Şimdi Ara

Kimlere Buff Kimlere Nerf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Es_eS_26

invisken b yapma olayı olunca eve felan çok kötü oluyor. ayrıca teemoda 2 snde görünmez oluyor 2 sn de b yapmak gibi birşey.

Görünmezken recall basamıyorsun ki görünmezlik bozuluyor.Teemo ile eskiden basılıyordu 3 saniyeden 2 saniyeye indikten sonra artık b bastığın zaman görünmez olmuyor yani teemoda son 1-2 aydır recall yaparken görünmez olamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orijinalden alıntı: Es_eS_26

invisken b yapma olayı olunca eve felan çok kötü oluyor. ayrıca teemoda 2 snde görünmez oluyor 2 sn de b yapmak gibi birşey.

Görünmezken recall basamıyorsun ki görünmezlik bozuluyor.Teemo ile eskiden basılıyordu 3 saniyeden 2 saniyeye indikten sonra artık b bastığın zaman görünmez olmuyor yani teemoda son 1-2 aydır recall yaparken görünmez olamıyorsun.

olamadığını bende biliyorum adam olsun diyor bende olması kötü olur diyorum.
  • tartışmasız ryze..nerf yemeyede bilir ona karşın ultisi 400-500 MP felan istesin her an ulti açamasın..

alistarı skillerinin süresi uzatılmalı birazdaha...

heimerdingerin petlerinin gücü düşmeli yada daha çok mp istemeli..

microlarınında saniyeleri uzamalı..

oyunda bu kadar cd item varken..bide 2 tane cd mob'u var..
  • Udyr Tiger stance az biraz nerf (25 dk da bi ace yapınca 2 turret + inhib alabiliyo tek başına yani adam. Biraz fazla sanki)
    Kennen ap scale nerf olabilir. ya da shuriken early harras azaltmak için energy cost az biraz artabilir.
  • veigar,ile pantheon'a bir düzenleme getirilmesi gerekiyor gerçekten.çok gereksiz dmg verebiliyorlar.
  • Pant level 3 belki az nerflenebilir de onun dışında farm yapamazsa ki kill farm yapmadan pek etkili oldugu söylenemez, pek etkili olamıyor pant.
    Veigar ile ilgili olarakta Stun dışında çok güçlü olduğunu düşünmüyorum. bu 1069210691 ap kasıcam sevdalılarına tek atıyo sadece. onun yerine 400 ap + 40% pen + Mr kassa o veigar'a tek atar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE
    tartışmasız ryze..nerf yemeyede bilir ona karşın ultisi 400-500 MP felan istesin her an ulti açamasın..

alistarı skillerinin süresi uzatılmalı birazdaha...

heimerdingerin petlerinin gücü düşmeli yada daha çok mp istemeli..

microlarınında saniyeleri uzamalı..

oyunda bu kadar cd item varken..bide 2 tane cd mob'u var..

ryze 2-3 patchtir buff aliyor ve simdide range buff dusunuluyor.Aynisi tryn icinde gecerli dusuk seviyeli oyuncular op diyip nerf derken buff getirildi q skilline , cunku oyunu iyi oynayanlar icin iyi yapmaya calisiyorlar , umarim anlatabilmisimdir.
  • Hmm oyle bir baslikki en guzel yorumu soyle yapabilirim,
    Benim aldigim tum herolara buff digerlerine ise nerf gelsin :D

Buff-Nerf den ziyade aslinda soyle heronun aldigi damagelari karsindakine vuran bir skill veya item olsa ve bu stacklenerek kullanilabilse sanirim bircok hero icin degisik bir item olur. Hem OP hemde en kullanissiz sey olabilir. Team Fightda buyuk rol oynarken 1v1 veya 2v1 de fazla etkili olmayacagini dusunuyorum.
    Thornail degilde mesela o skilli veya itemi bastiginda 1-2 saniye damage almayip yada damage alip stackleyeceksin, sonrasinda 5-10 satckde filan bunu attack olarak kullanacaksin. Tank icin birebir.
  • aynen öyle yapacan sonrada cho yla yarım atıcaksın arkadaşlar ben genelde hep tank la oynuyorum bu tankların dmg leri çok diyorum siz dahada dmg gelsin diyorsunuz daha ne olsun dün gece arkadaşlarla 3v3 oyun yaptık aramızda ben o sorun olduğu zamanda hero seçemedim random saçti bana gang geldi bizim takımda amumu vardı ilk kez amumuyla oynuyordu bide kardeşim vardı oda nasus la ilk kez oynuyordu dah kimse item alamadan ben gang la 2 tane edge almışım duşunun 11 lwl de 1k q skill vuruyor karşıda kennen panth morde var kennen nerdeyse tek atacam o kadar ust uste kill aldım morde geldi 2 saniyede beni kesti ve sonra benim gang ın ruhuyla nasus amumuyu ve kuleyi kesmesi bi kaç saniye surdu bazı arkadaşlar hala buff gelsin tanklara diyor banlanan heroların %80 tank neden tank lar banlanıyor demek güçlülerki ondan hele amumu ve nasus u ilk kez oynayanların neler yaptıklarını görseniz tankların nekadar fazla dmg vurduğunu anlıyacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

