Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben birşey danışmak istiyorum;
    Killzone 3 için silah aparatı(Sharpshooter vb.)deneyen arkadaşlar,özel silahlar ile mi daha rahat oynayabiliyorsunuz,yoksa DualShock ile mi daha rahat?Şuan araştırıyorumda.
  • tüm dlc leri aldım bugün. halen yüklüyor ... bu gece kz3 gecesi :)
  • Beraber oynarız bu gece.
    Ayrıca iki tane radec academy var.Birinde yıkılabilir parçalar var BC2 gibi ,diğeri nükleer bomba patlamış academy.Ama çok güzel olmuşlar.Kz2'deki dengesiz academy (assault etkeni,base camperlık)yerine herkese uygun aksiyon doruklarda olan bir academy gelmiş.
  • serverler nasl hala dolu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

serverler nasl hala dolu mu

Oyuncu sıkıntısı yok binlerce kişi oynuyor aynı anda, tek sorun matchmaking de dolu olmayan maçlara atabiliyor oyun 3 v 3 gibi oyunlarda bulabilirsin kendini
  • Serverler eskisinden daha dolu.Ama welcome pack bütün oyunlarda oyuncu sayısını biraz düşürdü.

Radec academy hakket güzel olmuş.Oynadıkça güzelleşiyor.Ama yeni ashes pack'ini alan pek yok şu anlık.Oyuncu sayısı pack'te biraz az.
  • Killzone 3 MP'si Bu Haftasonu 3X XP Veriyor

Dikkat, dikkat!! Bugünden Pazartesi gününe kadar Killzone 3'te 2X değil tam 3X XP kazanma şansınız var.

Bu hafta çıkışını yapacak olan yeni harita paketi 'From the Ashes'a ithafen Sony, oyuncuları Killzone 3 multiplayer'ına çekmeyi hedefliyor.

From the Ashes DLC'si ikisi Guerrilla Warfare ve diğer ikisi de Warzone oyun modu olmak üzere 4 yeni haritayı 5 dolar karşılığında satışa sunuyor. 24 kişilik Lente Missile Base haritasını (Warzone) ve 16 kişilik Mobile Factory haritasını (Guerrilla Warfare) buraya tıklayarak izleyebilir ve haritalar hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

Alıntıdır : BSC

• Store kapanmadan alışveriş yaptıgım hesabıma kayıtlı kartla alışveriş yapamıyorum. Ne yaptımsa kıll zone 3 yeni harita paketini alamadım son çıkan dlc almayı düşünen varsa iki kişi bile ortak alabiliriz yarı parasını verebilirim. ister kontür ister hesabına eft
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigez21

Store kapanmadan alışveriş yaptıgım hesabıma kayıtlı kartla alışveriş yapamıyorum. Ne yaptımsa kıll zone 3 yeni harita paketini alamadım son çıkan dlc almayı düşünen varsa iki kişi bile ortak alabiliriz yarı parasını verebilirim. ister kontür ister hesabına eft

Aynen store kapanamdan önce sanal kartımla alıyordum.Dün DLC almak için kart bilgilerimi girdim kartı kabul etmiyor.Kartta bir sorun olmadığına eminim.

Bir de önemli bir sorum var.Uzun süreden beri KZ3 oynamıyordum, dünden beri 3x Xp için biraz oynayayım dedim.Oyunda rastgele 1 saniyelik donmalar oluyor.Daha önce yoktu bu sorun.Maksimum 10dk da bir donuyor.Single denemedim ama multide durum bu.Bu sorunu yaşayan var mı?(Diğer oyunlarda sorun yok)

• son çıkan From the Astes dlc'sini benle paylaşana önceki çıkan 2 dlc paketini takas olarak vericem bundle pakete fazladan para vermenize gerek kalmaz

not: dlc'ler 2.bölge olmalı
  • killzone 3 çıktımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

killzone 3 çıktımı

Evet coktan cikti.
  • quote:

killzone 3 çıktımı

30 Şubat 2012'de çıkacak, başlıkta da o yüzden "EF-SA-NE GELDI!!" yazıyor. Yukarıdaki bir mesajda yazan "Killzone 3 MP'si Bu Haftasonu 3X XP Veriyor" yazısı da aslında başka bir oyun için yazılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

killzone 3 çıktımı

30 Şubat 2012'de çıkacak, başlıkta da o yüzden "EF-SA-NE GELDI!!" yazıyor. Yukarıdaki bir mesajda yazan "Killzone 3 MP'si Bu Haftasonu 3X XP Veriyor" yazısı da aslında başka bir oyun için yazılmış.

