Şimdi Ara

Kilo vermek için neler yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2-3 ay önce diyetisyene gidiyordum,fakat okulda olduğum için maalesef yapmam pek mümkün olmadı.Bende bırakmak zorunda kaldım.Beslenme konusunda yemeğimi kısacağım,kalorisi yüksek şeylerden uzak duracağım.
    Saat 8.00-5.30 arası okuldayım.(Servise binme,eve gelme)
    Bunun haricinde neler yapabilirim?

Boy:1.78
    Kilo:108,5

İsteyen olursa bir ay öncesine ait detaylı ölçüm sonuçları var

Evde hangi sporlar yapılabilir,en sağlıklı ve en hızlı kiloyu nasıl verebilirim?

• İnsanity Workout bak derim forumda konusu vardı

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Yaklaşık 2-3 ay önce diyetisyene gidiyordum,fakat okulda olduğum için maalesef yapmam pek mümkün olmadı.Bende bırakmak zorunda kaldım.Beslenme konusunda yemeğimi kısacağım,kalorisi yüksek şeylerden uzak duracağım.
    Saat 8.00-5.30 arası okuldayım.(Servise binme,eve gelme)
    Bunun haricinde neler yapabilirim?

Boy:1.78
    Kilo:108,5

İsteyen olursa bir ay öncesine ait detaylı ölçüm sonuçları var

Evde hangi sporlar yapılabilir,en sağlıklı ve en hızlı kiloyu nasıl verebilirim?

Öncelikle evde spor yaparak hızlı kilo veremezsin bunu sana söyleyeyim. Çünkü yapılan spor bilinçsizce oluyor, videodaki adam/kadın her ne kadar fit gözükse de onlar spor salonlarından fit çıkmış kişiler evde de cardio icabında egzersiz yapıyor. Sana önerebileceğim spor salonuna yazılman çünkü kilon ciddi bir derece fazla. Fazla ağırlık kaldırmayacaksın genellikle cardio ve bisiklet yapacaksın. Evine yakın bir spor salonu varsa daha da iyi olur çünkü senin yürümen de lazım. Kilon genetik mi yoksa sonradan mı böyle olduğunu bilemiyorum ama gene de yemeni kısman lazım özellikle fast food'a ve alkole hayır demen lazım. Beyaz ekmek ve beyaz pirinç kullanmaman lazım. Şekerli besinler ve tatlandırıcılar kullanmaman lazım. Eğer spora başlarsan bu hem sana motivasyonel bir destek olmuş olacak hem de seni eve kapamayacak.

• Geçtiğimiz yaz bende 104 kiloydum.
    Okulların açılmasına yaklaşık 2 ay kala diyete başladım.
    Hafta da 3 gün felan basketbola gidiyordum. Gitmek istemediğin günler gitmiyordum ama limitim en az 3 kere gitmekti haftada.
    Ekmek, pilav, makarna vs. bunları tamamen kesmelisin. Kepek felan bile yemedim hiç bir şekilde. Salata yanında çorba felan gayet güzel gider, ilk başlarda ekmeksiz sanki bomboş gibi geliyor ama sonra alışıyorsun. Ondan sonra aramıyorsun bile. Bilgisayarın başında oturduğum zamanlarda sürekli yanımda bir büyük şişe su vardı. Tabi sürekli tuvalete çıkıyorsun ama sonuçta işemek rahatlatıcı bir olay. Dikip dikip dururdum. Bir de şekeri tamamen kesmelisin yine aynı şekilde, yeşil çay iç bunun yerine onun tadı da gayet güzel. Akşam 8'den sonra felan hiç birşey yememelisin yemek olarak. Akşam - gece çok acıktığımda gidiyordum mutfak dolabına, alıyordum 2-3 tane elma havuç ne varsa onu yiyordum. O kesiyordu zaten.
    Dediğim gibi aynen bunları yaptım ama kendimi kasmadım saati saatine uymadım hiç bir zaman akşam. 8'den sonra yemek yememek hariç tabi. Ne zaman kendimi aç hissedersem yağsız, karbonhidratsız şeyler tükettim ve hiç zorlanmadım. Okullar açıldığında tam 84 kiloydum.

