Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maximum54
    Bugüne kadar gt5 haric hic multi oynamadım cok şey kaybetmisim gibi geliyo bi anlasam bu islerden bende üye olmak isterim ama bu konularda kimse çaylaklarla ugrasmak istemez herhalde

Hangimiz Pro yuz kardes sanki,takma kafaya :-)
  • Dün Retro harita paketini aldım. Salamun market ne iğrenç, ne rezil birşey olmuş öyle ya. Her yere spawn noktası koymuşlar. Herkes dip dibe doğuyor. kim kime dum duma bir kargaşa. Bir de aksiyonun tamamı ortadaki köprü ve etrafında geçiyor. Haritanın 3'te 2'si atıl bir şekilde boş yani. 3 maç yaptım, yeminle köprüden başka bir yeri görmedim koca haritada. Search and Destroy'da bile hedefleri küçücük alana, spawn noktasının altına sıkıştırmışlar. Yahu koysanıza eski yerine, caddenin başına. Zaten kargaşa şeklinde geçiyor oyun... Bir de gitmişler birer tane Exo koymuşlar küçücük haritaya. Bu kadar spawn noktası olunca herkes taktisyen seçiyor doğal olarak. Bi ara nasıl olduysa ölmeden üst üste birkaç adam vurdum, cephanem bitti. Ara ki cephanelik bulasın. Haritaya bakıyorum yok. Engineer yok ki cephanelik olsun. Sen Engineer sınıfını öldürürsen kimse seçmez tabi. Nerde KZ2'deki her roundu taktik gerektiren Salamun, nerde KZ3 için çıkartılan çöplük... Yahu madem bu haritayı 'Retro' adı altında çıkartıyorsun, koysana KZ2'dekinin aynısını. Kimse aynı haritayı komuşlar da demezdi. Valla şu oyunun multi kısmının baş mimarını bi ele geçirsem var ya...

Oyundan Platinum Trophy aldım dün akşam. Bu Salamunu da ancak trophylerini toplayacak kadar oynadım. Diğer haritaya bakmadım ama zaten KZ2'de de çok sevdiğim bir harita değildi o. Valla Allah'tan 3-4 Pound birşeydi harita paketi yoksa verdiğim paraya acırdım...

• SPYdir
    O betadaki harita en güzel haritaymış zaten.
    Benim snipere abanma sebebim dengesizlik değil kz2'de de bc2'de de sniper oynuyorum burdada devam ediyorum.
    Ve m82,m244 gibi silahları pek kullanamıyorum.En sevdiğim silahlar pompalı,sta3 falan.O yüzden robotları da patlatabilmek için şuan pompalı ile tactician kullanıyorum.
    Engineer'in botu 3. seviyeye çıktımı fazlaca güçleniyor.Görünmezken acık hareket ettim diye füzeleri gönderiyor.
    Aslında şimdiden gönderseniz de olur çünki bir el daha oynasam düzgünce captain 1'im.
    Ve şu oyunda en gıcık olduğum şey dünyada bir ilk olarak bolt-action vc32'nin yarı otomatikmişçesine sekmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 8 Mart 2011; 12:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Dün Retro harita paketini aldım. Salamun market ne iğrenç, ne rezil birşey olmuş öyle ya. Her yere spawn noktası koymuşlar. Herkes dip dibe doğuyor. kim kime dum duma bir kargaşa. Bir de aksiyonun tamamı ortadaki köprü ve etrafında geçiyor. Haritanın 3'te 2'si atıl bir şekilde boş yani. 3 maç yaptım, yeminle köprüden başka bir yeri görmedim koca haritada. Search and Destroy'da bile hedefleri küçücük alana, spawn noktasının altına sıkıştırmışlar. Yahu koysanıza eski yerine, caddenin başına. Zaten kargaşa şeklinde geçiyor oyun... Bir de gitmişler birer tane Exo koymuşlar küçücük haritaya. Bu kadar spawn noktası olunca herkes taktisyen seçiyor doğal olarak. Bi ara nasıl olduysa ölmeden üst üste birkaç adam vurdum, cephanem bitti. Ara ki cephanelik bulasın. Haritaya bakıyorum yok. Engineer yok ki cephanelik olsun. Sen Engineer sınıfını öldürürsen kimse seçmez tabi. Nerde KZ2'deki her roundu taktik gerektiren Salamun, nerde KZ3 için çıkartılan çöplük... Yahu madem bu haritayı 'Retro' adı altında çıkartıyorsun, koysana KZ2'dekinin aynısını. Kimse aynı haritayı komuşlar da demezdi. Valla şu oyunun multi kısmının baş mimarını bi ele geçirsem var ya...

