Ben 2015 mart ayı gibi 4 ay kadar bir spor merkezine gittim.Spora 178 boy 86 kilo ile başladım. hoca klasik kardiyo ağırlıkı bir program verdi. düzenli olarak sabahları yulaf ezmesi, bazen 1-2 adet yumurta, öğlenleri tavuk veya et yemeği, spordan 1 saat önce kadarda 2-3 avuç badem , fındık fıstık veya elma,muz gibi besinler yiyordum. sporu akşam 7-8 arası yapıp eve dönüyordum.gün içinde tabiki 2-3 litre su tüketiyordum. döndükten sonra genelde bir besin tüketmiyordum. 4 ayı işim dolayısıyla aralıklarla 3 ay kadar yaptım. 76-77 kiloya düştüm. fakat 1kgye yakında kas kaybım oldu. Şimdi Ankara'daki Xfit spor salonunda 6 aylık programa başlayacağım. yukarda yazdığım beslenmeden farklı olarak kas kaybı yaşamadan, hatta mümkünse arttıracak, ve şu yağlarımdan kurtulacağım bana önerebileceğiniz program varmıdır? programa sadık kalan biriyim, hiç aksatmadan sürekli yaparım. internette araştırıyorum sürekli farklı şeyler yazıyor. madde madde olarak bir program olsa yapacağım. şimdiden teşekkür ederim.