Şimdi sana zor gelebilir dostum, ama mesela ben iki ay sonra okullar açıldığında pantolonumu giydiğimde üstümden düşmesi, giydiğim her kıyafetin aşırı bol gelmesi, pantolonumu daraltmaya gittiğim terzinin çok şaşırması, her gören insanın şok olup " nasıl verdin bize de söyle? " diye bir kıskançlık geçirmesi de cabası. İnsana kendini müthiş iyi hissettiriyor, iyi ki vermişim diyorsun. Ve inan bana zor bir zaman dilimi değil, göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor ve bir bakıyorsun nasıl olduğunu anlamadan zayıflamışsın. Ben yapmayı unuttum ama sana tavsiyem başlayacaksan git aynanın karşısında kendini çek ondan sonra başla. Zayıfladığında aradaki farka bakıp kendinle gurur duyarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nutscrackerz

Geçtiğimiz yaz bende 104 kiloydum.
    Hafta da 3 gün felan basketbola gidiyordum. Gitmek istemediğin günler gitmiyordum ama limitim en az 3 kere gitmekti haftada.
    Ekmek, pilav, makarna vs. bunları tamamen kesmelisin. Kepek felan bile yemedim hiç bir şekilde. Salata yanında çorba felan gayet güzel gider, ilk başlarda ekmeksiz sanki bomboş gibi geliyor ama sonra alışıyorsun. Ondan sonra aramıyorsun bile. Bilgisayarın başında oturduğum zamanlarda sürekli yanımda bir büyük şişe su vardı. Tabi sürekli tuvalete çıkıyorsun ama sonuçta işemek rahatlatıcı bir olay. Dikip dikip dururdum. Bir de şekeri tamamen kesmelisin yine aynı şekilde, yeşil çay iç bunun yerine onun tadı da gayet güzel. Akşam 8'den sonra felan hiç birşey yememelisin yemek olarak. Akşam - gece çok acıktığımda gidiyordum mutfak dolabına, alıyordum 2-3 tane elma havuç ne varsa onu yiyordum. O kesiyordu zaten.
    Dediğim gibi aynen bunları yaptım ama kendimi kasmadım saati saatine uymadım hiç bir zaman akşam. 8'den sonra yemek yememek hariç tabi. Ne zaman kendimi aç hissedersem yağsız, karbonhidratsız şeyler tükettim ve hiç zorlanmadım. Okullar açıldığında tam 84 kiloydum.

Şimdi sana zor gelebilir dostum, ama mesela ben iki ay sonra okullar açıldığında pantolonumu giydiğimde üstümden düşmesi, giydiğim her kıyafetin aşırı bol gelmesi, pantolonumu daraltmaya gittiğim terzinin çok şaşırması, her gören insanın şok olup " nasıl verdin bize de söyle? " diye bir kıskançlık geçirmesi de cabası. İnsana kendini müthiş iyi hissettiriyor, iyi ki vermişim diyorsun. Ve inan bana zor bir zaman dilimi değil, göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor ve bir bakıyorsun nasıl olduğunu anlamadan zayıflamışsın. Ben yapmayı unuttum ama sana tavsiyem başlayacaksan git aynanın karşısında kendini çek ondan sonra başla. Zayıfladığında aradaki farka bakıp kendinle gurur duyarsın.

Haftada 3 gün 1 saat Cardio vs. yapsam kurtarır mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 22 Ocak 2013; 18:56:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Nutscrackerz

Geçtiğimiz yaz bende 104 kiloydum.

Haftada 3 gün 1 saat Cardio vs. yapsam kurtarır mı hocam?

Kurtarmaz mı? Çok iyi olur.

• BESLENME HAKKINDA PROBLEM YASAYAN ARKADASLAR OZELDEN MESAJ ATABILIRLE ELIMDEN GELDIGI KADAR YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM ....

Bu yazıyı okumanızı öneririm. Yazılanları uygularsanız bence hızlı kilo verirsiniz. 2 öğün yemek vs.

http://www.beslenmebulteni.com/bes/index.php?option=com_content&view=article&id=1858:guende-kac-oeuen-yemeliyiz&catid=83:ak&Itemid=460
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.