Şimdi Ara

KİM SUÇLU OLUR BU DURUMDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi şu resimdeki gibi bir kaza durumda kim suçludur ????
    B düz gidiyor P sağa dönüyor
    not: bu arada bayada güzel çizmişim

konuya lütfen herkes yorum yapsın birazdan olayı anlatacagım bildikleriniz alt üst olacak
    arkadaşlar yol aynen bu ne ışık var nede başka bişey . zaten ışık 100 metre geride yani ışıklardan geldikten sonra bu yere geliyoruz

peki P POLİS ARABASIYSA

dün bu olay başıma geldi . b benim aracım p ise polis arabasıydı . YOL 3 ŞERİTLİ DİYE HATIRLIYORUM GAYET GENİŞ AMA ŞERİTLER SİLİNMİŞ BELKİ 2 ŞERİTLİDİR ben sağdan gidiyordum polis arabası (trafik polisi değil ve sireni filanda çalışmıyor ) bir anda önüme atladı bende tabi frene bastım zor kurtardım .
    bu polis magandalarından çektiğimiz nedir arkadaş. başka şehirleri bilmiyorum ama konyada sık sık karşılaşıyorum . misal döner kavşak içindeyim , kavşaga baglanan yolların başında '' yol ver '' işareti olan yoldan gelen polis önüme atlıyor , veya sağ şeritten yavaş giderken arkadan polis gelip sellektör yapıyor (hoş hızlanmadım o ayrı baya bi gıcık oldu ) . yani normal arabalardan çok polislerden korkar oldum artık ne zaman önüme atlayacaklar diye. bunları nereye şikayet edebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 29 Nisan 2013; 0:37:14 >

• tali yoldan gelen arkadas suclu ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P suçlu olur.
  • Sanırım böyle bir yol yok, olmazda. P aracı bildiğin bağlantı yolu yani bağlanarak yola girer. Böyle sokaktan çıkar gibi ana yola çıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrolsüz bir kavşak ise kusur oranı
    6/8 P
    2/8 B

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Sanırım böyle bir yol yok, olmazda. P aracı bildiğin bağlantı yolu yani bağlanarak yola girer. Böyle sokaktan çıkar gibi ana yola çıkmaz.

arkadaşlar yol aynen bu ne ışık var nede başka bişey . zaten ışık 100 metre geride yani ışıklardan geldikten sonra bu yere geliyoruz
  • P aracı durması soldan gelen olmadığında yola bağlanması gerek. Trafik böyle der, tabii bu yolda ışık yok ise. Fakat burada önemli olan ön tampon ile vuran hangi taraf? B aracı P aranın sol çamurluk veya kapısına girerse durum karışabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    6 ay önce açıldı
    SİZCE BU KAZADA KİM HAKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

P aracı durması soldan gelen olmadığında yola bağlanması gerek. Trafik böyle der, tabii bu yolda ışık yok ise. Fakat burada önemli olan ön tampon ile vuran hangi taraf? B aracı P aranın sol çamurluk veya kapısına girerse durum karışabilir.

nasıl yani . durumu anlatayım ben B ARACI P ARACINA TAM YAN KAPILARDAN BİNDİRİYORDU ...
  • Evet, üç şeritli yola böyle bir bağlantı şehircilik açısından hata, tavsiye edilmez.

Bariz olan hata ise kavşaktan en az 30 metre önce sollamaya izin vermeyen düz çizgiler olmalı. Halbuki belediye kavşakta şerit değiştirmek güvenliymiş gibi bağlantıya kadar kesikli çizgiler yapmış. Bu pek tabii sürücüleri şaşırtabilir.

Hatalı bence belediyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Evet, üç şeritli yola böyle bir bağlantı şehircilik açısından hata, tavsiye edilmez.

Bariz olan hata ise kavşaktan en az 30 metre önce sollamaya izin vermeyen düz çizgiler olmalı. Halbuki belediye kavşakta şerit değiştirmek güvenliymiş gibi bağlantıya kadar kesikli çizgiler yapmış. Bu pek tabii sürücüleri şaşırtabilir.

