Şimdi Ara

Kim kazanır?(Technopat vs SDN vs Webtekno vs DH vs Teknoseyir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kim kazanır?(Technopat vs SDN vs Webtekno vs DH vs Teknoseyir)

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2022)
Giriş
  • DH benim için forumdan ibaret ama teknolojik bir bilgi arıyorsam kaynak olarak ilk SDN' ye bakıyorum.
  • Sorumu tabiki Dh>Technopat>ShifDeletenet>Teknoseyir . webteknomu copy pastecilermi? 5dklık tanıtım yapanlarmı? Samsungun sponsor olduğu kanalmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Sorumu tabiki Dh>Technopat>ShifDeletenet>Teknoseyir . webteknomu copy pastecilermi? 5dklık tanıtım yapanlarmı? Samsungun sponsor olduğu kanalmı?

Technopat > Teknoseyir mi?
  • TABİKİ SDN . HAKKI REYİZZZZ
  • Technopath, DH, SDN, Webtekno, Teknoseyir, Forum.TR Forum.TR, Forum.Exe forumların Flash TV'si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanısanSendeSeversin -- 11 Eylül 2015; 14:18:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levent pekcan kıymeti bilinmiyor resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala webtekno diyenler var. Webtekno videoları inceleyeceği yerde tanıtıyor sanırım incelemenin ne anlama geldiğini bilmiyorlar inceleme videoları 10 dkyı geçmiyor ve çok geç geliyor hiç adam gibi bilgi paylaşılmıyor ve sitesinde hep samsungu övüyolar appleyede atıyolar . her gün en az 1 haberi ""Samsung Appleye fena giydirdi" yaptığı haberler bu. İşine gelmeyen yorumları kesinlikle yayınlamıyolar. Hı birde T.A.A (Ekin Kollama) webteknodan çoktan ayrıldı ama webtekno facebook ve twitter hesaplarını Ekin Kollamanın elinden alıp sanki oymuş gibi hergün paylaşımlar yaptılar sırf millet takibi bırakmasın ayrıldığı öğrenmesin diye. Haberler komple Ctrl c+ ctrl v copy paste. Tek bir iphone incelemeleri yok. Apple sanırım bunları lansmanına çağırmadı zorlarına gitmiş Appleye atıp tutuyolar. Apple bile bunların boş insanlar olduğunu biliyor. Youtubede 500bin aboneleri var ama boş çoğu kampanya için açılmış fake hesaplar yada 10-13 yaş arası çocukların birden fazla hesapları. Facebook hesabında hep boş boş paylaşımlar ve "Webtekno bize bunu hediye et" muhabbeti dönmekte. 500bin abone böyle bir kanala çok fazla ben bot olduklarını düşünüyorum. Dh 3bin abone Sdn 111bin abone Technopat 110bin abone Teknoseyir 151bin aboneyken bunların 500bin abone olması ilginç. Editörlerde hiç saygı yok nerdeyse küfür edecekler çok sert konuşuyolar. Eser Şahin isimli editörleri hep +18 haberler paylaşıyor ve Samsung fanboyluk yapıyor.

Bana göre
    Donanım Haberin- Forumu
    ShifDeleteNetin-Telefon İncelemeleri
    Technopatın-Bilgisayar Parçası incelemeleri
    Teknoseyiri açıkca ben pek beğenmiyor çok sıkıyor videoları.

Forum konusunda Dhnin üstüne yok. Sen bu konuyu technopatta sdnde açsan ban yersin. Forum konusunda Technopat berbat. Bir konu açtım "FPS"kelimesini küçük yazdım diye 1 günlük ban yedim ve konum yayınlanmadı sonra yeniden açtım bu seferde nokta koymamışım diye 1 hafta ban yedim bir tek beni dövmedikleri kaldı.

Anasayfada Sdn ve Dh iyi , Technopatın anasayfasına pek ilgi yok.

Teknoseyiri pek fazla izlemedim o yüzden yorum yapmayacağım ama Tecnopat ve Teknoseyir kardeş kanallar sayılıyor o yüzden aynı sayıyorum.

