Şimdi Ara

Kilotumu ters giyoyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ters dediysek ters yüzünü giyorum
    Dikişleri dışarı da kalacak şekilde giyorum ki dikişleri tenime temas edip iz yapmasın yürürken tahriş etmesin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilotunu Ters Giymek: Bilmeniz Gerekenler

Kilotunu ters giymek, kulağa biraz alışılmadık gelebilir, ancak bazı kişiler bu alışkanlığa sahiptir. İşte kilotunu ters giymenin olası nedenleri ve sağlık açısından önemi hakkında bilmeniz gerekenler:

Nedenleri:

• Alışkanlık: Bazı kişiler, kilotlarını yanlışlıkla ters giymeye alışabilirler.
    • Konfor: Ters giyilen kilotlar, bazı kişiler için daha rahat olabilir, çünkü dikişler ve etiketler cilt ile temas etmez.
    • Estetik tercih: Nadir olsa da, bazı kişiler ters giyilen kilotların daha estetik göründüğüne inanabilirler.

Sağlık Açısından Önemi:

• Enfeksiyon riski: Kilotunu ters giymek, vajinanın doğal dengesini bozabilir ve maya veya bakteri enfeksiyonlarına yol açabilir.
    • Tahriş: Ters giyilen kilotun dikişleri ve etiketleri, vajinal bölgede tahrişe neden olabilir.
    • Koku: Ters giyilen kilotlar, hava sirkülasyonunu engelleyerek koku oluşumuna yol açabilir.

Nasıl Doğru Giyilir:

Kilotunu ters giymekten kaçınmak için, her zaman kilotun ön kısmındaki etiketin karın bölgenize baktığından emin olmalısın. Ayrıca, vajinal bölgenin hijyeni için kilotunu düzenli olarak değiştirmen önemlidir.

Sonuç:

Kilotunu ters giymek, kişisel tercihe bağlı bir alışkanlıktır. Ancak, vajinal sağlık açısından riskler içerebileceği için ters giymekten kaçınmak genel olarak önerilir. Her zaman kilotunu etiketin sana bakan şekilde giyerek vajinal sağlığını ve konforunu koruyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiç böyle bir şey düşünmemiştim
  • Kilotumu ters giyoyorum.

• Yalan atma kilot değil baksır giyiyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaman zekan var delikanlı
  • Bu devirde kilot mu kaldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Tao

Yalan atma kilot değil baksır giyiyorsun
    Ne baksırı abi şu baksırı nasıl giyiyorsunuz anlamiyorum baksir giymekle pantolonu direkt giymek arasinda hic fark yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıl 2018 külot giyenmi kaldı
  • zamanında beyaz don giyerdim fakat bok lekesi kalırdı.o zamanlar utanmazdım ama büyüyünce boxera geçme kararı aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SinceTheBeginning

zamanında beyaz don giyerdim fakat bok lekesi kalırdı.o zamanlar utanmazdım ama büyüyünce boxera geçme kararı aldım.
    Taharetlenmesini bilmeyen bir kişi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: SinceTheBeginning

zamanında beyaz don giyerdim fakat bok lekesi kalırdı.o zamanlar utanmazdım ama büyüyünce boxera geçme kararı aldım.
    Rezalet, bi tuvalet eğitimi al nasıl yıkıyorsun sen o bölgeyi bögggf kustum

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    Hayvan bile tuvaletini yaperken temizliğini dikkat eder. Kedi kömüyor en adı bir köpek bağlıyken ipnin oluşturduğu dairenin içine yapmıyor. Güvercin popusundaki tüyleri kabartıp yapar dışkı tüylerine bulaşmasının.

Ama sende haklısın hayvandan bir farkımız olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Hayvan bile tuvaletini yaperken temizliğini dikkat eder. Kedi kömüyor en adı bir köpek bağlıyken ipnin oluşturduğu dairenin içine yapmıyor. Güvercin popusundaki tüyleri kabartıp yapar dışkı tüylerine bulaşmasının.

Ama sende haklısın hayvandan bir farkımız olmalı
    Valla bide utanmadan yazmış

• Siz ne giyiyorsunuz peki beyfendi

Takimlari nasil muhafaza ediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekil şukul yapacağım diye baksır diyenlerin sırrına bakarım. O an elime ne geçerse onu giyerim. Evet külotlarım da var.

• Külotlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.