Şimdi Ara

Bana yastık önerin kafayı yicem yeter artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü düzgün yastık bulamadım. Her sabah boyun ağrısından bıktım. Parayı kıyıp sağlam rahat bir yastık alcam. Kilolu birisiyim. Boy 1.92 kilo 130 o yüzden biraz sert ve dolgun yastık istiyorum. Yan yatmayı severim. Omuz genişliğim fazla. Yastığa gömülmek istemiyorum. Nolur yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim omuzlar da biraz geniş yan yatamıyorum ki 85 kg civarıyım tahminimce, göğüs kafesim ağrıyor. bence yan yatmak sağlıklı değil. sırt üstü en iyisi bence. ya da yan yatmış değil de yana dönmüş yatış.

bir de şey de çok önemli, yastığa ne kadar çıktığın, kafa pozisyonun falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 6 Mayıs 2020; 16:43:9 >
  • visco yastık, visco yatak kullanıyorum memnunum şimdiye kadar
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Model önerir misin? Ortası çukur olanlardan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

benim omuzlar da biraz geniş yan yatamıyorum ki 85 kg civarıyım tahminimce, göğüs kafesim ağrıyor. bence yan yatmak sağlıklı değil. sırt üstü en iyisi bence. ya da yan yatmış değil de yana dönmüş yatış.

bir de şey de çok önemli, yastığa ne kadar çıktığın, kafa pozisyonun falan.
    Aynen aga pozisyon çok önemli de yastık bulamadım bi :(

• Kanepe yastıkları yatmak için kullanılan yastıklardan daha rahat geliyor bana
    Yastık dediğin az şeklini koruyacak hafif sert olacak, oysa yatak yastıkları öyle mi, kafanı koyduğun yer göçüyor diğer yerler şişiyor
    Benzer şekilde kanepeler yataktan rahat geliyor. Yatak (kaliteli olsa bile) böyle yaylanıyor sinir oluyorum

• Yun yastik al en az 1,5 hatta 2 bile olabilir sana göre. Sentetik elyaf yastıklar cok dandiktir. Yani visco misco hikaye. Doğadaki maddelerde visconun konforun kralı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi ne biliyor musun? bul bir bez parçası bir de yün al. kafana göre yap
  • 3 tane slikon yastigi birlerstir yat
    Muazzam rahat oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night King kullanıcısına yanıt
    düz visco yastık kullanıyorum random bi yerden almıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.