Şimdi Ara

Konya’da e-imza ve mali mühür işiyle uğraşanlar için yerel çözüm noktası: Meatek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
21
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Son dönemde e-imza ve mali mühür işlemleriyle çok fazla uğraşınca şunu fark ettim; ürünü almak kadar kurulum ve sonrasında destek alabilmek de önemliymiş. Özellikle sürücü, Java, imzalama uygulaması veya cihazın bilgisayarda görünmemesi gibi küçük şeyler bazen gereksiz yere saatler harcatabiliyor.

Konya’da bu işi yerel olarak yapan Meatek var. Selçuklu’da fiziksel ofisleri bulunuyor. Konya E-imza tarafında başvuru ve kurulum desteği, şirketler için de mali mühür ve e-belge süreçlerinde yardımcı oluyorlar.

Benim dikkatimi çeken tarafı sadece ürünü verip bırakmak yerine kurulum tarafında da destek sunmaları oldu. Konya’da olup e-imza veya mali mühür alacak olanların alternatif olarak bakabileceği bir yer.

Daha önce Konya’da e-imza veya mali mühür işlemi yaptıran varsa deneyimlerini de yazabilir. Özellikle teslim süresi ve kurulum konusunda farklı firmalarla tecrübesi olanların yorumlarını merak ediyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.