aynen öyle yapacan sonrada cho yla yarım atıcaksın arkadaşlar ben genelde hep tank la oynuyorum bu tankların dmg leri çok diyorum siz dahada dmg gelsin diyorsunuz daha ne olsun dün gece arkadaşlarla 3v3 oyun yaptık aramızda ben o sorun olduğu zamanda hero seçemedim random saçti bana gang geldi bizim takımda amumu vardı ilk kez amumuyla oynuyordu bide kardeşim vardı oda nasus la ilk kez oynuyordu dah kimse item alamadan ben gang la 2 tane edge almışım duşunun 11 lwl de 1k q skill vuruyor karşıda kennen panth morde var kennen nerdeyse tek atacam o kadar ust uste kill aldım morde geldi 2 saniyede beni kesti ve sonra benim gang ın ruhuyla nasus amumuyu ve kuleyi kesmesi bi kaç saniye surdu bazı arkadaşlar hala buff gelsin tanklara diyor banlanan heroların %80 tank neden tank lar banlanıyor demek güçlülerki ondan hele amumu ve nasus u ilk kez oynayanların neler yaptıklarını görseniz tankların nekadar fazla dmg vurduğunu anlıyacaksınız

mordeyle nasıl ws ye kalkışıyorsun ben onu anlamıyorum ? tankların attackları gayet normal op felan değiller. tanklarla 1w1 girdiğinde kesememen normal çünkü tank dediğin 5 kişiye dayanmalıdır. 1 kişiye dayanamıyorsa zaten tank değildir. 1w1 olarak düşünme herşey 1w1 değildir. tankların attackları düşür 5 6 kill alırken 0 kill alacaklar asistlede adam akıllı para kasamayacaklar para kasamadıkları için ezik kalacaklar tank olamayacaklar. sen nasıl kennene 1k vuruyorsan tankında sana 100 100 vurması gayet normal birşey. zaten morde ayrı bir olay ona tank demek doğrumu onuda bilemiyorum offtank dedikleri olay morde. takıma faydası en az olan tank diyebiliriz.

sen en iyisi 1 kere takımınla konuş 5 iniz tank alsın. tanklar op mi değil mi o zaman anlarsın. eğer tanklar çok vuruyorsa herkesi ezer geçersiniz. ama bizim karşımıza öyle çok takım geldi oyunu sadece 80. dk ya kadar uzattılar başka birşey olmadı. o oyun uzamasıda 1 kere oldu diğerleri hep 25. dk da sur verdiler.

• tanların hasar oranı cidden düşük. ben mundoyla cok uzun sure oynadım hala da oynarım. muhdo en yuksek hasarı verenlerden biri diye düşünüyorum. cunku bir buyusu danagesini arttıyoru yaklasık 100 den 250 ye cıkıyo, biri magic alan etkili buyusu etrafında dönen ateşli halka digeriyse efsane baltası zaten.

mundoyla cok adam kestim ben 15 kill aldıgım ve bunun yanında 25 asist adıgım cok oldu ancak bunu cok cok zorlaranark yaptım hep. baltayı kesin tutturmalısınız, gucunu arttıran buyuyye zamanında basmalısınız, balta dolar dolmaz bir daha tutturabilmelisiniz vs. yani gank gibi bir hero ile 2 mermide verdigin hasarı ben mundoyla kaç takla atarak veriyorum. mundoyla oynamak için cok usta olmayabilirsin ,takılırsın ortada ama iyi kill almak için cok ustalasmak gerekiyor. son vuruş tanklarda oldukça zor. ayrıca 1vs 1 de tankı öldüremiyorum diyenler , tankın ne manaya geldigini bir düşünsünler.
  • sen güzel demisinde demin eses in dediği gibi mundo ya tank demek zorki tavsiye itemlere bak edge yi görursun mundoya sunfireyi al w skill aç ultiyide aç gir 2-3 kill alırsın q-e ye gerekte kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

sen güzel demisinde demin eses in dediği gibi mundo ya tank demek zorki tavsiye itemlere bak edge yi görursun mundoya sunfireyi al w skill aç ultiyide aç gir 2-3 kill alırsın q-e ye gerekte kalmaz

eger o 2-3 kişi mal ise afedersin alırsın. yok mal degilse mümkün degil. zaten benim söledigim şuydu mundo atağı yuksek olan bir tank olmasına ragmen kill almak zor. atagı okadar fazla olmayan diger tanklarla bu iş oldukca zora giriyor. olayı tamamen iyi oyuncular arasında geçtigini düşünerek konusuyorum tabi, karşı taraf noob doluysa mundoyla kill manyagı yaparsın orası ayrı..
  • Tank = yarı support görevi gören , damage ı üstüne çekme özellikleri olan , kendi takımının carrysi attack yaparken diğer insanları ondan uzak tutmayı sağlayan , "adam gibi" disable ı olan karakterler.

