Şimdi Ara

KİLO VEREMIYORUM DİYENLER KİMLER ?... (BEN BİLE VERDİYSEM SİZ ARTIK DÜŞÜNÜN) :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa beyler bende kilo veremeyenlerden dım çünkü iradesizdim yemek konusunda kendımı tutamıyor üç kuruş param olsun bakkaldan çikolata cips kola ıce tea vs vs hiç kalorisi beni ilgilendirmiyor ayrıca benı cok mutlu ediyordu. bir gun kıyafet alıyordum lcw den tabı oranın ışıklarını bılırsınız fılm seti mübarek kendıme aynada bır baktım yanı öyle kaldım biraz orda kendımı yargıladım düşündüm durdum orda kararımı verdim ve ordan çıktım son kez burger kıng den son menum olan kıng boy tavuk burger menumude bıtırdıkten sonra YA ALLAH dedim ve bir spor salonuna gırdım anlaştım felan 4 aylık 300 tl daha ilk defa spor salonuna yazıldığım için nelere dıkkat etmem gerektiğinide bilmiyordum acıkcası
    Siz vaaaay hocaya bak nasılda çalıştıryor adam bılıyor ya işini desenızde ilerleyen zamanlarda aslında o hocanın bir pohdan anlamadığını görüp hemen tedbir alıyorsunuz işte sözleşmem bitsin çıkcam gibisinden ama bir gun bir baktım yeni bir hoca geldi aha dedim bu hoca tamamdır 1 2 3 4 hafta derken ben artık kılo vermeye başladım
    ben 17 haziranda başladım 27 temmuz vs vs derken ramazanda girdi araya ama ben bırakmadım sporumu + yememe ve içmeme dikat ettim
    tam tamına 4 ayda 20 kilo verdim insanın kılo verdikçe veresi geliyor yeterkı şu 1, kıloyu versin çevrenızdekıler vaay barış ne olmuş sana tığ gibi olmuşsun falam felan dediği zaman dahada bir şevkle bağlanıyorsunuz ve bu cumartesı spor salonumda kı uyelıgım bıtıyor ben hem fıt oldum hemde kkılo verdım ben ya ıradesız barış kılo verdi ve halenda yemesıne ıçmesıne dıkkat edıyor kıng boy tavuk burger menulerden uzak haftada 1 kendını çıkolatayla odullendıren barış demekkı isteyınce oluyormuş kendıme şimdi bir manıtada yaptım ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN
    ESKİ YENİ
    YAŞ 17 YAŞ 17
    BOY 178 BOY 182
    KILO 94 KILO 75
    RESİMDE EN SON 79 KILOYDUM SU ANDA 75 İM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanakattak -- 16 Ekim 2012; 19:48:40 >

• Ağırlık çalışsaymışsın fena olmazmış hani.Omuz genişliği falan gitmiş gibi geldi bana.
  • kılo verıyordum şimdi ağırlıga gırıyorum bundan sonra ağırlığa gıreceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.