Şimdi Ara

Kilo Problemi ? Spor ile ilgilenen arkadaşlar . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle bu sene sınava hazırlandığım için sürekli dışarıda olduğumdan fast food ağırlıklı beslenmek zorunda kaldım. Zaten öncesinde de zayıf birisi değildim. Ancak bu sene iyice kilo aldım .
    Yarın son sınavıma da girince zaman ve imkan olarak rahatlayacağım için kiloları vermeye çalışacağım.
    Boyum 1.76 kilom ise 91 .
    Diyetisyene gideceğim ve verdiği diyeti spor ile takviye etmeyi düşünüyorum.
    Sıkı bir diyet ,haftada 6 gün fitness ve bazı günler fitnessın yanında yüzme ile kiloları vermem kaç ayımı alır acaba ?
    Bir de 1.76 boy için kaç kilo aralığı sağlıklı olur ?
    Diyetisyene gitmeden önce bildikleriniz çerçevesinde bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narwhal

Benim boyda 1.76 65-70 arası en iyi kilo aralığı Bende vermeye çalışıyorum şuan

Önceden bu kadar önemsemiyordum kiloyu .
    Ama yaş ilerledikçe hem görüntü hem de sağlık olarak çok rahatsız ediyor.
    Bir de sigarayı bırakmak için de istiyorum biraz.
    Spor filan derken inşallah sigarayıda bırakacağım.

Yağ yakımı için sabah yemekten önce yapacağın kardiyo çok etkili olacaktır. Nabzın en az 20 dakika en fazla 45 dakika (220-Yaş)'ın yarısı ile yüzde 80 i arasında gezmeli. Diyelim yaşın 20. O halde nabzını en az 20 dakika en fazla 45 dakika boyunca 100 ile 160 arasında tutman yeterli olacaktır.

Formunu düzene soktuktan sonra interval cardio ile daha etkili yağ yakımı gerçekleştirebilirisin.

Kolay gele.

Orijinalden alıntı: QuanoM

Kilo vermen için "Kaç ayda bu kiloları veririm?" gibi soruları aklından çıkarman lazım. Nike'ın reklamlarında görmüşsündür. "Just do it" diye bir slogan var. Sen de bu moda girmelisin.

Yağ yakımı için sabah yemekten önce yapacağın kardiyo çok etkili olacaktır. Nabzın en az 20 dakika en fazla 45 dakika (220-Yaş)'ın yarısı ile yüzde 80 i arasında gezmeli. Diyelim yaşın 20. O halde nabzını en az 20 dakika en fazla 45 dakika boyunca 100 ile 160 arasında tutman yeterli olacaktır.

Formunu düzene soktuktan sonra interval cardio ile daha etkili yağ yakımı gerçekleştirebilirisin.

Kolay gele.

Teşekkürler.
    Kaç ayda kaç kilo veririm diye sormamın amacı malum üni. tercihleri filan eğer başka bir şehirde bir üni kazanırsam kayıt,yurt,yerleşme filan derken boşlamış olacağım biraz.
    Ama inat ettim ettim,azimle çalışacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.