Oyundan Platinum Trophy aldım dün akşam. Bu Salamunu da ancak trophylerini toplayacak kadar oynadım. Diğer haritaya bakmadım ama zaten KZ2'de de çok sevdiğim bir harita değildi o. Valla Allah'tan 3-4 Pound birşeydi harita paketi yoksa verdiğim paraya acırdım...

Hocam daha geçen aynı şeyleri konuştuk arkadaşlarla.Salamun Market'i resmen mahvetmişler, özellikle Exo'ları o haritaya koymak da müthiş bir akıl işi Yolları falan kullanmak mümkün değil artık, çatışma sadece belli noktalara odaklanmış durumda.Görev alanlarının değiştirilmesi de berbat olmuş, gerçi onun nedeni de yine Exo'lar.Eski alanlarında olsalar hücumcuların o görevi yapma şansı da sıfır olur tabi ama bu haliyle berbat olmuş harita.Retro'daki tek güzellik benim için Blood Gracht, özellikle update'ten sonra sadece oraya gireceğim (Bodycount limitinin arttırılması).Kz2'de en sevdiğim haritalardan biriydi.Keşke Salamun'u bu halde çıkartacaklarına Blood Gracht gibi Radec Academy'de Guerrilla ekleselerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Dün Retro harita paketini aldım. Salamun market ne iğrenç, ne rezil birşey olmuş öyle ya. Her yere spawn noktası koymuşlar. Herkes dip dibe doğuyor. kim kime dum duma bir kargaşa. Bir de aksiyonun tamamı ortadaki köprü ve etrafında geçiyor. Haritanın 3'te 2'si atıl bir şekilde boş yani. 3 maç yaptım, yeminle köprüden başka bir yeri görmedim koca haritada. Search and Destroy'da bile hedefleri küçücük alana, spawn noktasının altına sıkıştırmışlar. Yahu koysanıza eski yerine, caddenin başına. Zaten kargaşa şeklinde geçiyor oyun... Bir de gitmişler birer tane Exo koymuşlar küçücük haritaya. Bu kadar spawn noktası olunca herkes taktisyen seçiyor doğal olarak. Bi ara nasıl olduysa ölmeden üst üste birkaç adam vurdum, cephanem bitti. Ara ki cephanelik bulasın. Haritaya bakıyorum yok. Engineer yok ki cephanelik olsun. Sen Engineer sınıfını öldürürsen kimse seçmez tabi. Nerde KZ2'deki her roundu taktik gerektiren Salamun, nerde KZ3 için çıkartılan çöplük... Yahu madem bu haritayı 'Retro' adı altında çıkartıyorsun, koysana KZ2'dekinin aynısını. Kimse aynı haritayı komuşlar da demezdi. Valla şu oyunun multi kısmının baş mimarını bi ele geçirsem var ya...

Hocam daha geçen aynı şeyleri konuştuk arkadaşlarla.Salamun Market'i resmen mahvetmişler, özellikle Exo'ları o haritaya koymak da müthiş bir akıl işi Yolları falan kullanmak mümkün değil artık, çatışma sadece belli noktalara odaklanmış durumda.Görev alanlarının değiştirilmesi de berbat olmuş, gerçi onun nedeni de yine Exo'lar.Eski alanlarında olsalar hücumcuların o görevi yapma şansı da sıfır olur tabi ama bu haliyle berbat olmuş harita.Retro'daki tek güzellik benim için Blood Gracht, özellikle update'ten sonra sadece oraya gireceğim (Bodycount limitinin arttırılması).Kz2'de en sevdiğim haritalardan biriydi.Keşke Salamun'u bu halde çıkartacaklarına Blood Gracht gibi Radec Academy'de Guerrilla ekleselerdi

Aynen bire bir katiliyorum zaten Gokhan'la Harunla bu konuyu rahat 1-2 saat konusmusuzdur, oyun oyle bir bitmemis haldeki oyun oynamaktan cok oyunu elestiriyoruz, o kadar yamukluk varki oyunda killzone2'nin hatrina hani oynuyorum sevmeye calisiyorum ama yok bu kadar antipatik hatalar ve planlama hatalari birarada olabilirmi? Oluyormus.

