Şimdi Ara

Kim kazanır?(Technopat vs SDN vs Webtekno vs DH vs Teknoseyir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Kim kazanır?(Technopat vs SDN vs Webtekno vs DH vs Teknoseyir)

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2022)
Giriş
  • Sdn birtek ben begenmiyorum galiba zenfone 2 incelemesi izledim birisi atip tutuyo digerinide zorla konusuruyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde citizen var

• Forum olarak Dh.
    İnceleme olarak SDN ve Teknoseyir.
    Sohbet olarak Technopat ve Teknoseyir.

Genel olarak SDN>Teknoseyir>DH(Reklamlar olmasa bu kadar 2'ye koyardım.)>Technopat

• Teknoseyir bence daha samimi

• Genel olarak technopat önde bence onun dışında SDN nin de telefon incelemeri hızlı ve detaylı geliyor telefon uktleri de iyi oluyor ayrıca soru cevap muhabbeti de var.Biraz amatör ve troll oluyor ama insanlar sorularını iyi kötü soruyor.Onun dışında DH de Erdi beyin yaptığı özel videolar dışında çok bir şey yok bence forum tartışmasız ama hem içerik miktarı bakımından hemde detay bakımından DH çok geride.
  • Donanimhaber in forum kismi olmasa site yarin kapanir o derece forum yoneyimide bu yuzden rahat

• Teknoseyir.

Adamlar düz düz evet abi evet abi evet xx evet xx kafasında ilerlemiyor. Çok samimi anlatıyorlar. O yüzden teknoseyir.
  • Teknoseyir'in ilgi alanıma girmeyen konular hakkında bile videolarını izlerim ayrı bir stilleri var ve kadro olarak çoğu teknoloji kanallarını ezer geçer
  • Hepsinde incelemeler, röportajlar saygın kişilerce icra ediliyor fakat bu konuda Donanım Haber daha profesyonel.
  • Xd

• Teknofem neden yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh benim gibi uyeleri kaybettikce kaybetmeye baslayacak donanim ve teknik bolumunde adam kalmadi bende girmiyorum artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Forum iyi olabilir.Ama inceleme ve haber konularında kesinlikle SDN..DH Forum geçen senelerde Mesut Bey'in Apple'a ettiği laflar yüzünden gözümde tamamen bitmiştir.SDN bu konuda mükemmel.Hakkı Bey'de içten bir insan..
  • Ekin Kollama olduğu zaman Webteknoydu. Adamlar o zaman trt haber spikeri değilde mahalle bakkalı gibi konuşuyordu. Gerçekten iyiydi ama şimdi eski kalitesi yok. Technopat

• Bizler de varız arkadaşlar. Bu dediklerinize harfiyen katılıyorum. İnşallah uzun soluklu bir süreç ve yayın olmasını diliyorum.
    https://teknobilimadami.com adresinden takipte kalabilirsiniz.

• Teknoseyir candır.

• Forum olarak açık ara DH, inceleme vs. için açık ara Teknoseyir. Seçeneklerden bir tanesi lafı çok uzatıyor, biri reklam uğruna her şeyi yapıyor, biri de yüzeysel bakıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Technopat'a parantez içinde sadece YouTube kanalı diye belirtin bence. Forumu leş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.