Şimdi Ara

KİMLER İŞSİZ VE NE ZAMANDIR İŞSİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşsizmisiniz,ne zamandir işsizsiniz ve egitim durumunuz ne gelin dertleselim.

Bana gelince sevmedigim bir iste zam bike alamadan calisiyorum ama bunada hamdolsun diyorum malesef caresizlik yollari tutmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir yıldır çalışmıyordum dün başladım işe, lise mezunuyum
  • 21 yıldır işsizim okuyorum hala yaşımda 21

• kadrolu kaldırım mühendisiyim
  • Üniversiteden sonra 2 sene işsiz kaldım kpss çalıştım. Çok şükür memur olarak atandım. İşim maaşım güzel çok şükür. Allah herkesin yardımcısı olsun. İşsizlik süreci çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night King

Üniversiteden sonra 2 sene işsiz kaldım kpss çalıştım. Çok şükür memur olarak atandım. İşim maaşım güzel çok şükür. Allah herkesin yardımcısı olsun. İşsizlik süreci çok zor.
    Devlette ne iş yapıyorsunuz
  • işsizim kpss yi kazanamadım. geçen sene etüt merkezlerinde çalıştım bu sene yine kpss kovalıyorum. özel ders var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normalde gazateciyim lakin yalaka, popo yalayan insan olmadığım için ispanyol menşeili bir marakada mağazacılık yapıyorum. 3.5 senedir.

• 3 aydır işsizim. Nereye gitsem kapılar yüzüme kapanıyor.

• 3 ay oldu

• Neredeyse 2 sene oldu, diyebilecegim tek sey zor, hakikaten zor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GR33K kullanıcısına yanıt
    Gazetecilik bizim ülkede yalaka olursan yalı sahibi falan oluyorsun ultra lüks bir yaşam sürüyorsun olmazsanda en iyi ihtimalle hapse giriyosun yada uzaylılar alıp götürüyor nereye gittiğin bilinmiyor teknoloji yetersiz tabi uzaylıları takip edemiyoruz

• Yeni mezun İngilizce öğretmeniyim. 1 ay çalıştım 2 aydır işsizim. Dönem başladığında 2-3 aylığına daha çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Gazetecilik bizim ülkede yalaka olursan yalı sahibi falan oluyorsun ultra lüks bir yaşam sürüyorsun olmazsanda en iyi ihtimalle hapse giriyosun yada uzaylılar alıp götürüyor nereye gittiğin bilinmiyor teknoloji yetersiz tabi uzaylıları takip edemiyoruz
    En küçük kurumundan en büyüğüne kadar torpil işliyor öyle böyle değil. Maaşını vermiyorlar verdikleri de 2 bin en fazla yemek yok yol yok. Habere gidiyorsun yol paran vb tüm masrafların senden uyku tatil yok sürekli haber peşinde koşucan. 2 ay 3 ay uğraştığın araştırma haberini birilerine dokunur diye çöpe atıyorlar. Üstüne bir de şu kadar haber yapman lazım diye kota koyuyorlar. Lanet olsun. Mağazacılıkta devam.

• m4n4q4 kullanıcısına yanıt
    1 sene içinde naptın peki sürekli evdemiydin
  • evet sürekli evdeydim sürekli oyun oynuyordum işkur aracılığıyla 6lığına işe girdim
  • m4n4q4 kullanıcısına yanıt
    Annem babam bir sene evde çalışmadan oturuyorsun diye atmadimi evden veya basının etini yemedilermi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meslek neydi hocam?
  • .

• Askere gittim gelince 4 ay dinlenirim gezerim tozarım ardından iş kovalarım dedim. döneli 4 sene oldu hala işsizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 9 Ocak 2019; 20:23:17 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.