Şimdi Ara

Kim daha efsane bir isim isim?Drogba mı V.Persie mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
11.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de herkes attığı golle kıyaslamış. Ya dünya yıldızı olmak için çok gol mü atmak gerek? Carlos, Hagi, Maldini ne bileyim nice efsanenin efsanesi adamlar çöp o zaman!
    Gol konusuna gelirsek oynadığı takım hücum oynamıyorsa, kontrollü futbolu tercih ediyorsa ya da bu adam ilerde yalnızları oynuyorsa kötü mü oluyor?
    Bana göre efsane oyuncu takım oyununu en iyi oynayandır. Takımına en çok katkı sağlayandır. Gol atması da önemli tabiki ama gol atmak birçok faktöre bağlı. Oynadığın takıma, oynadığın pozisyona, yanındaki arkamdaki adama...vs...vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RVP
  • bence ikiside efsane ama kariyere bakarsak tabiki drogba transfer başarısına bakarsan rvp almak büyük başarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

quote:

RvP popülerlik açısından drogbanın çok çok üstünde ama bence oyun ve yetenek drogba derdim..

doğduğun yerin poülerlik üzerinde oldukça fazla etkisi olduğunu düşünoyrum. Drogba alman olsaydı çok farklı konuşurduk onu

Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına! RVP nasıl Drogba'dan daha popüler olabilir? RVP'ye saygımız var elbette... Tamam o da iyi oyuncu... Asla kötü demiyoruz ama Drogba'dan bahsediyoruz arkadaşlar! Gitsen Arsenal taraftarına sorsan ordan bile ciddi anlamda Drogba cevabı alırsın. Adam hiçbir Arsenal maçını boş geçmemiş
    El-insaf! Biraz olsun fanatizm yapmayın ve futbolsever gözüyle yazın!
    Ülkesinde iç savaş bitiren, bilimum insani örgüt elçisi, kariyeri kupalarla dolu, Afrika'nın kralı, İngiltere'nin efsanesi, Fransa'nın unutulmazına 'O adam o kadar popüler değil' diyorsunuz ya, ne yazsak boş!

Fanatik beşiktaşlıyım sence fanatikliğimi nasıl göstereceğim ? evet bjk de RvP geldi oynadı ve gitti evet o nedenle RvP diyorum....

yazarken azıcık etrafına bak ne alaka fanatizmle?
    Drogba chelski den önce çoğu kişi bilmiyordu ??? bu mu popülerlik.
    RvP adam arsenal + manchester daha popüler olması doğal. Ki hala Manchesterda yer alan(resmi olarak fenere gelmedi)

şimdi azıcık düşün arsenale gol atan oyuncuyu arsenale sorsan tabikide bilir ama chelskiden önce drogbayı bilen kişi sayısı azdır. Hele ki Fransa ligi sonradan poüler oldu...
    Her şeyi geçtim Dünya kupalrında daha çok kim konuşuldu azıcık okusan anlarsın ama nafile...

şimdi avatarında Gs resmi olup gs oyuncusunu savunan mı fanatik oluyor yoksa Bjklı olup sadece dıştan izleyen biri mi ?

saldırırken iyi düşün...

Fanatik Beşiktaşlı olarak buraya yazıyor olman ve bana göre saçma bir sebeple Galatasaray üzerinden Drogba'ya saldırman en başta yazmış olduğun fanatizmin sonucu. RVP'yi Arsenal'den önce kim biliyordu? Bir de Arsenal kim? Neyi başarmış?
    Ben Londra'da bulundum bir süre. O bahsettiğin adamları canlı da izledim. Arkadaşlarım da var orda bu iki oyuncuyu da izleyen, ezberleyen, bilen... Şu yazdıklarını onlara yazsam beni döverler, bana söverler!
    Onun için uzatmıyorum. Yine de sen sağda solda RVP deme bence!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

RVP'nin yanında Drogba sönük kalır;

Kim daha efsane bir isim isim?Drogba mı V.Persie mi?

Bir efsaneden bahsediyoruz. Drogba Chelsea, RVP ise EPL efsanesidir.

