Şimdi Ara

kilo alırken güç kaybı yaşarmıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde dumbell le çalışıyordum fazla bir merakım yoktur , elime 1.5 aydır ağırlık hiç almadım zayıflamayla birlikte ve çalışmadığım bu süre zarfında güç kaybı yaşadığımı hissettim.

insanların yadırgaması üzerine kastan nefret etmeye başladım tepecik içeri gömülsün diye kilo almaya çalışıyorum güç kaybı yaşıycakmıyım

• antreman yapmıyorsan güç kaybı yaşayacaksın.ben sporu ameliyat yüzünden bıraktığımda,fıtık, 70 şer kg ile göğüs sırt ve bacak çalışıyordum.en iyi halimde 90 kg deadlift 80 kg göğüs 70 kg bacak çalışıyordum.şuan 40 kg göğüs ,50 kg makinada bacak ve haliyle deadlift yok ancak dambılla ne kadar güç kazandın ve kaybetmek zoruna gidiyor?bence adam gibi bi yet hazırlam kilo alma yerine düzügn beslenme yap.kilonu rakamsal olarak kafana tama.ve antreman olmadığı için gerginleşen veirileşen aksların geri inecektir,sarkmaz.

Orijinalden alıntı: Lentus

Güç kaybı olmaz ama kendi ağırlığın arttığı için bir nevi güçsüzleşmişsin gibi olabilir. Ancak spor yapmıyorsan bunu neden umursuyorsun merak ettim doğrusu.

güçsüzlük iyi değildir :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.