmı biraz kısa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkkln

konya veya çevre illerde yaşıyorsan ya da diğer şehirlerde varsa bilmiyorum sabri alpaydın'ın genel kimya'sını öneririm. Genel bir lys tekrarı olur. Ama organik kısmı biraz kısa.

Ankara olmaz mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: tkkln

konya veya çevre illerde yaşıyorsan ya da diğer şehirlerde varsa bilmiyorum sabri alpaydın'ın genel kimya'sını öneririm. Genel bir lys tekrarı olur. Ama organik kısmı biraz kısa.

Ankara olmaz mı hocam

internetten arattığınız zaman kargoyla gönderiyorlar 25 lira gibi bir miktar olması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.