Drogba'yı Fenerbahçe alsa tam tersini diyecektin bu sefer de.Az objektif olun,Drogba genel olarak daha iyi oyuncu Van Persie'den.İstatistikler bir anlam ifade etmiyor.Ama Fener'in Van Persie transferi Galatasaray'ın Drogba transferinden daha iyi bir transferdir.

• Drogba diyebiliriz.Drogba kariyerinde oldukça başarılı oldu ve bunların hemen hemen hepsinde de başroldeydi takımında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

Drogba seviyesine ulaşamamış bir oyuncu rvp.Kalite olarak eksiği yok ama drogba gibi winner bir adam değil.Takımına kupalar kazandırmış bir adam değil zor maçlarda ortaya çıkıp farkını koymaz.Arsenal ve hollanda milli takımının kupalara ulaşamama sebeplerinden biridir.Koy drogbayı oraya o kupaların bazıları gelirdi.Bu önemli bir farktır bu seviyedeki futbolcular için.Yanlız drogba transferi ile carlos transferi birbirine benzer artık yaşları kemale ermişti rvp'nin daha temiz 2 yılı var bu bakımdan alınması daha zor.Tabi sneijder transferi yaşı itibarıyla daha önemli.Anelka falan geçin bu seviyelerin adamı olmadı hiçbir zaman yeteneklerini konuşturmaktan çok ordan buraya transfer olan bir adamdı...

United'a şampiyonluğu RvP getirdi ama işine gelmediği için yazmamışsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tartışmasız RvP...
  • Gs bölümünde gsliden çok fbli var, bu ne lan

• Drogba daha efsanedir ama RvP transferi daha büyüktür.

• Drogba EFSANEDİR. Hem Ülkesinde Hem Chelsea de Hem Premier Lig de.
    RVP Çok yetenekli bir yıldızdır.
    Drogba nın yanında RVP nin esamesi okunmaz.
    2 side cok kaliteli oyuncular ama DROGBA EFSANE dir. Dünyanın en iyi forvetlerinden ilk 3 de oldugu zaman oldu.
    RVP hiç bir zaman bu sıralamaya girmedi.

Individual
    Ligue 1 Player of the Year: 2003–04[179]
    Ligue 1 Team of the Year: 2003–04[180]
    Ligue 1 Goal of the Year: 2003–04[181]
    Onze d'Or: 2004[182]
    FA Community Shield Man of the Match: 2005[183]
    Africa Cup of Nations Team of the Tournament: 2006, 2008,[184] 2012[185]
    Ivory Coast Player of the Year: 2006, 2007, 2012[186]
    African Footballer of the Year: 2006,[187] 2009[188]
    Premier League Golden Boot: 2006–07,[189] 2009–10[190]
    PFA Team of the Year: 2006–07,[191] 2009–10[192]
    ESM Team of the Year: 2006–07[193]
    FIFA/FIFPro World XI: 2007[194]
    Football League Cup Final Man of the Match: 2007[195]
    UEFA Team of the Year: 2007[196]
    Chelsea Players' Player of the Year: 2007[197]
    BBC African Footballer of the Year: 2009[198]
    FA Cup Final Man of the Match: 2010[199]
    Chelsea Player of the Year: 2010[200]
    Time Top 100: 2010[201]
    UEFA Champions League Final Man of the Match: 2012[202]
    Turkish Footballer of the Year: 2013[203]
    Golden Foot: 2013[204]
    FWA Tribute Award: 2015[205]

Chelsea
    Fourth all-time top scorer: 163 goals[157]
    Most goals scored by a non-English player: 163 goals[157]
    Most goals scored in one Premier League season: 29 goals (2009–10)[157]
    Most goals scored in FA Cup Finals: 4 goals[157]
    Most goals scored in Football League Cup Finals: 4 goals[157]
    Most goals scored in Cup Finals: 9 goals[157]
    Most goals scored in the UEFA Champions League: 36 goals[157]
    Most goals scored in international games as a Chelsea player: 46 goals[157]
    Highest transfer fee paid for a player: £24 million (July 2004 – August 2005)[21]
    Ivory Coast
    Ivory Coast all-time top scorer: 65 goals[206]
    Other
    Most goals scored in the UEFA Champions League by an African player: 44 goals[157][207]

Bunlar yeter sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

RVP'nin yanında Drogba sönük kalır;

Kim daha efsane bir isim isim?Drogba mı V.Persie mi?

