Şimdi Ara

Kilo Veren Arkadaşlar Gelebilir Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Fazla kilolarım yüzünden bu konuyu açma gereği duydum. 1.75 boyum ve 81 kilom var. Biraz da göbeğim var . Geçen sene 74 kiloydum bu aylarda şimdi 81. Yediklerime dikkat ediyorum 1 haftadır.

Beyaz ekmeği kestim komple. Kepek ekmeği yiyorum o da az. Makarna ve pilavı eskiden çok yerdim artık o da yok çok az yiyorum öğle yemeğinde sadece. Hamburger vb. şeyleri çıkarttım aradan fakat akşamları bir tane sucuk ekmek falan yiyorum saat 7 gibi ondan sonra hiç yemek yemiyorum. İş yüzünden spor yapmaya vakit yok fakat pokemon go sayesinde günde yaklaşık 3KM yol yürüyorum.

Okul başlayınca izmire döneceğim ve direk bir spor salonuna yazılacağım. 7000 kalori yaklaşık 1KG ye denk geliyormuş. Her gün 1K kalori yakarsam haftada 1 kilo eder. Nasıl bir yol izlemem gerek kilo veren arkadaşlar? Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilo Veren Arkadaşlar Gelebilir Mi?

Kilo verme yolculuğunda arkadaş desteğinin önemi yadsınamaz. Birlikte kilo vermeye çalışmak motivasyonunuzu artırabilir, sorumluluk duygunuzu güçlendirebilir ve zorluklarla baş etmenize yardımcı olabilir.

Eğer arkadaşlarınız da kilo vermek istiyorsa, ortak hedefler belirleyerek ve birbirinizi destekleyerek bu süreci daha keyifli ve başarılı bir hale getirebilirsiniz. İşte arkadaşlarınızla kilo vermeyi denemek için bazı ipuçları:

• Ortak Hedefler Belirleyin: Gerçekçi ve ulaşılabilir kilo verme hedefleri belirlemek önemlidir. Aşırı iddialı hedefler moralinizi bozabilir ve vazgeçmenize neden olabilir.
    • Birbirinizi Sorumlu Tutun: Arkadaşlarınızla düzenli olarak görüşerek birbirinizin ilerleme durumunu kontrol edebilir ve gerektiğinde destek olabilirsiniz.
    • Beslenme ve Egzersiz Planlarını Paylaşın: Sağlıklı beslenme ve egzersiz planlarınızı paylaşmak, fikir alışverişinde bulunmanıza ve birbirinize ilham vermenize yardımcı olabilir.
    • Motivasyon Kaynağı Olun: Zor zamanlar yaşandığında birbirinizi motive edin ve pes etmeyi düşünmeyin. Arkadaşlarınızın desteği, yolculuğunuzun en zorlu anlarında bile devam etmenize yardımcı olabilir.
    • Kutlamalar Planlayın: Küçük başarıları bile kutlamak motivasyonunuzu artırabilir. Kilogram kaybı veya sağlıklı alışkanlıklar edinme gibi dönüm noktalarını kutlamak için ödüller belirleyin.

Ek olarak, dukan birası ile kilo verenler hakkında bilgi arıyorsanız, bu konuda birçok kaynak bulunmaktadır. Ancak her zaman güvenilir kaynaklara başvurmanız ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uzun ince bir yoldan ilerlemelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelebilirler. Orayla alakalı bir durum olmuyor.
  • Aga 2-3 senedir uğraşıyorum hangi gün başlasam o gün bozuyorum diyeti çıldırıcam artık
  • Hocam ben cocuklugumdan beri kiloluydum. 2 sene once sigaraya basladim tum istahimi kesti ve yemek yicek para olmuyodu genelde cebimde. Oglen yemegini kestim bi sure sabah kahvalti aksam 7-8-9 eve kacta donersem aksam yemegi bu kadar. Bu sekilde yaklasik 15 kilo verdim. Suan yiyorum abur cubur falan bikac kilo aldim ama hala iyi durumayim..
    Ayrica param olmadigi icin disardan yiyemiyodum bu sayede daha saglikli da beslenmis oluyordum. Gerci beslenmiyordum ama :D

• Sigara içerek aç kalmam çözüm değil hocam ya. Benim şu anda elimden gelen tek şey bu.

Sabahları kahvaltı olarak 2 tane kare şekline çok büyük olmayan kepek ekmeğinden sandwiç yiyorum. Patates yemeği yemiyorum artık (sulu köftenin yanındaki hariç). Falan filan.

Bakalım ne olacak
  • Ekmeği temelli kes
    Şekeri kes
    Unlu şeyleri minimuma indir
    Her gün hızlı yürüyüş yap
    Doyma hissini hissetmene yakın yemeyi kes
    Kahvaltını güzel yap
    Günde en az 3 öğün ye
    Kendini aç bırakma
    Günde 2-2.5 litre su iç ama 2 litreden aşağı olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 litre su iç,protein odaklı beslen,yeşil çay iç,şeker kesinlikle yeme,ekmek kesinlikle yok.Günde 2 öğün ye.Ayda 5 kilo GARANTİ.Günde alman gereken kalori miktarından daha az kalori alırsan kilo verirsin iki iki dört bu.Yok dukan diyetiymiş,alkali diyetiymiş,bla bla diyetiymiş falan bunlar tamamen boş işler.Sadece diyetle 40 kilo vermiş birisi olarak söylüyorum bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 20 Ağustos 2016; 23:53:19 >
  • Her gün 7 bin kalori yakamazsın. Böyle bişey için 100kg full kas olurp 2-3 saat koşman gerek.