Cem cim dedigin gibi Salamun gibi koskoca bir harita ama exolar yuzunden asagi alan zaten pasifize olmus halde, haritada kosup oynadiginiz alan aslinda ufacik bir bolum. Simdi birde Steel Rain diye paket geliyor aman Allahim, tam bir Curcuna. Junk Yard diye bir harita var hem exolar hem jetpackler, kimden cikiyor bu akil sasirmamak elde degil, trailer'i izledim bu harita icin izlerken yoruluyor insan tam bir curcuna, bu harita cikinca olacak belli millet gorev yerine ya exo ciksin yada jetpack kutularinin basinda ekmek kuyrugu bekler gibi bekleyecek, yav hadi oyuna arac koydun, killzone 2'deki gibi yapaydin istedikmi kapayabilelim, custom game'ler server list nerede, yada bazi siniflari ekstar guclu yapmissin bunlarin ozellikleri custom olarak kapatilip acilsin, server list geri gelsin.(KZ2'de server listten bakip assault sinifinin kapali oldugu odalara girebiliyorduk)

Marksman'siz olan oyuna girebilelim, jetpacksiz, exosuz odalar kurulabilsin isteyen girebilsin bu odalara, Bazen oyuna giriyorum 2vs 2 bazen 1vs1 mac yapiyoruz. Kimi zaman aratiyorsun 2 kisiye 10 kisi odaya sokuyor. Yeni update'e bakiyorum neler geliyor diye kz2'den geri gelen pek birsey yok, sadece GG'dekilerin lafi var bu update bekledikleriniz gelmediyse bir sonraki updateler'de gelecektir, e hocam o zaman oyunu hic almasaydi millet, zaten hala betadasiniz siz onca testten sonra bile, beklerdik 1 sene oyun 2 el reyonuna dusup 2.80 patch'i cikinca alirdik. Hakikaten yazik oldu boyle exclusive bir oyuna, Umarim bu mutliyi yapan ekip en kisa zamanda sutlanir. Bir oyun ancak bu kadar yokedilebilir, birde ellerinde hazir oturmus bir sistem varken alip kullanmayip yerine bize bitmemis bir is sunulmasi, hayret dogrusu...

• quote:

Bu oyunun ONLİNE MODU 10/1 ALDI ARKADAŞLAR...Rezillik.Satıp nakte çevirsem diye düşünmeye başladım ama ben satınca yenilikler gelir o ayrı. Neyse samimi şekilde düşünüyorum.KİLLZONE 3 PLATİNUM TROPHY ALIP SATIŞA ÇIKARACAĞIM

Not : KAR ŞİDDETİNİ ARTTIRDI (biraz saçma ama İSTANBULLULAR için kar çok ilginç birşey )

• http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=AraciskingTR1 öncelikle sizin belirtiğiniz seviyede değilim fakat hergün onlineyim belirtiğiniz seviyeye ulaşmaya çalışıyorum aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum umarım katılımımı göz önünde bulundurursunuz Türk ailesine sevgilerle
  • Oh be kar yüzünden bayağı zor oyuna girmiş olsamda sonunda captain 1 oldum.
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=ben1997hasan
    Burda level düşük görünüyor ama az önce captain 1 oldum.Hatta yazmaz diye 1 bölüm daha oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Bu oyunun ONLİNE MODU 10/1 ALDI ARKADAŞLAR...Rezillik.Satıp nakte çevirsem diye düşünmeye başladım ama ben satınca yenilikler gelir o ayrı. Neyse samimi şekilde düşünüyorum.KİLLZONE 3 PLATİNUM TROPHY ALIP SATIŞA ÇIKARACAĞIM

Not : KAR ŞİDDETİNİ ARTTIRDI (biraz saçma ama İSTANBULLULAR için kar çok ilginç birşey )

multi gerçekten çok kötü durumda.oyunun saçma hatlarına çok sabır gösterdim.ama dayanılacak gibi değil.

zaten oyunu 3 gündür açmıyorum bile.

artık şansımızı Crysis 2 de deneyeceğiz.ps3 için çıkacak olan multi demo ile 3 aşağı 5 yukarı oyun hakkında bir fikir edinebiliriz.

