Şimdi Ara

Kilo verirken Kas yapmak ? bi gelin hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KONU ACİL 1 AY SONRA DÜĞÜN VAR.

işinin ehli kişilere sorum.

98 KG ile epey iri sayılacak biriyim. boy 1.84. 15 kilo verdikten sonra takriben 6-7 KG kas yaptım. ancak şöyle bir sorum olacak.

35 gün sürede 5 - 7 kilo vermem lazım. ama bu esnada biraz da hacim yapmalıyım. şu anda kollar 39 sol 38 sağ ölçüsü. ama göbek ve bel bölgesi halen sorunlu ve yağlanma mevcut. epey hemde. göğüsler de yapılı. alt göğüs hizasından çizildi biraz. ortası çizildi ama üst göğüs kısmı çizgiler belirsiz. ama göğüs bölgesi ve sırt bölgesinde de yağlanma mevcut. 2 cm kadar inmesi lazım.

omuzlarım şükür çok iyi toparladı. tropez ve neck gösteriyor kendini.

muscle tech nitro tech (kreatinli) 1 porsiyon 30 gr protein - 1 gr karbonidrat - 1 g şeker - yağ ve şeker olranı düşük protein oranı yüksek bir toz aldım. ama kullanmaya başlamadım henüz.

eski programda parçalama modundaydım setler örn : 15,15,12,12 belirli bir kiloda gidiyordu. omuz olsun, bacak olsun, göğüs ve sırt, yalnızca kol ve arka kolda hacim girdim.

program olarak ne önerirsiniz ? işten anlayanlar öneri verirse makbule geçer.

kas yaparken kilo verdirecek bir öneri var mıdır ? eski programa (parçalama) devam edip kilo verirken toz ile kas yapabilir miyim ?

2. yol olarak hacim programına geçip (pramit - 12,10,8,6 ağırlık arttırarak) kardiyo ile destekleyerek ve diyet ile birlikte kas yaparken kilo verilebilir mi ? toz basarak hacim 30 dk kardiyo ile programa ek.

3. yol nedir bilmiyorum. ne yapsam bilemedim. toz kilo aldıran cinsten değil özelliklerine bakmak isteyenler için link verem. besin değerleri vs.

http://www.bayvitamin.com/MUSCLETECH-Nitrotech-Performance-Series-4-lbs-18-kg-Cikolata-METAL-SHAKER,PR-780.html

konu benim için çok elzem. yardımlar için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immeLmann -- 20 Temmuz 2014; 8:45:57 >

• immeLmann kullanıcısına yanıt
    mesajını okumadım ancak başlığın için şunu söyleyebilirm; protein diyeti yapabilirsin.tavuk et süt yumurta peynir gibi kaynakalrdan protein ağırlıklı beslenmirsin.ağırlık antremanı ve kardiyonu yaparsın.bu işler sabır isteyen işlerdir ha deyince olmaz.istersen 1-2 ay akrdiyo yap sonra ağırlığa geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

mesajını okumadım ancak başlığın için şunu söyleyebilirm; protein diyeti yapabilirsin.tavuk et süt yumurta peynir gibi kaynakalrdan protein ağırlıklı beslenmirsin.ağırlık antremanı ve kardiyonu yaparsın.bu işler sabır isteyen işlerdir ha deyince olmaz.istersen 1-2 ay akrdiyo yap sonra ağırlığa geç.

dostum özeti şu,

kilo verirken kas yapmam lazım. 3 ayda 15 kilo verdim.

şu an parçalma çalışıyorum.

hacim programı ile + kardiyo ile 1 ayda kas + yağ kaybı mümkün mü ?

parçalama programı ile + protein tozu desteği ile kilo kaybederken kas kütlesi olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

dostum özeti şu,

kilo verirken kas yapmam lazım. 3 ayda 15 kilo verdim.

şu an parçalma çalışıyorum.

hacim programı ile + kardiyo ile 1 ayda kas + yağ kaybı mümkün mü ?

parçalama programı ile + protein tozu desteği ile kilo kaybederken kas kütlesi olur mu ?

1 ayda kas yapsan nolucak dostum. 400-500 g kas yapsan şanslısın zaten. Bence cut a devam et. 2 kg yağ yaksan daha düzgün bi görüntü ortaya çıkar emin ol.

• 1- kilo verirken kas yapıp yağ yakamazsın.

