|
Bildirim

|
Keşke her şeyi tek karta yukleseler. A dan Z ye bütün işlemleri bundan yapmamız lazım aslında.
|
|
Haber değeri olan bişey değil bu, arastirmama göre. Örneğin kredi cekeceksiniz, yine bankaya gidiyorsunuz. Fakat evraga ıslak imza atmak yerine bankanin kimlik okuyucusuna kimliginizi tutuyorsunuz ve imzalamis oluyorsunuz. Yani olay evden çıkmadan imza olan her işi halledicem olayı değil. 5 para etmez.
|
|
Kimlik kartında e-imza varsa, e-devlet üzerinden e-imza ile yapılacak işlemler yapılabilecek. Örn: İkametgâh değiştirme.... Geniş bakabilirseniz 5 para etmez olmadığını görürsünüz(umarım.)
|
|
Önce parasını verip e-imza alıyorsunuz, sonra kimliğe yükleniyor. Ayrıca aldığınız e-imza 1 yıllık. Sürekli ödeme yapmak gerekiyor. Aptallığın daniskası.
Email hesabı açmaktan farklı olmayan bir şey için yıllık para isteniyor. |
|
bankada kredi çekerket atılan imzalar en az 30 40 dakikanızı alıyor.
gayet faydalı buldum. |
|
Güzel uygulama
|
|
Kağıt israfının büyük ölçüde önüne geçiyorsa gayet haber değeri vardır.
|
|
Çipi düşmeyen kimlik kaldı mı?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S14N_HUNT3R -- 10 Ocak 2022; 11:58:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
şimdi benim e-imzam var usb olarak, bunu kimliğe yükletirsem e-imza yenilerken sim kart istemem gerekmeyecek mi ? neden kargodan kurtuluyor demişler anlamadım ? ben usb imzamı her bilgisayarda kullanabiliyorum, ama kimliği kullanabilmem için ayrıca bir kimlik okuyucu cihaz gerekecekse hiç bir işime yaramaz gibi görünüyor bu imzayı kimliğe ekletme işi şahsen. |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
MSI TOMAHAWK MAG-X570-WIFI / AMD RYZEN 7 5800X / COUGAR AQUA ARGB 360MM SIVI SOĞUTMA / CORSAIR 4000X AIRFLOW KASA / GALAX RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 EX GAMER BLACK EDITION / GEIL EVOX II RGB 2X8 16GB 3600 MHZ CL18 DDR4 / WD BLACK SN850 GEN4 SSD 1TB / SEAGATE 8 TB / SEAGATE 5 TB / HYPERX ALLOY CORE RGB KLAVYE / ASUS TUF M3 MOUSE / SEASONIC M12II 750W PSU / AOC 31.5&quot; Q3279VWFD8 2K IPS MONİTÖR / ANKER SOUNDCORE VORTEX KULAKLIK / PHILIPS 50PUS8505 4K ANDROID TV / AIRTIES 5760 VDSL MODEM / SAMSUNG HW-T400/TK SOUNDBAR / PEUGEOT 2011 308 AUTO6R 112HDI SPORTIUM / ONEPLUS 9 PRO 8/128GB (LE2123)
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32.exe -- 10 Ocak 2022; 14:27:10 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|