Şimdi Ara

Kilom yüzünden asansöre binemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün dişime dolgu yaptırmak için hastaneye gittim asansör çok kalabalıktı ama büyük asansör olduğu için bindim. 8-10 kişi falan aynı anda binilen asansörlerden.

Çıkacağım kata bastıktan sonra asansör aşırı yük diye ötmeye başladı kapısı kapanmadı. Sanki sadece ben binmişim gibi herkes bana bakmaya başladı ben de mecburen inmek zorunda kaldım asansörden.

İnerken asansörün içinde kızın biriyle göz göze geldim dişleri telli burnunun dışında et beni vardı. Asansördeki herkes kendini tutmuş gülmemişken bu kız tam asansörün kapısı kapanmak üzere kendini tutamayıp güldü.

2 kat merdivenlerden çıktıktan sonra baktım yine aynı kız dişçinin kapısının önünde oturuyor. Beni görünce kafasını eğip gülmeye devam etti çok gıcık oldum tam karşısına oturdum kızın. Göz göze gelince dilimle dişlerimi yalayıp elimle hınkırır gibi burnumu sıktım. Dişleri telli ve burnunda et beni olduğu için bunu yaptım, umarım anlamıştır. Kafasını çevirip bir daha gülmedi zaten.

115 kilo 186 boyundayım bu arada.

• Kilo ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo ver
  • intikamınız güzel olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo al. Boyunu kısalt.

• Dalga geçmenin bile adabı var. Dalga geçecekseniz insanların elinde olan ve değiştirebileceği şeylerle dalga geçin. Diş teli takıyor olması onun kendi hatası kusuru değil. Keza et beni olması da öyle.

• yapacak bişey yok. kilo vermeye çalış, olmuyorsa kendinle barışık ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuk altımda ki şişlikler?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Kendisine böyle yapan birine az bile yapmış .

Yanlışa yanlışla karşılık verilmez. Ben dalga geçmesin demiyorum ama insanın elinde olmayan şeylerle dalga geçilmez.

• quote:

Normalde hiçbir türlü dalga geçilmez. Ama öyle dalga geçen biriyle dalga geçilir , iyi yapmış arkadaş . Karşı tarafın ne hissetiğini anlamayan empati yoksunu biri olmaktan kurtulur belki .

3. Mesajım tekrar söyleyeyim 3. Defa. Ben dalga geçmesin demiyorum dalga geliyorsa kişinin kendi kararıyla öz iradesiyle yaptığı şeylerle dalga geçsin diyorum. Ayrıca yanlışı savunmanın alemi ne

• quote:

Göz göze gelince dilimle dişlerimi yalayıp elimle hınkırır gibi burnumu sıktım

kız bu hareketten sonra intihar etmemiştir umarım hocam. az yavaş vursaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

Dalga geçmenin bile adabı var. Dalga geçecekseniz insanların elinde olan ve değiştirebileceği şeylerle dalga geçin. Diş teli takıyor olması onun kendi hatası kusuru değil. Keza et beni olması da öyle.

İnsanlar düzgün çalışmayan metabolizmasından, tiroid bezlerinden hatta vitaminsizlikten bile kilo alabilir. Çok yağlı yemek yersen kiloda alabilirsin et beninde çıkabilir. Düzgün beslenemiyorsan dişlerinde bozulabilir yada vücut yapın bozulup obezde olabilirsin.

Ben boydan kurtarıyorum öyle gülünecek bir kilom yok. Hadi diyelim insanlık hali kız bir kere ağzından kaçırıp gülmüş olabilir hatta ben de güldüm içimden. Beni tekrar gördüğünde bu durumu devam ettirdiği için bu şekilde davrandım ben. Dalga geçip küçük düşürmek için değil hatasını anlasın diye yaptım.

• Hocam ne takıyorsun bu kadar ya salla gitsin. Sana gülenlerin hiç mi kusuru yok ayrıca bir insana kilolu diye gülen, aşağılayan insan boş ve vasıfsız biridir. Gerekli aile terbiyesi, kültür ve edep gibi kavramlardan mahrumdur. Senin de öyle insanları takmana gerek yok diye düşünüyorum.

Canını sıkma iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarH

quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

Dalga geçmenin bile adabı var. Dalga geçecekseniz insanların elinde olan ve değiştirebileceği şeylerle dalga geçin. Diş teli takıyor olması onun kendi hatası kusuru değil. Keza et beni olması da öyle.

İnsanlar düzgün çalışmayan metabolizmasından, tiroid bezlerinden hatta vitaminsizlikten bile kilo alabilir. Çok yağlı yemek yersen kiloda alabilirsin et beninde çıkabilir. Düzgün beslenemiyorsan dişlerinde bozulabilir yada vücut yapın bozulup obezde olabilirsin.

Ben boydan kurtarıyorum öyle gülünecek bir kilom yok. Hadi diyelim insanlık hali kız bir kere ağzından kaçırıp gülmüş olabilir hatta ben de güldüm içimden. Beni tekrar gördüğünde bu durumu devam ettirdiği için bu şekilde davrandım ben. Dalga geçip küçük düşürmek için değil hatasını anlasın diye yaptım.

Hocam ben zaten kilonla ilgili hiçbir yorum yapmadım çok yakın arkadaşım tiroit hastası o yüzden daha düzgün yaklaşıyorum. Söylediklerimin arkasındayım ben yine de.

• quote:

"Dalga geçmenin bile adabı var. Dalga geçecekseniz insanların elinde olan ve değiştirebileceği şeylerle dalga geçin"
    hocam kız zaten kendi isteğiyle diş teli takıyor ve değiştirebilecek eninde sonunda çıkacak , burnundaki et benini de kolayca küçük bir ameliyatla aldırabilir aşırı kolay .

Yani bunlar kızın elinde ve değiştirebileceği şeyler size göre söyleyeyim bu arkadaş kilo vermek isterse aylarca uğraşması gerekecek sonuçta .
    Ben yanlışı savunmuyorum , böyle düşüncesiz ve adap bilmeyen insanlara bir şekilde öğretilmeli , arkadaş da en güzel şekilde yapmış . Kendisine yapılan hareketi aynen uygulamış .

Kızın yaptığı zaten sonuna kadar yanlış güzel kardeşim. Sen ameliyatla düzelecek bir şeyi nasıl kendi elinde diyebiliyorsun anlamadım. Doğuştan gelen özellikler kişinin seçemediği şeylerdir.

• O boy icin 115 cok asiri obez degil ben de o civarlardayim cunku boy 188 Fazla kilo oldugu dogru ama oyle asansorde sorun cikaracak kadar asiriligi yok. Denk gelmistir sadece yani 60kg biri bindiginde de otmesi kuvvetle muhtemel.

• Kas calis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.