Şimdi Ara

kilo alamıyorum kafayı yiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genetik olarak gelen bir zayıflığım var. boy iyi de kilom kendimi bildim bileli azdı. çok yemek yediğim dönemlerde de kilo alamadım. şimdi zaten yemeği hiç sevmez oldum pek yemiyorum yemek işkence gibi geliyor hemen doyar bırakırım. spor + karbonhidrat tozu aldırır diyorlar da kim bilir ne zararları çıkar sonradan benim için çünkü güvenim yok bünyeme ve vücuduma. şeker ve böbrek taşı problemleri de yaşadım onlar da korkutuyor. sizce nedir bunun çözüm yolu bıktım artık ip ince olmaktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne güzel işte bende senin yerinde olmak isterdim yemeğin başına geçtim mi öküz gibi yiyorum kendime hakim olamıyorum.İlla kilo alcam diyosan doktora git

• quote:

Orijinalden alıntı: creativeself

Ne güzel işte bende senin yerinde olmak isterdim yemeğin başına geçtim mi öküz gibi yiyorum kendime hakim olamıyorum.İlla kilo alcam diyosan doktora git

doğrudur ama erkek dediğin zayıf olmamalı ya yakışmıyor kızların bile parmakları vücutları falan benden kalın genelde. hiç sevmediğim bir özellik zayıflığım. doktor derken diyetisyene mi gideyim?

• Önce bi tahlil yaptır kan testi tiroid fln ve gaita testi ( buda dışkıda kurt var mı onu gösteriyo) bunlar dışında sorun yoksa düzenli spor ve yemekle alabilrsin

• quote:

Orijinalden alıntı: PacTyson

genetik olarak gelen bir zayıflığım var. boy iyi de kilom kendimi bildim bileli azdı. çok yemek yediğim dönemlerde de kilo alamadım. şimdi zaten yemeği hiç sevmez oldum pek yemiyorum yemek işkence gibi geliyor hemen doyar bırakırım. spor + karbonhidrat tozu aldırır diyorlar da kim bilir ne zararları çıkar sonradan benim için çünkü güvenim yok bünyeme ve vücuduma. şeker ve böbrek taşı problemleri de yaşadım onlar da korkutuyor. sizce nedir bunun çözüm yolu bıktım artık ip ince olmaktan.

bende de aynı sorun var takip

• Boy-kilo kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Boy-kilo kaç?

1.80 boy. kilo 60.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafayı yemek üzereyim!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafanı ye ozaman kilo alrsn yağlıdır

• PacTyson P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geçmiş olsun öncelikle bende senin gibiyim boyum uzun ama zayıfım hemde asırı zayıfım kemıklerım sayılıyor dıyebılırım yanı 1 ay spora gittim ygs fasli yüzünden mecburen bıraktım 4 kılo kadar bişey aldim whey protein tozu kullaniyordum sen hastalik geçirmişsin doktoruna sormadan bişey kullanma bence ama spor kılo aldırmasa bıle vucudunu duzene sokuyor lys den sonra tekrar spora başlamayi ve uzun sure bırakmamayı dusunuyorum tavsıye ederım sanada proteın felan kullanmadan bi doktorunla konuş derim yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: PacTyson

quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Boy-kilo kaç?

1.80 boy. kilo 60.