Webteknonun ise fanboyluğunu,gereksiz işlerini,reklamlarını ve çıkar için yaptıkları hediye dağıtımlarını seviy... şaka şaka bu siteye teknoloji sitesi bile denmez.

• dürüst olmak gerekirse hiçbirinin yazılarını okumuyorum technopat dh ve teknoseyirin bazı ilginç videolarını izliyorum ama sdn

sdndeki hemen hemen tüm videoları izliyorum bu arada tck tolga cem son gelişinde eskisi gibi olamadı o biraz üzdü berkin de hardware plusa geçti ona üzüldüm

webteknoda taa sayesinde tanındı sonra ayrıldı lütfi ve efe boşluğu challengelar ile toparladılar ama ifa videolarına baktığımda başarılı olduklarını söyleyemem hem çekim hem de video akışları + montaj işinde sınıfta kaldılar bu arada yeni ofise taşındılar

• quote:

Orijinalden alıntı: so good

dürüst olmak gerekirse hiçbirinin yazılarını okumuyorum technopat dh ve teknoseyirin bazı ilginç videolarını izliyorum ama sdn

sdndeki hemen hemen tüm videoları izliyorum bu arada tck tolga cem son gelişinde eskisi gibi olamadı o biraz üzdü berkin de hardware plusa geçti ona üzüldüm

webteknoda taa sayesinde tanındı sonra ayrıldı lütfi ve efe boşluğu challengelar ile toparladılar ama ifa videolarına baktığımda başarılı olduklarını söyleyemem hem çekim hem de video akışları + montaj işinde sınıfta kaldılar bu arada yeni ofise taşındılar

adamlar yaptıkları hediye dağıtımları sayesinde abone kasıp paraya para demediler. istanbulda villa gibi bir ofise taşındılar. ne biçim adalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Critos

Tartışmasız webtekno

copy pasteciler mi tartışmasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Orijinalden alıntı: so good

dürüst olmak gerekirse hiçbirinin yazılarını okumuyorum technopat dh ve teknoseyirin bazı ilginç videolarını izliyorum ama sdn

adamlar yaptıkları hediye dağıtımları sayesinde abone kasıp paraya para demediler. istanbulda villa gibi bir ofise taşındılar. ne biçim adalet.

benim bildiğim ofis izmirde

ofisi mediakrafta özenerek tutmuşlar galiba neredeyse aynısı :)

hediye konusunda ben ne paylaştım ne form doldurdum ama türk milleti ihtiyacı olsa da olmasa da hediye için bunları yapıyor ben strateji yaptıkları için kızmıyorum

• sdnye gırılmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaletli bir oylama değil.Donanımhaber üzerinde bu oylamayı yapmak?

Google üzerinden anket yapılıp,malum forumlara da duyurulabilir.

• Technopat ı beğeniyorum ama sanki broşürden okuyorlar gibime geliyor.

Levent pekcan cips incelemesi yapsın oturur izlerim Teknoseyir çok beğendiğim bir site.
  • Teknoseyir daha cok hosuma gidiyor sohbet tadinda oldugu icin bu yuzden TAA yi da takibe aldim.
    Teknoseyir>Dh>Sdn>webtechno

Technopati listeye almadim cunku forumlarinda gezerken sacma seyler gorunce biraktim.

• Teknoseyir harici hepsi boş

• Technopat ne la, üyelerine 100 yıllık ban atan forum mu

• 1.Sdn
    2.Technopat
    3.Teknoseyir
    4.Donanımhaber
    5.Webtekno
    Donanımhaberi son zamanlarda hiç beğenmiyorum sdn de çıkan haber dh de 2 gün sonra yayınlanıyor çok az haber yapıyorlar. İncelemeleri beğenmiyorum. En iyi incelemeleri sdn yapıyor. Benim gözümde donanımhaber teknoloji sitesi değil forum sitesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Technopat ı beğeniyorum ama sanki broşürden okuyorlar gibime geliyor.

Levent pekcan cips incelemesi yapsın oturur izlerim Teknoseyir çok beğendiğim bir site.

Levent abinin gerçekten kendine özgü bir stili var.
  • hic birini takip etmiyorum, dh forum hepsini alir ama

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.