Bir efsaneden bahsediyoruz. Drogba Chelsea, RVP ise EPL efsanesidir.

Elinde sadece metalden gol kralı ödülleriyle hikaye bir kariyer.Sıfır kupa SIFIR.

Diğer yanda alınabilecek tüm kupaları tek başına almış bir adam.

İsim olarak dünyanın en önemli yüz ismi listesine her sene giren hemde ilk 20 den giren AFRİKA kıtasının barış elçisi Unesco elçisi Afrika eğitim fonu eş başkanı ülkesinin yerel kahramanı ve tek üstün halk nişanı sahibi tek çağrısı iç savaş bitiren bir adam.

İnsan olarak Drogba tarihin en büyük sporcusu.

Kariyer olarak herşeyi kazanmış bir adam.

Tek sözüyle 50 milyonluk çocukların transferini bitirecek kadar futbolda da isim sahibi.Gerçi dünyanın her yerinde...

Ama şunu da kabul etmek gerekir statü olarak Van Persie daha zor.Hiçbir teklif almamasına rağmen zaten ihtiyacı da yok çünkü mükemmel bir kontratı var.

Fenerbahçe'yi tebrik etmek gerekir.

Hocam adam kariyerinin çoğunu kaç senedir kupa kazanamayan Arsenal'de geçirmiş. Eğer MANU'da falan oynasaydı, şu an bunu tartışıyor olmazdık.

• Oğlum azıcık mantıklı olun. Drogba dünyada en çok nüfuzu olan en etkili insanlardan biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: nfs155

Herkes kendi takımının oyuncusunu savunur anlayabilirim ama Drogba şu an GS'de bile değil bu kıyaslama GS'li arkadaşların FB'nin transferlerine göre ezik kalan takımları için yapılan ego tatmin etme olayıdır. Tutup Omar Niasse ile RvP'yi de kıyaslar bunlar egolarını tatmin etmek için .

Ego tatmini için Niasse ile Persie'yi kıyaslamak mı? Herkesi Webo ile Drogba'yı kıyaslamaya çalışanlar gibi sanmayın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

RvP popülerlik açısından drogbanın çok çok üstünde ama bence oyun ve yetenek drogba derdim..

doğduğun yerin poülerlik üzerinde oldukça fazla etkisi olduğunu düşünoyrum. Drogba alman olsaydı çok farklı konuşurduk onu

Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına! RVP nasıl Drogba'dan daha popüler olabilir? RVP'ye saygımız var elbette... Tamam o da iyi oyuncu... Asla kötü demiyoruz ama Drogba'dan bahsediyoruz arkadaşlar! Gitsen Arsenal taraftarına sorsan ordan bile ciddi anlamda Drogba cevabı alırsın. Adam hiçbir Arsenal maçını boş geçmemiş
    El-insaf! Biraz olsun fanatizm yapmayın ve futbolsever gözüyle yazın!
    Ülkesinde iç savaş bitiren, bilimum insani örgüt elçisi, kariyeri kupalarla dolu, Afrika'nın kralı, İngiltere'nin efsanesi, Fransa'nın unutulmazına 'O adam o kadar popüler değil' diyorsunuz ya, ne yazsak boş!

Fanatik beşiktaşlıyım sence fanatikliğimi nasıl göstereceğim ? evet bjk de RvP geldi oynadı ve gitti evet o nedenle RvP diyorum....

yazarken azıcık etrafına bak ne alaka fanatizmle?
    Drogba chelski den önce çoğu kişi bilmiyordu ??? bu mu popülerlik.
    RvP adam arsenal + manchester daha popüler olması doğal. Ki hala Manchesterda yer alan(resmi olarak fenere gelmedi)

şimdi azıcık düşün arsenale gol atan oyuncuyu arsenale sorsan tabikide bilir ama chelskiden önce drogbayı bilen kişi sayısı azdır. Hele ki Fransa ligi sonradan poüler oldu...
    Her şeyi geçtim Dünya kupalrında daha çok kim konuşuldu azıcık okusan anlarsın ama nafile...