Off-tank = Canı çok olan defansıda orta olan , biraz tank biraz dps itemları kasılması gereken , 2-3 kişinin arasına girip kill alma gibi özellikleri olan , ingilizcede beefy dps diye geçen karakterlerdir.

Mundo , garen , Olaf , Nasus gibi karakterler tank değil off tanktir.Amumu , Galio , Shen gibi karakterler "tank" diyebileceğimiz heroların başında gelir.

Bunu bu forumda kaçıncı yazışım olduğunu bilmiyorum ama belki birileri anlar diye tekrardan yazıyorum.Riot ın ilk amacı aoe spelleri güçsüzleştirmekti , çünkü team fightlarda instant win kazanılabiliyordu doğru bir yerleşmeyle , şimdiki hedefleride beefy dpslerin gücünü düşürmek.Hedefler : Garen , Olaf vb.

• @ errayik

nedir bu kadar yogun ingilizce yazma sevdası kardeş ?

çünkü team fightlarda instant win kazanılabiliyordu . bu ne demek acıklarmısın? ayırıca oyuna ait terimlerde tamam anlarım ama bu kadar yogun ingilizce kelimeyi bir arada kullanınca oyundan daha iyi anlıyomus gibi gözümüyorsun üzgünüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

@ errayik

çünkü team fightlarda instant win kazanılabiliyordu . bu ne demek acıklarmısın? ayırıca oyuna ait terimlerde tamam anlarım ama bu kadar yogun ingilizce kelimeyi bir arada kullanınca oyundan daha iyi anlıyomus gibi gözümüyorsun üzgünüm..

Beefy dps i neden çevirmediğimi zaten anlamışsındır , diğerleride official forumdaki adıyla yazıyorum çünkü takım savaşlarında aniden kazanılıyordu pek hoş durmaz fikrimce.Oyunda daha iyi anlıyormuş gibi gözükmem veya gözükmemem umrumda da değil.İstersem tüm yazımıda ingilizce yazarım isteyen okur isteyen okumaz , bu kadar gözüne bakıyorsan mesajlarımı görmemek için beni engelleyebilirsin.

• Asimile olmuş dejenere jenerasyonun kiddosu! Hemen engelliyorum.

Hanım shotgun'ımı getir.

Edit: Çifteli yerine shotgun eklendi.

Bir de istersen tüm yazını İngilizce yazarsın ama o yazı silinir diye biliyorum. Benim yazarlık yaptığım dönemde ekşi'de de böyleydi. Eğer alıntı yapmıyorsan, kendi düşüncelerini sitenin ana dilinde yazman zaruri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 10 Ocak 2011; 17:53:53 >
  • quote:

@ errayik

instant ani kazanmak anlamında kullanılmış orada bir translate açmayı deneseydin anlayabilirdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

@ errayik

Beefy dps i neden çevirmediğimi zaten anlamışsındır , diğerleride official forumdaki adıyla yazıyorum çünkü takım savaşlarında aniden kazanılıyordu pek hoş durmaz fikrimce.Oyunda daha iyi anlıyormuş gibi gözükmem veya gözükmemem umrumda da değil.İstersem tüm yazımıda ingilizce yazarım isteyen okur isteyen okumaz , bu kadar gözüne bakıyorsan mesajlarımı görmemek için beni engelleyebilirsin.

bence hepsini ingilizce yazma öle daha anlaşılır olur çünkü , böle yaz ki hiç bişi anlaşılmasın , daha bi lezzetli olsun durum. instant win kazanılabiliyordu ne demek ya. b.k ettiniz iyicene dil namına birşey bırakmadınız ortada. cıkıp istemiyorsan beni engelle demekle olmuyo bu işler. demek caddede gördügüm o yarım ingilizcesiyle , down oldum yaneee diyen tipler forumlara da geliyo. allah akıl fikir versin ne deyim, ingilazca yazmalara devamuke..

• Avatarı da yabancı biri. Erkek adam öyle saç traşı olmaz. Delikanlı traşı olur. Sion muymuş neymiş..

Sorumlu moderatörlerden yardım talep ediyorum. Sizin ekseriyetinizi de beşeriyetinizi de.

Engelleymiş. Ignore et de bari!!!!1!0,5
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.