Şimdi Ara

Kilo aldırmaya yardımcı multivitamin?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler yaş 20 boy 1.73 kilo 57 epey zayıfım uzun zamandır. Dün doktora göründüm ve tahlil istedi. Sonuçlarda birşey çıkmadı çok şükür ama kilo almaya yardımcı olarak bir seferlik primobolan iğnesi ve supradyn yazdı. İğneyi hemen vuruldum devletten olduğu için fakat eczacıya gittiğimde supradyn all day 22 lira dedi bende oha dedim multivitamin nasıl bu kadar pahalı olur. Onun dışında max immun da önerdi alternatif olarak. Sizce Supradyn all day bu paraya değer mi yoksa başka alternatifler var mıdır kilo almaya yardımcı olan.

• Steroidi döşedim diyorsun hemen. :D Zaten hiçbirşey yapmasanda 3 kg kas kazanacaksın 3 ayda felan. Savaş Cebecinin bir videosu vardı izle. Bu arada hangi bölüme gittin doktora? Benimde gitmem lazım kilo alımında sıkıntı var. Günde +3500 kal. tüketiyorum banamısın dmeiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Steroidi döşedim diyorsun hemen. :D Zaten hiçbirşey yapmasanda 3 kg kas kazanacaksın 3 ayda felan. Savaş Cebecinin bir videosu vardı izle. Bu arada hangi bölüme gittin doktora? Benimde gitmem lazım kilo alımında sıkıntı var. Günde +3500 kal. tüketiyorum banamısın dmeiyor.

Steroid olduğunu sonradan öğrendim valla yalnız iyi iştah açtı bir günde
  • Up. Konuyu hortlatayim. Hangi bölüme gitmiştin kardeş? Dahiliye mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supradyn mi kullandin ona gore alirim bendee

• vücut geliştirme yap hem düzenli sağlıklı beslenirsin, hem spor yapmış oluyorsun , hem özgüven kazanıyorsun , say say bitmez faydasını fakat bu sporu yaparken protein tozudur , amino asitdir vs dir falandır hiç bir şey kullanma sadece normal yemek ye tavsiyem sağlıklı bir şekilde kilo alırsın !
  • Oha o ne biçim doktormuş, direk steroid dayamış. Streoidden mümkün olduğunca uzak durmak lazım ki, primobolan çok efektif kuvvetli bir steroiddir. Hazır onu almışken spor salonunda ağırlık çalış kas kütlen artsın. Bunu kreatinle desteklersen gücün de artar. Ama bunlar tabi hep kullandığın müddet, etkileri geçince eski haline dönersin.

Takviye olarak gainer kullanabilirsin, bol karbonhidratla hızlıca kilo alabilirsin. Vitamin olarak supradyn tırt, 22 lira ne ki para değil günümüzde, yaz çocuum senin alacağın multi Solgar VM2000. Bunun 90lığını al. Yanına da gainer al. İsteğe bağlı olarak kreatin monohidrat da al. Bol beyaz et,yanında karbonhidrat ve yeşil sebze tüket. En az 3 ay programlı ağırlık çalış sonra gel foruma tekrar yaz bak ne hale gelmiş olacaksın. Özellikle o çaktıkları primobolan sende hulk etkisi yaratacak bir süre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Oha o ne biçim doktormuş, direk steroid dayamış. Streoidden mümkün olduğunca uzak durmak lazım ki, primobolan çok efektif kuvvetli bir steroiddir. Hazır onu almışken spor salonunda ağırlık çalış kas kütlen artsın. Bunu kreatinle desteklersen gücün de artar. Ama bunlar tabi hep kullandığın müddet, etkileri geçince eski haline dönersin.

Takviye olarak gainer kullanabilirsin, bol karbonhidratla hızlıca kilo alabilirsin. Vitamin olarak supradyn tırt, 22 lira ne ki para değil günümüzde, yaz çocuum senin alacağın multi Solgar VM2000. Bunun 90lığını al. Yanına da gainer al. İsteğe bağlı olarak kreatin monohidrat da al. Bol beyaz et,yanında karbonhidrat ve yeşil sebze tüket. En az 3 ay programlı ağırlık çalış sonra gel foruma tekrar yaz bak ne hale gelmiş olacaksın. Özellikle o çaktıkları primobolan sende hulk etkisi yaratacak bir süre.

Ben o dediklerini hepsini 3 yıl profesyonel olarak yaptım ama kg alamayınca alamıyon belli bir yere kadar kas kütlesi artıyor vucut kessinlikle yağ tutmadıgı için daha ileri gidemiyor genetikle alakalı bişey doktorda aynısını söyledi bana.Birkaç yere sordum tek çare steroid oldugunu söylediler normal olarak yağlanıp kg artışı mümkün olmuyor yeme içmeyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 6 Ağustos 2017; 22:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Oha o ne biçim doktormuş, direk steroid dayamış. Streoidden mümkün olduğunca uzak durmak lazım ki, primobolan çok efektif kuvvetli bir steroiddir. Hazır onu almışken spor salonunda ağırlık çalış kas kütlen artsın. Bunu kreatinle desteklersen gücün de artar. Ama bunlar tabi hep kullandığın müddet, etkileri geçince eski haline dönersin.

Ben o dediklerini hepsini 3 yıl profesyonel olarak yaptım ama kg alamayınca alamıyon belli bir yere kadar kas kütlesi artıyor vucut kessinlikle yağ tutmadıgı için daha ileri gidemiyor genetikle alakalı bişey doktorda aynısını söyledi bana.Birkaç yere sordum tek çare steroid oldugunu söylediler normal olarak yağlanıp kg artışı mümkün olmuyor yeme içmeyle.

Ben zaten sporu kilo alsın diye değil hazır primobolan almışken boşa gitmesin diye söyledim. İnsanın genetiği, metabolizması neyse o, bir tarafını da yırtsan belli bir vücut tipin oluyor ve değişmiyor, zayıfsa zayıf kiloluysa kilolu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Ben zaten sporu kilo alsın diye değil hazır primobolan almışken boşa gitmesin diye söyledim. İnsanın genetiği, metabolizması neyse o, bir tarafını da yırtsan belli bir vücut tipin oluyor ve değişmiyor, zayıfsa zayıf kiloluysa kilolu.

Yok o konuda haklısın hocam ama arkadaşta sanırım benim gibi kg alamadıgı için doktor öyle bir steroid vermiş öyle düşünüyorum.

• Hala kilo alamiyorum diyen cahiller goruyoruz yil olmus 2017.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • supradayn çöp kaç kutu bitirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.