Şimdi Ara

Kilo alamamamın nedeni acaba sık tuvalete çıkmamdan mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
29.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, örnek 1 tabak pilav veya makarna yedikten 1 saat sonra direk büyük tuvalete çıkıyorum.
    Günlük kalori ihtiyacımı 2200 olarak hesapladım, her gün 5000 kalori alıyorum ( günden güne değişiyor bir gün 4000 kalori olduğuda oluyor)
    63 kilo idim 5 6 ayda kilo alcağıma 60 kiloya düştüm. Karbonhidrat tozu al dediler pro gainer 5 kg luk aldım her gün 2 kere içiyorum toplamda oradanda 1500 kalori falan alıyorum gene aynı kilodayım.

Yani anlıyacağınız 1 günde 4 5 kişinin toplam aldığı kaloriyi almama rağmen hala kilo alabilmiş değilim. Bu süreç 1 ay olsa hadi derdim belki yanlış bir şey yaptım ama 5 ay oldu. Hala aynı vücut. Günde en az 3 4 kere büyük tuvalete çıkıyorum. Bu kilo almamın önüne geçen bir sebep mi ?

Ciddi yorumları bekliyorum beyler

• İçinde tutup kanser olacağına mıç gitsin yani o iş yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroid

İçinde tutup kanser olacağına mıç gitsin yani o iş yalan

içimde tutamıyorum zaten mıçıyorum gidiyorda, normalde insan 2 günde 1 falan çıkar ben her gün 4 kere büyük tuvalete çıkıyorum. Herkes mi böyle ? sorduğum kadarıyla taş çatlasa günde 1 kere büyük tuvalete çıkıyorlarmış oda akşam yemeğinden sonra
  • Tenya filan olabilir bagirsaklarda bence bi doktora git

• Normal degil

• Günlük 5000 kalori alıyosun ama kilo veriyosun hımmm.

Normalde günlük 750 gram depolaman gerekir.

O kadar almıyosundur. Ben tıka basa yiyorum hesapladığımda 4000 kaloriyi zor buluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: HimuKenshi

Tenya filan olabilir bagirsaklarda bence bi doktora git

bağırsaklara baktırmak için hangi bölüme gitmek gerekir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Daredevil

quote:

içimde tutamıyorum zaten mıçıyorum gidiyorda, normalde insan 2 günde 1 falan çıkar ben her gün 4 kere büyük tuvalete çıkıyorum. Herkes mi böyle ? sorduğum kadarıyla taş çatlasa günde 1 kere büyük tuvalete çıkıyorlarmış oda akşam yemeğinden sonra

Bende 3 kere çıkıyorum biraz şişmanım bir sorun var bende sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Günlük 5000 kalori alıyosun ama kilo veriyosun hımmm.

Normalde günlük 750 gram depolaman gerekir.

O kadar almıyosundur. Ben tıka basa yiyorum hesapladığımda 4000 kaloriyi zor buluyo

Spor hocam ile birlikte hazırladık 5 ay önce bu yemek listesini, üstüne birde karbonhidrat tozu içiyorum artık gerisini sen düşün 1500 liram çöpe gitti 5 ayda bundan 3 4 yıl evvel 85 kiloydum ne olduysa köye gidip şehre geldikten sonra oldu 1 yılda 15 kilo verdim geriside geldi
  • quote:

quote:

Dahiliye sanirim.

• quote:

quote:

quote:

Dahiliye sanirim.

o zaman bir randevu alayımda bir bağırsakları kontrol ettireyim, 3 yıl evvel bağırsak paraziti vardı doktorun verdiği ilaç ile döktüm onları ama o zamanlarda sürekli tuvalete çıkmıyordum 2 yıl sonra sürekli tuvalete çıkmaya başladım vede kilo kaybıda cabası bağırsak paraziti varken bile bu kadar kilo kaybı yaşamamıştım en az 75 kiloya düştüm

• Korkusuz Daredevil kullanıcısına yanıt
    Köyde hava temiz olur. Bol oksijenden yediklerin yarar vücuda. Ama tek etmen bu değil. Sen de parazit var büyük ihtimal. Geceleri makat bölgende kaşınma varsa salya akıntısı varsa tenyadır.

Dahiliye gaita testi ister parazit var mı yok mu çıkar.

Üşeniyom dersen eczaneden kontil al haftada 1 kere 3 tane 2 hafta iç. Çatır çatır dökersin. Ben öyle hallettim.

Mangalda eti tam pişirmemiş bizim arkadaşlar çiğ olarak yedim nerdeyse açlıktan kurt düşmüştü bağırsağa

• kanki bizi de güncellersin gidince taaaam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Köyde hava temiz olur. Bol oksijenden yediklerin yarar vücuda. Ama tek etmen bu değil. Sen de parazit var büyük ihtimal. Geceleri makat bölgende kaşınma varsa salya akıntısı varsa tenyadır.

Dahiliye gaita testi ister parazit var mı yok mu çıkar.

Üşeniyom dersen eczaneden kontil al haftada 1 kere 3 tane 2 hafta iç. Çatır çatır dökersin. Ben öyle hallettim.

Mangalda eti tam pişirmemiş bizim arkadaşlar çiğ olarak yedim nerdeyse açlıktan kurt düşmüştü bağırsağa

bundan 3 yıl evvelik bağırsak parazitlerini zaten kontil ile dökmüştüm aile doktorumuz vermişti. Ama o zaman bile bu kadar kilo kaybı yaşamamıştım 90 kilodan 75 kiloya falan düştüm parazitleri düşürdükten sonra 1 yılda 85 kiloya tekrar geldim sonra 60 kiloya düştüm işte. Boyum 185

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Daredevil -- 4 Mart 2017; 21:15:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

kanki bizi de güncellersin gidince taaaam mı

güncellerim, sende mi kilo alamıyorsun benim hiç kilo alamama gibi bir derdim olmadı taaki şu son 1 yıla kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

kanki bizi de güncellersin gidince taaaam mı

güncellerim, sende mi kilo alamıyorsun benim hiç kilo alamama gibi bir derdim olmadı taaki şu son 1 yıla kadar

bence yazdığın csb yada gerçekleri abartıyorsun. benim kilo alamama gibi bir sorunum olmadı. kilom normal ve çok yiyince kilo da alıyorum. bence önemli olan çok yemek değil düzenli yemek.
  • hocam benim akrabamda böyle yeryemez dokuyor nası mide anlamadım düz bagırsak yukardan koy alttan al zayıflıkdan kemıkleri sayılır
  • Tenya demeye gelmiştim.

• Arkadaşlar konuyu güncelliyorum.

Aylarca doktorlara gidip geldik. Et yüzünden bağırsağımda haddinden fazla parazit çıkmış. Kontil kullanmama rağmen hala dökülmedi doktor ilaçla dökülmez bunlar diyip ameliyata aldı.

Daha yemek yiyemiyorum doktor yeme dedi kilo alıp alamayacağımı bilmiyorum çorba falan içiyorum sadece. Doktor 1 veya 1.5 ay sonunda normal yemek yeme zamanlarına dönebilirsin dedi. O zaman tekrar güncelliyeceğim konuyu.
  • quote:

quote:

normali günde 1-2'dir, çok kafana takma spora başla bence. aldığın kilo da düzgün olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.