Bildirim
Tiroid ilacı ile kilo verme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tüm hormonal dengen bozulur, onun yerine yemene içmene dikkat et, ilaç ile zayıflanmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yemiyorum zaten hiçbir şeyquote:
Orijinalden alıntı: darknes1905
Tüm hormonal dengen bozulur, onun yerine yemene içmene dikkat et, ilaç ile zayıflanmaz. -
hocam ben sevdigim yemekleri yiyip sonra aksam yatmadan once bir kere kusuyorum. daha saglikli. -
ben de yapıyorum bazen bunu dayanamayıp hayvan gibi yediğim zamanlardaquote:
Orijinalden alıntı: hynx
hocam ben sevdigim yemekleri yiyip sonra aksam yatmadan once bir kere kusuyorum. daha saglikli. -
Acıktığın zaman meyve yoğurt ye 6 günde 117.4 den 115.9 a düştüm porsiyonları fazla abartmadan küçült kitap falan oku dizi film izle yeme isteğini hoşlandığın şeylerle bastır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyi de tiroid ilacı dediğin (L-tiroksin) sadece metabolizmayı değil, kalbi de hızlandırır (taşikardi).
Uzun süre hızlı çalışan kalpte takotsubo kmp gelişebilir ki bu da kalp yetmezliği sebebi olabilir.
ölürsün -
halk arasında adıyla kırık kalp sendromu -
Aslında bi nevi o ilaç değil hormon sayılır. levotiroksin'den bahsediyorsun. Sakın öyle bir şey yapayım deme.
-
TUS kitaplarında Takotsubo yazıyor da neden "kırık kalp sendromu" deniyor onu anlamadım.
O zaman yeri gelmişken iki soru sorayım:
1) MI geçirilmesinin üzerinden 2-10 hafta geçtikten sonra otoimmün perikardit gelişmesiyle karakterize sendrom nedir?
2) Romatoid artrit'e spesifik antikor hangisidir?
A) DNA topoizomeraz 3
B) Anti-Sentromer Antikor
C) RF
D) Anti-La
E) CCP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 19 Mart 2020; 15:48:54 >
dressler miydi?quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCain
TUS kitaplarında Takotsubo yazıyor da neden "kırık kalp sendromu" deniyor onu anlamadım.
O zaman yeri gelmişken iki soru sorayım:
1) MI geçirilmesinin üzerinden 2-10 hafta geçtikten sonra otoimmün perikardit gelişmesiyle karakterize sendrom nedir?
2) Romatoid artrit'e spesifik antikor hangisidir?
A) DNA topoizomeraz 3
B) Anti-Sentromer Antikor
C) RF
D) Anti-La
E) CCP -
vücudun otursan bile kalori harcıyor hiç hareket etmeden evde takılıp 6 saat uyuyan insan ortalama 1500 kcal yakıyor. aşırı yeme yeter. evde yapılabilecek bir sürü ağırlıksız hareket var elinin altında youtube var google var onlardan program bulup 300-400 kcal yakabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 19 Mart 2020; 15:50:56 > -
1'i doğru bildin hocam, 2. Soru ne olacak?
Ccp değil mi iştequote:
anti ccpquote:
ikinci soru sonradan eklenmiş yoksa direkt cevaplardım -
Hocam süpersin, branşın ne?
(2. Soruya bilerek RF yazdım, onu seçmenizi beklerdim.)
@m. pectoralis major
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 19 Mart 2020; 15:55:16 >
Cevap ccp olacak, bölüm nedir hocam?
İnşallah geberirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ikimiz de tipciyiz hocamquote:
Cevap ccp olacak, bölüm nedir hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hocam ben sevdigim yemekleri yiyip sonra aksam yatmadan once bir kere kusuyorum. daha saglikli.
|
Benzer içerikler
- kargalar neden bağırır
- diyette şinitzel yenir mi
- devlet hastanesinde 20'lik diş çekimi ücreti
- ihlas pazarlama çalışan yorumları
- alkole tövbe edip bozmak
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
- black friday 2025
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X