• Günde 3 kez yeşil çay
    Şekeri kes
    Az ve porsiyonları küçült
    Sabah kahvaltı
    öğlen yok
    Akşam yemeği 18:30 - 19:00'dan sonra yemek yeme.
    Yemekten yarım saat sonra 1 saat koşu hızlı tempoda.

Arkadaşlar tavsiye vermiş ama ben bu şekilde zayıfladım kısa sürede.
  • Spora başlayana kadar telefonuna 7 dakika egzersiz uygulaması indirip başlayabilirsin. Program şu şekilde:
     Kilo Veren Arkadaşlar Gelebilir Mi
    Tabii 7 dakikalık egzersizden mucize bekleme.

• Bolbol bira iç
    Behzat ç diyeti

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

Her gün 7 bin kalori yakamazsın. Böyle bişey için 100kg full kas olurp 2-3 saat koşman gerek.

sen cümleyi nerenden anladın ?
  • 1. çerez,çekirdek,çikolata,tatlı,pasta,kek ,,, bunları hayatından çıkar

2. günde 2 öğün ye, sabah kahvaltısı ve akşam 16-17 civarı akşam yemeği ,,,, bu öğünlerde abartmamak kaydıyla canın ne istiyorsa ye

3. öğün aralarında çok kazınırsan küçük olanından peynirli eti crax, elma, yoğurt, 1-2 çubuk galeta gibi kalorisi düşük gıdalarla açlığını bastırabilirsin

4. her akşam 1 saat hızlı tempo yürü ,,, yürürken yaktığın kalori çok önemli değil, önemli olan metabolizmanı çalıştırıyor ve yağ yakmanı sağlıyor ,,,

5. hızlı kilo verme, hızlı kilo verirsen hızla geri alırsın,aşırı açlık günlük hayatını olumsuz etkiler ve kısa süre içinde bıkkınlık yaratır,kolay pes etmeni sağlar ,, bu yüzden yavaş ve istikrarlı bir şekilde kilo vermelisin,en sağlıklısı bu

6. bu şekilde ayda 2-3 kilo verirsin, kilo fazlana göre kendine 6 ay 1 sene gibi hedef belirle

7. bu şekilde beslenmeyi, az yiyip çok hareket etmeyi bir hayat tarzı haline getir, böylece hem tekrar kilo alma riskin olmaz hemde sağlıklı hayat için böylesi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 21 Ağustos 2016; 11:35:38 >

• az yiyerek zayıflanmaz hareket ederek zayıflanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

az yiyerek zayıflanmaz hareket ederek zayıflanır

az yiyerek 5 kilo verdim müdür ?
  • Hocam bi anda vermeye uğraşma, öyle verenler genelde fazlasıyla geri alıyolar çünkü Önce şunu bi kavramak lazım ki "diyet yapıyım kiloları veriyim sonra eskisi gibi devam ederim" bu yanlış mesela çünkü bi çok insan diyeti bırakınca eskisi gibi yiyo ve tekrar alıyo, sonuç "verdim ama geri aldım" ki sınav yüzünden ben de onlardan biriydim
    1)Hocam şekeri tamamen bırak.Çaya atma, içiyosan nescafe'yi 2'si bi arada iç -en iyisi hiç içmemek tabiki-
    2)Arkadaş "çerezleri tamamen kes" demiş ama katılmıyorum, tabi hepsi için geçerli değil.Fındık, badem, ceviz gibi kuruyemişleri yemen faydalı bile olabilir tabiki günde üç dört taneyle sınırlı çünkü bakarsan hepsinin kalorilerinin uçuk olduğunu görebilirsin, acıktığında atıştır.
    3)Sürekli hareket etmeye çalış.Mesela asansör yerine merdiven kullan, bi durak önce in otobüsten ve yürü gibi klasik şeyler var yap onları mümkün olduğunca.
    4)kararlı ol çünkü kilo verdiğinde her şey değişebiliyo, insanlar sana daha iyi yaklaşıyo (özellikle kızlar diyim )
    5)ufak ufak spor yap evde şınavdır mekiktir falan dumble varsa internette yığınla hareket var onları bi araştır
    6)Mümkün olduğunca evde yemeye çalış, dışardakiler sıkıntılı malesef.
    7)Akşam 8'den sonra meyve bile yeme, sonuçta şeker var içinde ve vücut depolar onu o saatte yakacak bi aktivite olmayınca.Ha meyve demişken de onu da abartma günde 1-2 anca ye.

Daha aklıma geldiğinde editlerim hocam istersen, kolay gelsin

• Masadan doyamadan kalk, ramazandan beri 8 kilo verdim. Ki 1.84 70 kiloydum şimdi 62yim sen düşün. İşin ilginç yani giden sadece göbek ve arka taraftan gitti.

• Gunde 2 ogun ye diyenlere bakma bilmiyoelar onlar diyetisneyim ben en az 6 ogun yoceksin bunun 3 u ana 3 u ara ogun olacak ana ogunde makarna,corba,kahvalti(ilk ana) ne varsa ara ogundede iki dilim bugday ekmekle yogurt gibi kalorisi dusuk olan yiyecekler yiceksin az ama cok fazla yiceksin metabolizmayi hizlandiracaksin spor kesinlikle yapmalisin kilo versen bile siki olamazsin sporsuz

• 100 kilodan 85 kiloya düştüm sadece ekmek yemeği keserek , kahvaltıda biraz yiyorum sadece
    edit: boy 1.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QeQo -- 21 Ağustos 2016; 11:43:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.