Şimdi Ara

Kim Bu Ahmet Bulut?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Menajer Ahmet Bulut ismini ilk black berry şakacısı Emre Belezoğlu'nun A.güçlü Futbolcu Kağan'a attığı mesaj "Olum Emre Abin ben, aman, aldırıyorum seni buraya, sakın zorlama, kavga ettirme beni başkanla" mesajıyla tanıdık.BBM mesajları Emre Belözoğlu ve Kaan'ın menajeri Ahmet Bulut'un ortağı Ekrem Okumuş'un telefonundan yazılmıştı.E.Okumuş mesajları kendsinin yazdığını,Emre'nin adını kullanmasının yanlış olduğunu ve şaka yaptığını itiraf etmişti.

Ahmet Bulut'la ilgili bir çok iddia ortaya atılmıştı.Ama bunlardan en çok ilgi çekeni Mehmet Demirkolun iddialarıydı;Fener´de oynayan bir futbolcu menajerlik yapıyor, Galatasaraylı yıldız da ona bağlı´ sözleri..

Demirkol, “Oyuncu menacerler var. Misal, Fenerbahçe’de oynuyor, Galatasaray’da futbolcusu var. İkisi de büyük yıldız hem de... Çok büyük hem de... Başa bir adam koyuyorlar, patron gözüküyor. Fenerbahçeli yıldız, Galatasaraylı yıldızın geleceğinde söz sahibi oluyor” sözleriyle büyük bir polemik yarattı. Araştırdık ve bir sonuca ulaştık. Demirkol’un sözünü ettiği menacer Emre Belözoğlu, futbolcu ise Arda Turan... Menacerlik şirketinin başında Ahmet Bulut gözüküyor.

Her ne hikmetse milli takıma çağrılan oyuncuların Ahmet Bulut''un menajeri olduğu oyuncular olması da enteresan.Arda Turan, Emre Belozoğlu, Hakan Balta, Bekir İ, yedek kaleci Cenk G,müzmin yedek Aydın Y ve Gökhan Gönül.

Beşiktaş'ın bu adama resmi hesaplara geçen 18.000.000 tl borcu varmış.Diğer kulüplerin borcu ne kadardır?

Kimdir bu Ahmet Bulut?Türk futbolunda her delikten çıkan bu adamın vasfı nedir?Arkasındaki güçler kimlerdir?

• Ahmet Bulut 1969 Adana doğumlu. Bir yaşında ailesiyle beraber Almanya'ya yerleşti ve orada büyüdü. Profesyonel futbol hayatına 18 yaşında Almanya Villingen futbol takımında kaleci olarak başladı.

20 yaşında İsviçre takımı olan Brüttisellen'e transfer oldu. 1993 yılında Galatasaray'a transfer olan Ahmet Bulut 2 sene burada oynadıktan sonra Zeytinburnu takımına geçti. 98 sezonunda tekrar İsviçre'ye dönen Bulut, 99-2000 sezonunda Ağrıspor'da oynadı ve 2001'den itibaren profesyonel futbolcu menajeri olarak kariyerine devam etmektedir.

Galatasaray'da lig şampiyonluğu ve Türkiye kupası, 1993'de Türkiye'den ilk şampiyonlar ligine katılan takım olan Galatasaray'ın kadrosunda yer aldı. Zeytinburnu'nda 2. lig şampiyonluğu gördü. Ağrıspor'da şampiyon olup, Play-Off'lara katıldı. Hala aktif olarak spor yapan Ahmet Bulut daha çok jogging ve tennis ile ilgileniyor.

http://www.ahmetbulut.com/

Adam sporun içinden gelen biri ve bağlantılarını iyi kullanıp,zekasıyla bir yere gelmiş demekki.Kirli işler çeviriyor demek savcılar birşey demedikçe iftira olur,benim dinimce çok günah olan birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Görende kadroya giremeyecek adamlar bu adam yüzünden alınıyor sanacak. Arda, Emre, Balta, Gökhan normalde yeteneksiz, Trabzonsporda bile oynayamayacak futbolcular ama işte Ahmet Bulut sayesinde kadroya alınıyor.

