Şimdi Ara

Kilolarimi(Yaglarimi) Nasil Eritirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Az da olsa kilo sorunum var ergenlk cagindaim onla alakasi var mi 16 yasinda 1.77 boyundayim hergun ortalama 100 defa felan zipliyorum sizce bu yeterli mi ziplayinca butun kas kisimlari calisiyor diye biliyorun baska napmaliyim??
    simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı yaştayız ve boyumuz aynı, tek yaptığın spor zıplamak ise çok kötü durumdasın. yatkın olduğun bir spora başla mümkünse okulda ve karbonhidratı hesapsız alma iki haftada bir kendine kaçamak günü yapıp biraz fazla (şimdi normal yediğin şekilde) yiyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xykna

aynı yaştayız ve boyumuz aynı, tek yaptığın spor zıplamak ise çok kötü durumdasın. yatkın olduğun bir spora başla mümkünse okulda ve karbonhidratı hesapsız alma iki haftada bir kendine kaçamak günü yapıp biraz fazla (şimdi normal yediğin şekilde) yiyebilirsin

okulda basketbol - ftbol - volybol felan oynuorm ama doner+ ckolata yedigim icin onlari soylemedim birbirini goturuorlar

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Az da olsa kilo sorunum var ergenlk cagindaim onla alakasi var mi 16 yasinda 1.77 boyundayim hergun ortalama 100 defa felan zipliyorum sizce bu yeterli mi ziplayinca butun kas kisimlari calisiyor diye biliyorun baska napmaliyim??
    simdiden tesekkurler

Koş Ve Yürü Zor bir şey değil En az günde 20 dk yürüsen 5 dk Koşsan yavaş tempoda Artıra artıra Gitsen 1 ayda farkı görürsün ama yemeye dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kezman03 -- 3 Ekim 2013; 23:22:08 >

quote:

aynı yaştayız ve boyumuz aynı, tek yaptığın spor zıplamak ise çok kötü durumdasın. yatkın olduğun bir spora başla mümkünse okulda ve karbonhidratı hesapsız alma iki haftada bir kendine kaçamak günü yapıp biraz fazla (şimdi normal yediğin şekilde) yiyebilirsin

okulda basketbol - ftbol - volybol felan oynuorm ama doner+ ckolata yedigim icin onlari soylemedim birbirini goturuorlar

tavuk etinden kaçın, çikolatayı haftada 1 ye ve en önemlisi kola içme, içeceksen de light yada içebiliyosan zero iç

• Kilo vermek zor birşey değil hatta kolay. Her gün yediğinden biraz daha az yiyerek yemeyi azalt günde 30 dakika koş.
    Yiyecek olarakta haftada 1 hamur işi yeme hakkı tanıyorum sana, ayrıca tatlıyı tamamen kes tuz,şeker kullanma.
    Sulu yemeklerin sularından değil tanelerinden ye akşam 9'dan sonra yemek yeme eğer yemekten sonra zamanın varsa 30 dakika yürü eritirsin.
    Yemeği azalttıkça zararlı şeyler yemedikçe zaten 1-2 1-2 kilo vererek bir bakmışsın zayıflamışsın.
    Kesinlikle tüketmeyeceğin şeyler '' tatlı,cips,asitli içecek,hamur işi,ekmek,tuz,şeker'' Hamur işi ve ekmek yazdım ancak çok az yiyeceğin için yazdım.

Ekmek sabah ve öğlen yiyorsun 3-4 dilim akşam asla. Hamur işi hafta da bir.

• quote:

quote:

quote:

tavuk etinden kaçın, çikolatayı haftada 1 ye ve en önemlisi kola içme, içeceksen de light yada içebiliyosan zero iç

tmm saolasin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczaciyim sorulari alayim
    12 yıl önce açıldı
    Bir kiza nasil sarilinir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Kilo vermek zor birşey değil hatta kolay. Her gün yediğinden biraz daha az yiyerek yemeyi azalt günde 30 dakika koş.
    Yiyecek olarakta haftada 1 hamur işi yeme hakkı tanıyorum sana, ayrıca tatlıyı tamamen kes tuz,şeker kullanma.
    Sulu yemeklerin sularından değil tanelerinden ye akşam 9'dan sonra yemek yeme eğer yemekten sonra zamanın varsa 30 dakika yürü eritirsin.
    Yemeği azalttıkça zararlı şeyler yemedikçe zaten 1-2 1-2 kilo vererek bir bakmışsın zayıflamışsın.
    Kesinlikle tüketmeyeceğin şeyler '' tatlı,cips,asitli içecek,hamur işi,ekmek,tuz,şeker'' Hamur işi ve ekmek yazdım ancak çok az yiyeceğin için yazdım.

Ekmek sabah ve öğlen yiyorsun 3-4 dilim akşam asla. Hamur işi hafta da bir.

hamur islerini cok asiri yemem zor kalmadikca cips oda cok zor en cok yaptigim sey yani aciktigimda cikolata ve kola

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.