Hatalı bence belediyedir.

yol aynı bu şekilde acaba 3 şeritli değil miki diye düşündüm 2 şeritli bir yol olabilir . belki yanlış hatırlıyorumdur bu caddenin adı elamalı caddesi yani b aracının seyir halindeki yolu (google haritalarda böyle yazıyor) p aracının çıktıgı yolun adı ise ulusal sokak . burası konya selçuklu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 28 Nisan 2013; 22:41:56 >
  • P aracı suçlu olur. Mersinde ana yola giren araçlar hep kontrolsüz giriyor. P aracı gibi. Çok şikayetçiyim bu durumdan.
  • biri de çıkıp dememiş ki aga bu nasıl yol
  • peki P POLİS ARABASIYSA

dün bu olay başıma geldi . b benim aracım p ise polis arabasıydı . YOL 3 ŞERİTLİ DİYE HATIRLIYORUM GAYET GENİŞ AMA ŞERİTLER SİLİNMİŞ BELKİ 2 ŞERİTLİDİR ben sağdan gidiyordum polis arabası (trafik polisi değil ve sireni filanda çalışmıyor ) bir anda önüme atladı bende tabi frene bastım zor kurtardım .
    bu polis magandalarından çektiğimiz nedir arkadaş. başka şehirleri bilmiyorum ama konyada sık sık karşılaşıyorum . misal döner kavşak içindeyim , kavşaga baglanan yolların başında '' yol ver '' işareti olan yoldan gelen polis önüme atlıyor , veya sağ şeritten yavaş giderken arkadan polis gelip sellektör yapıyor (hoş hızlanmadım o ayrı baya bi gıcık oldu ) . yani normal arabalardan çok polislerden korkar oldum artık ne zaman önüme atlayacaklar diye. bunları nereye şikayet edebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

peki P POLİS ARABASIYSA

O zaman direk arabayı bırak git hocam anca anlaşırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

peki P POLİS ARABASIYSA

O zaman direk arabayı bırak git hocam anca anlaşırsınız

• quote:

Sanırım böyle bir yol yok, olmazda. P aracı bildiğin bağlantı yolu yani bağlanarak yola girer. Böyle sokaktan çıkar gibi ana yola çıkmaz.

Konya'da yaşasaydınız bilirdiniz. Sokak aralarından 3 şeritli gidiş-geliş otoban gibi çevre yoluna aynen böyle çıkış olan yerler var. Işık filan da yok.

İstanbul'da yaşıyorum ama Konya'lıyım. Çok iyi biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Konya'da yaşasaydınız bilirdiniz. Sokak aralarından 3 şeritli gidiş-geliş otoban gibi çevre yoluna aynen böyle çıkış olan yerler var. Işık filan da yok.

İstanbul'da yaşıyorum ama Konya'lıyım. Çok iyi biliyorum.

KİM SUÇLU OLUR BU DURUMDA

bahsettiğim olay elamalı hamdi caddesi ise ulusal sokak arasında cereyan etti . belki biliyorsunuzdur burayı

• quote:

bahsettiğim olay elamalı hamdi caddesi ise ulusal sokak arasında cereyan etti . belki biliyorsunuzdur burayı

Maalesef. Ben oraları pek bilmiyorum. Ben Konya'da Karatay ilçesinde, Büyük Kumköprü mahallesinde kalıyorum gittiğim zaman. Fatih Polis Karakolu civarları.

Altıyol diye tabir edilen yerden geçen çevre yolu var. İç çevre yolu. Ara cadde ve sokaklarla Ankara-Konya-Antalya çevreyoluna bağlanan yol. Bu yola da aynen bahsettiğiniz şekilde çıkışlar var. Bazen tehlike arzediyor. Sol tarafı iyi kollamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Maalesef. Ben oraları pek bilmiyorum. Ben Konya'da Karatay ilçesinde, Büyük Kumköprü mahallesinde kalıyorum gittiğim zaman. Fatih Polis Karakolu civarları.

Altıyol diye tabir edilen yerden geçen çevre yolu var. İç çevre yolu. Ara cadde ve sokaklarla Ankara-Konya-Antalya çevreyoluna bağlanan yol. Bu yola da aynen bahsettiğiniz şekilde çıkışlar var. Bazen tehlike arzediyor. Sol tarafı iyi kollamak lazım.

bu bahsettiğim yol konya otogarının oradaki alt geçitten bosnaya doğru giderken ilk göbektan sağa dönülen yol . yani alt geçitten çıktıgınızda karşınıza çıkan ilk göbekten sağa döndükten sonraki yer

• quote:

bu bahsettiğim yol konya otogarının oradaki alt geçitten bosnaya doğru giderken ilk göbektan sağa dönülen yol . yani alt geçitten çıktıgınızda karşınıza çıkan ilk göbekten sağa döndükten sonraki yer

Bahsi geçen caddeyi şimdi anladım. İzmir, Afyon, eskişehir tarafından gelen şehirlerarası otobüslerin otogara girmek için kullandıkları cadde orası. İşlek bir cadde.

Otobüsle Konya'ya gelirken o caddede video çekimi yaptım koltuktan. Bulabilirsem koyarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.