2- ne kas varda parça çalışıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

1- kilo verirken kas yapıp yağ yakamazsın.

dostum ne bilim her kafadan bi ses. herkes bişey anlattı. bi hoca bişey başkası başka şey söylüyor.

parça çalışarak yağ yakamaz mıyız ? yoksa sadece kas kütlesini mi kaybederiz ?

parça çalışarak yağ ile birlikte kas birlikte giderse protein destekleriyle önlenemez mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

1- kilo verirken kas yapıp yağ yakamazsın.

dostum ne bilim her kafadan bi ses. herkes bişey anlattı. bi hoca bişey başkası başka şey söylüyor.

parça çalışarak yağ yakamaz mıyız ? yoksa sadece kas kütlesini mi kaybederiz ?

parça çalışarak yağ ile birlikte kas birlikte giderse protein destekleriyle önlenemez mi ?

bak aynı anda hem katabolik hem anabolik olamazsın. yağ compound hareketlerle yakılır squat deadlift bench vs.

izole çalışman için önce izole edecek kas kütlenin olması lazım. neyi izole ediyorsun ?

protein ağırlıklı beslenerek minimuma indirirsin. kayıp her şekilde olur anabolik destek yoksa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı anda hem yağ yakıp, hem de kas yapabilirsin. Videosunu atıyorum. Kolay gelsin.
    Inanırsan olur.

http://m.youtube.com/watch?v=UTHYYedXlKU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • immeLmann kullanıcısına yanıt
    kilo kaybı değil de yağ yakımı oalrak dewvam etmeni öneririm.zira ben de 85 kiloyum göbekrte simit var diye başladım yine 85 e çıoktım dalgalanamdan sonra ama simit yoktu,baklavacık vardı.illaki toza ihtiyacın yok.toz bi iksir değil.sen çalışmanı yap değişime göre devam edersin
  • Yeniysen eğer olur. Ama fazla bir şey bekleme. Yağ yakmak için kalori açığı vermen gerek, kütle için fazla kalori alman gerek. Nacizane önerim bence bayağı yağlısın sen. Önce kastı vS. Di düşünme yağ oranını indir. Sonra beslenmeye rutini belirleyip fazla yağlanmadan kütle almaya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Yeniysen eğer olur. Ama fazla bir şey bekleme. Yağ yakmak için kalori açığı vermen gerek, kütle için fazla kalori alman gerek. Nacizane önerim bence bayağı yağlısın sen. Önce kastı vS. Di düşünme yağ oranını indir. Sonra beslenmeye rutini belirleyip fazla yağlanmadan kütle almaya bak.

hocam merhaba,

çok yeni sayılmam. epeydir kardiyo yaptım bi süre sallamadım pek ara verdim gibi. 15 kilo verdikten sonra özetle laylaylom takıldım,

özellikel sırt ve belde yağlanma cok, toza gelince karbonidrat ve yağ - şeker oranı çok düşük,

cut parçalama mı devam edeyim ? üzerine mevcut durumu korumak için tozdan ne dozda almam lazım ? 1 doz 30 gram protein 1 gram şeker 1 gram karb. 1 gram yağ - kreatin var.

program önünde mi sonunda mı kardiyo yapmalı ? 20 - 30 dk koşu ya da bisiklet tercih ediyorum. ya da 45 dk hızlı tempo yürüyüş.

vücut aslında şişman durmuyor, elbise altıdna belli bile olmuyor ancak tartıda kepazalik çıkyor.

çalışma programı + toz kombinasyonu önerin olabilir mi ? hedefe göre

• quote:

quote:

Yeniysen eğer olur. Ama fazla bir şey bekleme. Yağ yakmak için kalori açığı vermen gerek, kütle için fazla kalori alman gerek. Nacizane önerim bence bayağı yağlısın sen. Önce kastı vS. Di düşünme yağ oranını indir. Sonra beslenmeye rutini belirleyip fazla yağlanmadan kütle almaya bak.

hocam merhaba,

çok yeni sayılmam. epeydir kardiyo yaptım bi süre sallamadım pek ara verdim gibi. 15 kilo verdikten sonra özetle laylaylom takıldım,

özellikel sırt ve belde yağlanma cok, toza gelince karbonidrat ve yağ - şeker oranı çok düşük,

cut parçalama mı devam edeyim ? üzerine mevcut durumu korumak için tozdan ne dozda almam lazım ? 1 doz 30 gram protein 1 gram şeker 1 gram karb. 1 gram yağ - kreatin var.

program önünde mi sonunda mı kardiyo yapmalı ? 20 - 30 dk koşu ya da bisiklet tercih ediyorum. ya da 45 dk hızlı tempo yürüyüş.

vücut aslında şişman durmuyor, elbise altıdna belli bile olmuyor ancak tartıda kepazalik çıkyor.