Arkadaşın söylemek istediği o değil. Trabzonspor'dan da milli takıma çıkabilecek oyuncular var. Fenerbahçedeki profesyonel kariyeri boyunca 16 resmi maça ilk 11'de çıkan Mert Günok, 9 maçtır milli takımda yedek diye milli takıma alınıyor. Bu mantıklı mı sence Onur Kıvrak varken?
  • yahu trabzonsporu geçin,bonservisi koskoca real madridde olan ve koskoca liverpoolda kiralık oynayan nuri şahin bile oynatılmıyor milli takımda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Görende kadroya giremeyecek adamlar bu adam yüzünden alınıyor sanacak. Arda, Emre, Balta, Gökhan normalde yeteneksiz, Trabzonsporda bile oynayamayacak futbolcular ama işte Ahmet Bulut sayesinde kadroya alınıyor.

Arkadaşın söylemek istediği o değil. Trabzonspor'dan da milli takıma çıkabilecek oyuncular var. Fenerbahçedeki profesyonel kariyeri boyunca 16 resmi maça ilk 11'de çıkan Mert Günok, 9 maçtır milli takımda yedek diye milli takıma alınıyor. Bu mantıklı mı sence Onur Kıvrak varken?

Mert kısmına katılmıyorum. A. Avcı maçtan bir gün önce açıklamıştı Onur'u neden almadığını. Mert ve Cenk hazırlık maçlarında falan eşit sayıda maça çıktıkları için aldığını söylemişti. Yani iş tecrübe sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain55

quote:

quote:

Mert kısmına katılmıyorum. A. Avcı maçtan bir gün önce açıklamıştı Onur'u neden almadığını. Mert ve Cenk hazırlık maçlarında falan eşit sayıda maça çıktıkları için aldığını söylemişti. Yani iş tecrübe sanırım.

Tecrübe? Kardeş sen Mert'in hangi tecrübesinden bahsediyorsun? Selçuk İnan'ı da taktiksel anlayıştan dolayı oynatmıyordu ona da mı inandın? Bıraksana birader ya

• Trabzonspor'dan sadece Tolga-Onur ikilisi girebilir bence milli takıma.Merti niye alıyor anlamıyorum daha cok genc milli takım seviyesinde degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bak. Siz değilmisiniz Trabzonlular forumlarınızda milli takım gol yediğinde sevinen? Kupada yok, milli oyuncuda yok size hiçbirşey yok devam edin bu kafayla
  • Şakacı derken?

"Gırgır yapıyorduk biz " diyenlerde bu sınıfa giriyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain55

quote:

quote:

Tecrübe? Kardeş sen Mert'in hangi tecrübesinden bahsediyorsun? Selçuk İnan'ı da taktiksel anlayıştan dolayı oynatmıyordu ona da mı inandın? Bıraksana birader ya

Abdullah Avcı o açıklamasıyla kendini rezil kepaze etmiştir. Adamın demeci Cenk ve Mert daha önceden bizimleydiler onun için onları çağırdım. Adamdaki kafaya bak, açıkça diyor ki ben futbolcuların form durumlarını, sakatlık durumlarını, maç eksiği olup olmadığına bakmam, önceden kimi çağırdıysam onları çağırmaya devam ederim. . Şu bahanesine 5 yaşındaki çocuklar güler. Allah akıl fikir versin. Keşke daha yaratıcı bahanelerle karşımıza çıksaydı.

Trabzonspor TFF eliyle cezalandırılmaya çalışılmaktadır. TFF Trabzonsporlu futbolculara İstanbul takımlarına gelmezseniz milli formayı göremezsiniz mesajı vermekte. Hatta tüm futbolculara da bakın TS'a giderseniz milli formayı göremezsiniz, İstanbul takımlarına gelip yedek kalmanız bile milli olmanız için yeterlidir mesajı veriyor.

