Şimdi Ara

Kimlik başvuru kağıdı geçerli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kardeşim bu sene sınava girecek 1 ay önce kimlik başvurusu yaptık ama kimlik gelmedi. Sadece kimlik başvuru formu vermişler. Ösym açıklamsında geçici kimlik kağıdı ile sınava girebilirsiniz diyor fakat haber siteleri geçici kimlik belgesin "veya" kimlik başvuru formu ile girebilirsiniz diyor. Siz nasıl gireceksiniz? Geçici kimlik kağıdı için randevusuz gittiğimizde belgeyi veriyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.osym.gov.tr/TR,12996/2017-ygs-adaylarinin-dikkatine-22022017.html
    Hocam detaylı bilgi burada. Benim kimliğim gelmedi başvuru belgesiyle gireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkokten -- 3 Mart 2017; 10:39:28 >
  • Geçici Kimlik Belgesi önceden sadece kayıp kimlik olduğunda veriliyordu kimliği olan birine verilmiyordu fakat YGS dolayısıyla kimliği olanlara da vermeye başladılar. Eğer 2 Mart dan önce gittiyseniz Geçici Kimlik alamazsınız çünkü sistem henüz açılmamamıştı ama şimdi isteyenler gidip Geçici Kimlik alabilirler.

Giriş belgesinde zaten kimlik bilgisi yazmıyor nüfus cüzdanı ile gitmek sorun olur mu

• SayisalMan kullanıcısına yanıt
    Nüfus cüzdanı ile girebilirsin fakat nüfustaki resmin şuan ki halinden farklıysa değiştirmen gerekiyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.