Bende coktan cikti yazdim.Post kastigi belli ama umursama benim gibi. Yazi yazmaya degmez. Sirf post kasmak icin sacmaliyorlar. Benim gibi yaz gecistir ki barinamasin buralarda. Sinir sahibi olmaya degmez .Sen simdi sinirlenince o zevk aliyor umursama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 26 Haziran 2011; 14:50:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

quote:

Store kapanmadan alışveriş yaptıgım hesabıma kayıtlı kartla alışveriş yapamıyorum. Ne yaptımsa kıll zone 3 yeni harita paketini alamadım son çıkan dlc almayı düşünen varsa iki kişi bile ortak alabiliriz yarı parasını verebilirim. ister kontür ister hesabına eft

Aynen store kapanamdan önce sanal kartımla alıyordum.Dün DLC almak için kart bilgilerimi girdim kartı kabul etmiyor.Kartta bir sorun olmadığına eminim.

Bir de önemli bir sorum var.Uzun süreden beri KZ3 oynamıyordum, dünden beri 3x Xp için biraz oynayayım dedim.Oyunda rastgele 1 saniyelik donmalar oluyor.Daha önce yoktu bu sorun.Maksimum 10dk da bir donuyor.Single denemedim ama multide durum bu.Bu sorunu yaşayan var mı?(Diğer oyunlarda sorun yok)

Üç sefer kart bilgilerini silip yeniden girdim üçündede 1 tl kesti toplamda 3 tl dlc almaya gelince çekmiyor. Deli etti beni başka tr hesabımla denedim tek seferde halletti neden olur anlamadım gitti bunun çözümünü bilen varsa yazsa çok iyi olur.

@soldat88 multide bendede donma var takılıyor sanki atıcak gibi ama 3-5 saniyede düzeliyor son çıkan dlc pek begenmedim belki gerilla savaşına eklenen 3 haritadan 2 tanesi idare eder savaş alanına eklenen 3 haritayıda begenmedim yapmışın zaten göz gözü görmüyor herşey karışık birde havadan kül gibi yagan nesneler koymuşun hepten karışıyor.

Favori haritam ilk dlc ile gelen kıll zone 2 dede bulunan salamun pazarı çok güzel yeni çıkan dlc millette begenmemiş olucakki takımlarda 3-4 kişi var. Üstelik 3X xp verdigi halde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

quote:

Üç sefer kart bilgilerini silip yeniden girdim üçündede 1 tl kesti toplamda 3 tl dlc almaya gelince çekmiyor. Deli etti beni başka tr hesabımla denedim tek seferde halletti neden olur anlamadım gitti bunun çözümünü bilen varsa yazsa çok iyi olur.

@soldat88 multide bendede donma var takılıyor sanki atıcak gibi ama 3-5 saniyede düzeliyor son çıkan dlc pek begenmedim belki gerilla savaşına eklenen 3 haritadan 2 tanesi idare eder savaş alanına eklenen 3 haritayıda begenmedim yapmışın zaten göz gözü görmüyor herşey karışık birde havadan kül gibi yagan nesneler koymuşun hepten karışıyor.

Favori haritam ilk dlc ile gelen kıll zone 2 dede bulunan salamun pazarı çok güzel yeni çıkan dlc millette begenmemiş olucakki takımlarda 3-4 kişi var. Üstelik 3X xp verdigi halde

Donma derken mesela multide normal oynarken oyun 1 saniyeliğine donup devam ediyor değil mi?Makinamda sorun olmadığından emin olmak istiyorum.Belki son yamayla alakalı bir sorundur?

• Multide 2-3 saniye donuyor dedigin gibi son zamanlarda yapıyor bunu önceden yapmazdı
  • quote:

Multide 2-3 saniye donuyor dedigin gibi son zamanlarda yapıyor bunu önceden yapmazdı

evet oyun donuyor multide
  • Cevaplar için teşekkürler.Bazen insanı sinir ediyor.Son yamanın marifatelerinden o zaman.
  • arkadaşlar ben killzone 3 oyununu alacağım fakat killzone 2 yi ve 1 i oynamadım killzone 3 ü oynamam için 1 ve 2 yi oynamam lazım mı?

Not:single player oynuyorum online oynamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.