Şimdi Ara

Kilolarımdan kurtulmam gerek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hesap 3 kişi tarafından kullanılmaktadır. Babam abim ve ben.

Yaş 15.

Boy : 181 cm. Kilo : 95.4

Acil ve kalıcı bir şekilde kilo vermem lazım. Spor salonu üyeliğim var idi ancak 2 defa gittim ve süresi bitmiş. Yararlı bulmuyorum. Yemek yemek dışında pek hobim yok

Yardımlarınızı bekliyorum. Ailemden bu konuyla ilgili fikir aldım ancak Hastalığım sebebiyle aktivite yapmama pek izin vermiyorlar. (Hipertansiyon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert M.D -- 13 Kasım 2013; 21:58:53 >

• Benimde yaş 16 boy 1.83-85 üç hanelileri geçeli çok oldu.

Ama basket oynamanı tavsiye edebilirim.
  • Hipertansiyon yüzünden sağlık raporu vermiyorlar .. Klüpler de almıyor bu yüzden . yoksa iyi sporcuyum. Yüzme ve basketball
  • Yuzme superdir.

Gidip spor salonuna kayit yaptiracagina yuzmeye git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor salonları faydalıdır hatta kilo vermek için en ideal yerdir ama sen düzenli gitmezsen nasıl kilo verebilirsin ki o yüzden spor salonları yararsız yorumun yanlış bence.ben spor salonuna senin kilolarındayken gittim ve 4 ayda 20 kilo verdim 75-76 civarında dolanıyorum bir ay aşırı yesem bile 1-2 kilo anca ilave oluyor.

ama koşmayı özellikle de diyeti hayatımın bir köşesine öyle bir soktum ki önceden somun somun ekmek yiyen ben şimdi asla eve beyaz ekmek sokmuyorm.ya da 2-3 günde 2.5 lt kola içerdim şimdi ayda yılda bir misafir gelecek diye alıyorum

bence bunu sen de başarabilirsin hem de yemene dikkat edip haftada sadece 4 gün 30 dak koşarak.

kilo vermemene imkan yok zaten doğa kanunlarına aykırı olur kim günde 1500 -2000 kalori yer sonra haftada 4 gün kardiyo yaparsa kesin kilo verir bu dediğimi 120 kilo kişide de denedik 1 haftada 3 kilo yaptı

yani zaten bilinmeyen birşey değil bu o yüzden diyet+ kardiyo yaparsan kilo verirsin

kolay gelsin

• spor salonunu bıraktım. Ama dıkkat edıyorum yedıklerıme. Su an 93 kg. Oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.