Spor yaparak kilo alırsın ancak o da çok sabır ve çok para gerektiriyor.
  • Diyetisyene git.
  • Kardeşim bende yıla bir kere böbrek taşı düşürürüm artık gelenek haline geldi.Spora başla kesinlikle ben gainerda kullandım cok su tükettiğim için bir sıkıntı yaratmadı böbreklerimde.Tam tersi sağlıklı ve düzenli beslendiğim için hiç böbrek sıkıntısı yaşamadım.Benim boyum 184 kilom 3 ay önce 63dü şimdi 70 sadece bi kutu gainer kullandım 67den sonra kendim kilo aldım,düzenli ve karbonhidrat-protein tüketerek.Emin ol hayatında görebiliceğin en iştahsız ve düzensiz adam benim ama sporla bunu yendim,sadece kilo artışım olmadı kas kütlemde arttı ve askı gibi gözükmemeye başladım.Geçen senelerde spora başlamıştım fakat pek uzun sürmedi en son bileğimi kırdıktan sonra doktor 1 sene bişi yapma dedi aralıktan beri düzenli beslenmeye çalışıyorum.Amacım kilo almak yada fit olmak değil kendimi yenmek insan sende başarabilirsin.Sadece bir salona yazıl ilk önce günde 3 öğün tüket.Gainer kullanabilirsin kullanıcaksanda şeker oranı düşük olsun pm atarsanda yardımcı olabilirim.Herkeste bütçe meselesine takılmış supplement almadanda 4-5 ay rahatlıkla yapabilirsin yumurta,tavuk göğüsü.ton balığı,yulaf ezmesi çokda pahalı değil bime bir uğra fiyatlara bak.Kilon 60sa zaten protein tozuna başlamana görek yok 120gram günlük beslenmenlede karşılayabilirsin.70 kilodan sonra takviye kullanırsan daha hızlı amacına ulaşabilirsin.Salona git 1 ay sonra aynaya bak zaten bırakamıyıcaksın.Tartıdan uzak dur o sadece bir rakam benim salonumda 80-90 kglı abilerimiz mevcut ben 70 kgken onlardan daha fazla kas kütlem var ve daha güçlüyüm.Zayıfım diye kendi moralini sakın bozma değişim senin elinde !!! Bende kg almaya çalışıyorum bana yazarsan bildiğim kadar yardımcı olmaya destek olmaya çalışırım.Sağlıklı bir şekilde fit olmak istiyorsan ağırlık kaldırmak şart.

• ekmek yemeyi düşündün mü hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erman

Kardeşim bende yıla bir kere böbrek taşı düşürürüm artık gelenek haline geldi.Spora başla kesinlikle ben gainerda kullandım cok su tükettiğim için bir sıkıntı yaratmadı böbreklerimde.Tam tersi sağlıklı ve düzenli beslendiğim için hiç böbrek sıkıntısı yaşamadım.Benim boyum 184 kilom 3 ay önce 63dü şimdi 70 sadece bi kutu gainer kullandım 67den sonra kendim kilo aldım,düzenli ve karbonhidrat-protein tüketerek.Emin ol hayatında görebiliceğin en iştahsız ve düzensiz adam benim ama sporla bunu yendim,sadece kilo artışım olmadı kas kütlemde arttı ve askı gibi gözükmemeye başladım.Geçen senelerde spora başlamıştım fakat pek uzun sürmedi en son bileğimi kırdıktan sonra doktor 1 sene bişi yapma dedi aralıktan beri düzenli beslenmeye çalışıyorum.Amacım kilo almak yada fit olmak değil kendimi yenmek insan sende başarabilirsin.Sadece bir salona yazıl ilk önce günde 3 öğün tüket.Gainer kullanabilirsin kullanıcaksanda şeker oranı düşük olsun pm atarsanda yardımcı olabilirim.Herkeste bütçe meselesine takılmış supplement almadanda 4-5 ay rahatlıkla yapabilirsin yumurta,tavuk göğüsü.ton balığı,yulaf ezmesi çokda pahalı değil bime bir uğra fiyatlara bak.Kilon 60sa zaten protein tozuna başlamana görek yok 120gram günlük beslenmenlede karşılayabilirsin.70 kilodan sonra takviye kullanırsan daha hızlı amacına ulaşabilirsin.Salona git 1 ay sonra aynaya bak zaten bırakamıyıcaksın.Tartıdan uzak dur o sadece bir rakam benim salonumda 80-90 kglı abilerimiz mevcut ben 70 kgken onlardan daha fazla kas kütlem var ve daha güçlüyüm.Zayıfım diye kendi moralini sakın bozma değişim senin elinde !!! Bende kg almaya çalışıyorum bana yazarsan bildiğim kadar yardımcı olmaya destek olmaya çalışırım.Sağlıklı bir şekilde fit olmak istiyorsan ağırlık kaldırmak şart.

sağol hocam yardımın için. gayet açıklayıcı yazmışsın. yalnız bazı sıkıntılar yüzünden spor salonunu yarım bırakmak zorunda kaldım artık gitmek istemiyorum zaten herşeyden önce bana göre değil spor salonu. dumbell ile bütün kasları çalıştırma hareketlerini öğrendim. evde sekiz kiloluk dumbelllar ile kendim haftada dört gün çalışsam olmaz mı sence?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.