şimdi avatarında Gs resmi olup gs oyuncusunu savunan mı fanatik oluyor yoksa Bjklı olup sadece dıştan izleyen biri mi ?

saldırırken iyi düşün...

Fanatik Beşiktaşlı olarak buraya yazıyor olman ve bana göre saçma bir sebeple Galatasaray üzerinden Drogba'ya saldırman en başta yazmış olduğun fanatizmin sonucu. RVP'yi Arsenal'den önce kim biliyordu? Bir de Arsenal kim? Neyi başarmış?
    Ben Londra'da bulundum bir süre. O bahsettiğin adamları canlı da izledim. Arkadaşlarım da var orda bu iki oyuncuyu da izleyen, ezberleyen, bilen... Şu yazdıklarını onlara yazsam beni döverler, bana söverler!
    Onun için uzatmıyorum. Yine de sen sağda solda RVP deme bence!

Kardeş keşke Arsenal kim demeseydin be. Neyse keşke maça gideceğine azcık neye gittiğin araştırsaydın. Sen de etrafta arsenal nedir deme bi taraflarıyla gülerler.
    Çok uzadı bu konuşma cidden futbol bilgisi olmayan biriyle sırf gs de oynadı diye savunan biriyle konuşmayacağım.

• Sen son birkaç yılda İngiltere gibi bir ligde birkaç kez şampiyon olmuş, şampiyonlar ligini kazanmış Chelsea'yle Chelski diye dalga geç, son 10 yılda Chelsea'nin başardıklarının yarısını tarihi boyunca görememiş ve belki de hiç göremeyecek Arsenal'i savun, sonra da gel benim futbol bilgime dil uzat!
    Ne münasebet be adam!

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Herkes kendi takımının oyuncusunu savunur anlayabilirim ama Drogba şu an GS'de bile değil bu kıyaslama GS'li arkadaşların FB'nin transferlerine göre ezik kalan takımları için yapılan ego tatmin etme olayıdır. Tutup Omar Niasse ile RvP'yi de kıyaslar bunlar egolarını tatmin etmek için .

Ego tatmini için Niasse ile Persie'yi kıyaslamak mı? Herkesi Webo ile Drogba'yı kıyaslamaya çalışanlar gibi sanmayın.

Webo ile Drogba'yı kim kıyaslamış bilemem bugüne kadar da bunu diyeni duymadım . Şizofreni hastasısın sanırım . O kadar rezalet transferler yaptınız ki Omar Niasse ile anca kıyaslama yaparsınız RvP ile .

• quote:

quote:

quote:

Webo ile Drogba'yı kim kıyaslamış bilemem bugüne kadar da bunu diyeni duymadım . Şizofreni hastasısın sanırım . O kadar rezalet transferler yaptınız ki Omar Niasse ile anca kıyaslama yaparsınız RvP ile .

Birincisi terbiyenizi takının, ikincisi gözünüzü açın, son olarak da yarış atı gibi hissetmekten vazgeçin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birincisi terbiyenizi takının, ikincisi gözünüzü açın, son olarak da yarış atı gibi hissetmekten vazgeçin.

Terbiyeyi bu yaşa gelmiş insana sen mi öğreteceksin bu bir . İkincisi hayata at gözlüğüyle bakmıyorum , DH'de 5000 mesaj atıp Yarbay olan asosyal ben değilim . Her zaman her yerde konuştuğum konular bunlar ve gerçek hayatta olsun , sosyal medyada olsun konuştuğum insanların veya çevrenin veya herhangi birinin böyle bir şey dediğini ne duydum ne işittim . Yarış atı diyen jokey 4.yıldızı taktıklarında Fenerbahçe'den önde geldik diyen de ben değilim . Fenerbahçe kazansa 4.yıldızı böbürlenmem çünkü başarı devamlılık ister sonraki 2 sene daha ard arda şampiyon olursa (yani 3 sene üst üste şampiyon olursa) o zaman böbürlenirim . Bu konuyu da bu cevabımla bitiririm yoksa böyle konular uzar gider kimse başını sonunu bulamaz .

• Ronaldinho gelse de şu en kariyerli en büyük tartışmaları ebediyen sona erse.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.