• Sakin oynarsan gayet güzel bence
    Bu arada oyunun en rahat silahı hangisi ?
    Tabiyeci'deki hücüm tüfeğimi?
    Casus'da olan hücüm tüfeğimi?
    Casus'da olan LS13 shotgun mu?

Not: Saldırıda giderken, camp için değil...
  • M82 hertürlü konuda iyi olan tek silahtır.Sniper bile vurabilirsin bu silahla.
    Hem de baya güçlüdür.
    3 kişiyi arka arkaya dizdiğini görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicoBelick

Sakin oynarsan gayet güzel bence
    Bu arada oyunun en rahat silahı hangisi ?
    Tabiyeci'deki hücüm tüfeğimi?
    Casus'da olan hücüm tüfeğimi?
    Casus'da olan LS13 shotgun mu?

Not: Saldırıda giderken, camp için değil...

Oyundaki en mükemmel silah Casus sınıfında, yarı otomatik susturuculu ama mükemmel etkili silahı mevcut tavsiye ederim.

• Bilgiler için teşekküler bilip bilmeden kariyet kilit puanlarını harcamayım.

@hsn1997 dediğin silah hangi karakter kategorisinde mevcut ?
  • Tabiyeci'nin hücum tüfeği.Arkadşın dediği silah çok güçlüdür ancak m82 her işe yarar.Hemde biri yarı otomatik ve baya yavaş diğeri ototmatik.
    M82'nin güzel yanı hem makineli,hem sniper hemde normal bir assault tüfeği gibi kullanılabilmesi.
  • En etkili silah bence de M82. Sıhhıyeci'nin M82SE'sini kullanıyorum. Gayet etkili ve ard arda 8 kill yapmıştım. (Tabi cephane yanımdaydı ). Crysis 2'nin multisini şimdiden beklemeye başladım. Umarım o güzel olur da BF3 çıkana kadar oyalanırız.
  • Klan başlığı oyundan nefret edenlerle dolmuş. Multiplayer her şeye rağmen iyi. Seviyemi yükselttikten sonra aranıza katılmak istiyorum.
  • Herkes M82 demiş ama ben akşam Casus un 3.Slot da ki silahını saniyede 20 kere basarak tam otomatik ateş ediyor mu diye deneyeceğim muhtemelen tek atışta öldürecek diye düşünüyorum. Turbo tuş ile öyle oluyordu bakayım akşama
  • Crysis 2'den de hiçbirşey beklemeyin betasını oynadım felaket lag vardı 1 şarjör boşaltmama rağmen herifler koşmaya devam ediyor.Killstreak olayını çok dengeli yapmışlar,her öldürdüğün düşman yere bir künye bırakıyor onu toplayarak killstreak ödüllerini kullanabiliyorsun.Killzone 3 de ki gibi spawn trap olayları olmuyor daha dengeli ama dediğim gibi çok fazla lag var.

Ayrıca Killzone 3 de oynanabilir 2 sınıf var,tactician ve marksman.Diğerleriyle boşuna uğraşmayın ölüp durursunuz ve münkün olduğunca ortalıkta fazla koşmayın.Update çıkmasını bekliyorum,belki düzeltirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Klan başlığı oyundan nefret edenlerle dolmuş. Multiplayer her şeye rağmen iyi. Seviyemi yükselttikten sonra aranıza katılmak istiyorum.

Nefret etmekle alakası yok. Oyunu oynuyoruz ama seviyeli ve haklı bir şekilde eleştiriyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Crysis 2'den de hiçbirşey beklemeyin betasını oynadım felaket lag vardı 1 şarjör boşaltmama rağmen herifler koşmaya devam ediyor.Killstreak olayını çok dengeli yapmışlar,her öldürdüğün düşman yere bir künye bırakıyor onu toplayarak killstreak ödüllerini kullanabiliyorsun.Killzone 3 de ki gibi spawn trap olayları olmuyor daha dengeli ama dediğim gibi çok fazla lag var.

Ayrıca Killzone 3 de oynanabilir 2 sınıf var,tactician ve marksman.Diğerleriyle boşuna uğraşmayın ölüp durursunuz ve münkün olduğunca ortalıkta fazla koşmayın.Update çıkmasını bekliyorum,belki düzeltirler.

Casusu gördükleri an anlıyorlar yakında ya da uzakta farketmiyor. Skill inide açtım hepsinde Casusun, millet kendisine koşanı görünce ateş mi ediyor anlayamadım ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.