Son milli takıma seçilen oyunculara bakalım.

Hamit : Bu sene sadece Manchester maçında iyi oynadı, diğer maçlarda kötüydü, üzerine bir de sakatlandı ama yine çağırıldı milli takıma.
    Mert : Volkan'ın yedeği. Volkan sakatken bir kaç maç oynadı o kadar. Yanılmıyorsam son 4-5 maçta da yedek oturdu.
    Cenk : O da Mcgregor'un yedeği. Bu sene kaç maç oynadı bilmiyorum.
    Hakan B : Sene başından beri sakat. Sakat sakat oynuyor. Zaten bir dakika oynayamadan kadrodan çıkartıldı.
    Egemen : Bu sene önceki senelerdeki formunu aratıyor. Üstelik sakatlandı ve iyileşip sadece bir maç oynadı ve hemen milli takıma çağırıldı.
    Bekir İ : Söylenecek fazla bir şey yok. FB forumlarına girerseniz kendisi hakkındaki yorumları okursunuz.

Milli Takımımızı ne hale getirdiniz. Eserinizle gurur duyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Trabzonspor'dan sadece Tolga-Onur ikilisi girebilir bence milli takıma.Merti niye alıyor anlamıyorum daha cok genc milli takım seviyesinde degil.

Dediğine katılıyorum, şu an Giray sakat, Olcan, Volkan formsuz. Ama sorun da burada. Tolga, Onur hak ettiği halde milli takıma çağrılmazken Mert, Cenk çağırılıyor. Bunun sebebi TFF'nin TS'a düşmanca tutumudur. TS'lu futbolculara milli olmak isteyen İstanbul'a gelsin mesajı vermektir.
  • Türk futbolunda şikeyi,şikecileri ve ırkçı bünyeleri koruma ve kollama görevini ifa edenler Romanya maçında şeref tribününde arzı endam ediyordu.Eserleriyle ne kadar övünseler azdır.Ben bu eserle övünmüyorum.Ve bu eserin içinde hem klüp takımım hem de milli takımım olan Trabzonsporun oyuncusunun olmasını istemiyorum nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacaptain

Türk futbolunda şikeyi,şikecileri ve ırkçı bünyeleri koruma ve kollama görevini ifa edenler Romanya maçında şeref tribününde arzı endam ediyordu.Eserleriyle ne kadar övünseler azdır.Ben bu eserle övünmüyorum.Ve bu eserin içinde hem klüp takımım hem de milli takımım olan Trabzonsporun oyuncusunun olmasını istemiyorum nokta

+61
  • Menejerdir kendileri, Türkiye çapında değil uluslararası düzeyde bağlantıları vardır.

Oldukça başarılı ve namı olan bir menejerdir.

Burada onun hakkında ellerinde tek bir kanıt olmadan atıp tutan herkeste başarılı bir avukat, araştırmacı, gazeteci falan herhalde.
  • Emre Belözoğlu'nun Ahmet Bulut'la ortak olduğunu tüm futbol camiası bilir. Nedense bundan 1-2 sene evvel yapılan menajerlik soruşturmasında hem futbolcu hem menajer, hem teknik direktör hem menajer olanlar ceza aldılar (ceza alanlar Bülent Uygun, Mehmet Sedef, Volkan Arslan vs.) nedense Emre ceza almadı.

Ahmet Bulut dünyaca tanınan menajer falan da değildir, dünyaca tanınan menajer Mendes'in Türkiye'deki bir nevi şubesi görevini yerine getirmektedir. Mendes'i tanırsınız, Quaresma, Almeida, Bebe, Fernandes vs. getiren, YD ile BJK'yı batağa sürükleyen menajer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.