çalışma programı + toz kombinasyonu önerin olabilir mi ? hedefe göre

Hocam parçalayacak kasın olmadıktan sonra çok bir önemi yok. Dediğim gibi önce bir yağ oranını düşür. Kütle yapmayı sonra düşünürsün. Zaten şu sıcaklarda pekte kütle yapılmaz. Yani yemek yiyemezsin, çok sıcak olduğundan antremanlar verimli olmaz fazla. Yapılacak en güzel şey yağ yakmak bu aralar. Kaybı minimum seviyede tutmak için yapacağın şey fazla kalori açığı vermemek olur. Hani ihtiyacın 2700 ise 2200 alırsın, cardio ile desteklersin. 1000 kalori açık vermeye nazaran daha yavaş ama daha az kas kaybıyla olur.
    Protein tozu senin günlük alman gereken protein miktarında açık varsa orada yardımcı olur sana öyle düşün. Yağ yakma vs. diye bir şeyi yok protein tozunun. Kreatin yararlı olabilir. Yağ yakmaya başladığında kalori alımını düşürdüğün için enerjin de düşecektir bir nebze. Kreatin yardımcı olur bu konuda. Hakkında çok fazla araştırma olan, yararı kanıtlanmış bir üründür.

Cardio mümkünse sabah aç karınla yap. Vücut yağ yakma modunda oluyor sabahları kalktığında. Kalk sabah elini yüzünü yıka, en fazla yapacağın bir fincan kahve içmek olsun. Çık dışarı tempolu yürüyüş-koşu yap. Yağ yakımında etkili olduğunu bir çok yerde okudum sabahları cardio yapmanın. Aşırıya da kaçılmamalı. Haftada 3 kere yarım saat koşu ve ya bisiklet idealdir bence. Fazlası katabolik etki yaratır.

• peki hocam bi sorum daha :)

anladıgım kadarı ile cut programa devam etmeli. yağ yakalım gitsin. zaten kilo kaybı ile kaslar az çok olanı da kendini gösterir.

toz kullanımını nasıl yapsak protein açıgını kapatmak için ?

mesela sabah 1 spor sonrası akşam 1 yatarken lor peyniri vs. desteklesek ? gibi. önerin nedir. ?
  • quote:

peki hocam bi sorum daha :)

anladıgım kadarı ile cut programa devam etmeli. yağ yakalım gitsin. zaten kilo kaybı ile kaslar az çok olanı da kendini gösterir.

mesela sabah 1 spor sonrası akşam 1 yatarken lor peyniri vs. desteklesek ? gibi. önerin nedir. ?

Yatmadan önce lor peyniri yiyebilirsin, salataya koyup yenilebilir..
    Tozu da sadece spordan sonra alma taraftarıyım. Gereksiz yere tüketmenin mantığı yok bence. Tavuk, et, yumurta,süt ile gayette karşılarsın ihtiyacını. 6 yumurta, 500gr tavuk göğsü, 250ml süt ve lor peyniri ile gayet yeterli protein alınır.
  • quote:

quote:

Tozu da sadece spordan sonra alma taraftarıyım. Gereksiz yere tüketmenin mantığı yok bence. Tavuk, et, yumurta,süt ile gayette karşılarsın ihtiyacını. 6 yumurta, 500gr tavuk göğsü, 250ml süt ve lor peyniri ile gayet yeterli protein alınır.

bahsettiğin tavuk vs günlük yeme miktarı mıdır ?

6 yumurta kolay süt ve toz kafi ama tavuk için zaman yok :( iş yerinde 8 saat geçiyor o arada kolay temin edilir şeyler lazım.

tozu da 30 gr 1 doz olacak şekilde yapıştıraym ? spor sonrasında ?

• quote:

quote:

quote:

bahsettiğin tavuk vs günlük yeme miktarı mıdır ?

6 yumurta kolay süt ve toz kafi ama tavuk için zaman yok :( iş yerinde 8 saat geçiyor o arada kolay temin edilir şeyler lazım.

tozu da 30 gr 1 doz olacak şekilde yapıştıraym ? spor sonrasında ?

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/yemek-termosu-2800-ml-vakumlu-yuvarlak-120616152
    İşini görecektir hocam. Tavuğunu haşla, yanına biraz patates, havuçta haşlarsın. Tasına koyar götürür yersin işte. Gayet uzun süre koruyor yemekleri bu. Hem sağlıklı beslenirsin, hem daha ucuza gelir. Çalışırken iş yerinde arkadaşımla hep böyle yapardık.
    Toz spordan sonra bir ölçek kafi. Kreatin ile birlikte karıştırıp da içebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.