Şimdi Ara

Kilo vermek için salona gidiyorum protein tozu kullanayım mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyet yapıyorum az yiyorum. Salonda kardiyo yapıp kas da çalışıyorum biraz. Protein tozu var yeni aldım. Sizce antrenmandan sonra içeyim mi yoksa kilo verdikten sonra ilerde kas çalışınca mı içeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • Kilo verdikten sonra

• Bir diyetiysene git . Vicut analizini yapsın ve kan değerlerini ölçtürsün ona göre ne zaman ne kadar hangi takviyeye kullanıcağını sana söylesin . Kafana göre kullanırsan (ne olursa olsun vicudunun neye ihtiyacı olup olmadığını ve neyin seni etkileyip etkileniyeceğini bilemezsin) organlarını iflas ettirme yada ani bir kalp krizi yaşayabilirsin . Spor ciddi bir iştir ihmale şakaya gelmez dostum .

• Kilo verdikten sonra kullan bence.Eğer spora yeni başladıysan hiç kullanmana gerek yok düzgün bir diyetle de vücudunu geliştirirsin.Protein tozuna 6 aydan sonra başlanmalı.
  • Toza ihtiyacin yok ayrıntıya girmiyecem ama günde en az 300 400 gr tavuk yada et yemeye ozen göster

• Ben motivasyon olması için alıp kullandım ilk zamanlar. Sabah uyandığımda ve spor sonrası içiyordum. Şuan 6. ayımdayım kullanmıyorum herhangi bir supplement. Kilo verirken whey değilde bcaa kullanmanı öneririm buarada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almayin su protein tozunu sadece kaslarini sisirir eger erirse kaslarin sarkar 1 yilda duzelmez sana kalmis protein tozu gereksiz sacma .

• quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

Almayin su protein tozunu sadece kaslarini sisirir eger erirse kaslarin sarkar 1 yilda duzelmez sana kalmis protein tozu gereksiz sacma .

• Zamanim yoktu cok oyle yazdim :D ama sureci hizlandirmak icin protein tozu kullanmak sacma gibi geliyor

• ProVival P kullanıcısına yanıt
    uhahahahahahaauahauahaauahah uhahaahabahabahababaha uhahahabahabahababahahaha uhahahabababababaabab

• ProVival P kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısın mesela adam 1 haftadır spora gidiyor hemen protein tozu kullanmak istiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Almayin su protein tozunu sadece kaslarini sisirir eger erirse kaslarin sarkar 1 yilda duzelmez sana kalmis protein tozu gereksiz sacma .

Hayatinda spor yapmamis bu konulari arastirmamis adam kullanma kaslarin sarkar birakinca diyor O senin dedigin olay anabolik steroid senin tabirinle iğne basinca testesteron hormonu sayesinde kaslar büyür gelisir. Igneyi birakinca testesteron eski haline doner ve dedigin olay olur. Protein tozunun ise yemekte yedigimiz tavuktan veya etten hicbir farki yoktur ki zaten peynir alti suyundan yapilir. Bilmeden konusmayalim binlerce kisi okuyor yazilanlari..

• Düşük kalori alırsan aldığın tozu enerji olarak harcar boşuna kullanırsın

• quote:

cahillik diz boyu bilgi yok fikir var klasik türk
  • Ayni durumdayim kardesim spora basladiktan 1 ay sonra protein tozuna basladim senin de baslamani oneririm ama.tozu kullandiktan snra bol su ic ki bobrekler siknti yapmasin. Ben faydasini goruyorum tozun.

• Hepiniz yazmissiniz :DD zamanim yok diye oyle yazdim spor yapmamis diyen kisiyede selamlar

• quote:

ulan gece gece

güzel ironi

• quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

quote:

ulan gece gece

güzel ironi

Lan hicbiriniz altta yazdigim mesaji okumadnizmi zamanim yok diye yazdim dememi baslayip sonuc alamayip hemen protein tozuna gitmesin az sabir dedim hepiniz asaagiyi okumadan yanit yazmissiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

quote:

ulan gece gece

güzel ironi

Lan hicbiriniz altta yazdigim mesaji okumadnizmi zamanim yok diye yazdim dememi baslayip sonuc alamayip hemen protein tozuna gitmesin az sabir dedim hepiniz asaagiyi okumadan yanit yazmissiniz

sıkıntı yok

zaten en azından bi 6-7 ay adam akıllı yapmadıktan sonra gereksiz tamam da yazdıgın güldürdü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.