Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platinum'a son Kill 1500 Helghast trophy si...
  • Patchden sonta çok lag olmaya başladı bir şarjör boşaltıyorum adamın üstüne banamısın demiyor. Samki agır çekime geçiyoruz sizlerdede bu durum varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Patchden sonta çok lag olmaya başladı bir şarjör boşaltıyorum adamın üstüne banamısın demiyor. Samki agır çekime geçiyoruz sizlerdede bu durum varmı?

Al benden de o kadar

Hoşgeldin lag
  • Dün gece sabah 05:00'e kadar Türk Klanından 3 arkadaş ile çok gzel oyun oynadık ve güzel zaman geçirdik. Arkadaşlardan birisi ggr2010. Kendilerine teşekkür ediyorum.

İlk sayfada ki kurallara göre benim henüz klana katılmam mümkün gözükmüyor. Ama ben yinede profilimi veriyorum. Umarım bende en kısa zamanda klana girebilirim. Gerçekten çok keyifli bir ortam var.

http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=cgdskr
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Patchden sonta çok lag olmaya başladı bir şarjör boşaltıyorum adamın üstüne banamısın demiyor. Samki agır çekime geçiyoruz sizlerdede bu durum varmı?

Al benden de o kadar

Hoşgeldin lag

bazen gerçekten çok rahatsız ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

quote:

Al benden de o kadar

Hoşgeldin lag

bazen gerçekten çok rahatsız ediyor.

Bana hiç denk gelmedi.

• quote:

quote:

Al benden de o kadar

Hoşgeldin lag

Valla bende de tam tersiydi. Patch'den önce ağ hatası ve lagdan dolayı oyundan soğumuştum adeta, ama patch'den sonra ne lag ne de ağ hatası ile karşılaşmadım şuana kadar.

Bu arada bu klan işi yalan oldu herhalde, klan maçı falan yapılmıyor sanırım, ya da benim mi haberim yok? O kadar insan var, bari kendi aramızda belli günler ayarlıp yapalım.

• merhaba klan maçı yapmak için sizin klana geçmek istiyoruz 3 kişiyiz hepimizde 1 milyon xp üstündeyiz. eğer uygun olursa benim ve arkadaşımıni mi ekleyin.
    PSN :tr-okinore
    psn : tanerakben

bu da benim sayfam
    http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/myclan.html?name=Tr-Okinore
  • PSN : Skylife1905

BF:BC2 , Killzone 3 , AC Brotherhood , Dead Nation , GT5 , RDR , UC2 , online için ekleyebilirsiniz . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

quote:

Al benden de o kadar

Hoşgeldin lag

Valla bende de tam tersiydi. Patch'den önce ağ hatası ve lagdan dolayı oyundan soğumuştum adeta, ama patch'den sonra ne lag ne de ağ hatası ile karşılaşmadım şuana kadar.

Bu arada bu klan işi yalan oldu herhalde, klan maçı falan yapılmıyor sanırım, ya da benim mi haberim yok? O kadar insan var, bari kendi aramızda belli günler ayarlıp yapalım.

Klan macimi, yok kardes haberin olup olmamasi degil oyunun su hali ile klan maci falan yapilmiyor, girdigimiz klan maclarinda maalasef gordukki bu oyun bir killzone 2 degil, millet marksman alip biyerlere pusup oyun ceviriyor. Kimle maca giricegimizi belirleyemiyoruz, bazen yarim saat klan maci arayip bulamiyor, sonra diyoruz iyi bari guerilla warfare girelim dedigimize pisman oluyoruz, cunku karsi takim ya camping yapiyor yada marksman takiliyor. Su ana kadar 9 klan maci yapildi 5'i kazanildi ve 4'u kaybedildi. Klan sistemi ve mac sistemi degismedigi surece maca girmek bile bile lades demek. Su gelen update maalasef beklenen update degil, iste bu sebeple klan maclarina simdilik girmiyoruz, kendi aramizda mac ayarlayabiliriz. Mac icin yinede israrli olunursa gercekten iyi bir takim kurulup cikilabilir ancak bu takimin kokune kadar camper zihniyetli olmasi sart.

• quote:

quote:

quote:

Al benden de o kadar

Hoşgeldin lag

Killzone 2'ye göre multiyi o kadar çok kırpmışlar ki herkes soğudu oyundan. Ne toplanıp kendi aramızda private yapabiliyoruz, ne istediğimiz rakiple maç alma şansımız var, klan turnuvasına girsek rsatlege rakip seçiyor. Çok çok çok kısıtlı...

• Daha önce de konuşmuştuk bu tip konuları, ama betayı oynarken bu tip sorunlar gözüme batmamıştı; fakat tam sürümden sonra uzun vadede, oyun bazı konularda gerçekten sınıfta kalıyor. Neyse düzeltmelerini beklemekten ya da KZ4'ü beklemekten başka seçenek yok şuan da... Ama dediğim gibi en azından kendi aramızda belli günlerde maç yapsak, hiç fena olmaz. Klanın bir anlamı olur az çok...
  • quote:

Daha önce de konuşmuştuk bu tip konuları, ama betayı oynarken bu tip sorunlar gözüme batmamıştı; fakat tam sürümden sonra uzun vadede, oyun bazı konularda gerçekten sınıfta kalıyor. Neyse düzeltmelerini beklemekten ya da KZ4'ü beklemekten başka seçenek yok şuan da... Ama dediğim gibi en azından kendi aramızda belli günlerde maç yapsak, hiç fena olmaz. Klanın bir anlamı olur az çok...

Yapariz tabi ama kendimiz toplanip misal 6 kisi 7 kisi oyun bizi alip 2 kisinin oldugu odaya sokuyor. Update'den sonra denemedim gerci ama matchmaking systemi tam bir fiyasko, yada diyelim biz 3 kisi oyuna girdik sonra 5 arkadas geldi uzerimizden join oldu karsi takima dusuyorsunuz faction degistirmek gibi bir sansinizda yok. Private game kurup birbirimize karsi mac yapmamiz zaten imkansiz, ben acikcasi en son 7 kisi toplanip ayni squad altinda karsi takimda 2 kisinin oldugu odaya girdigimizde daha fazla oynamak istemedim bu oyunu, zaten o 2 kiside cikinca 7 kisi haritanin ortasinda hoplayip ziplayip amacsizca birileri girermi diye 5 dakika bekliyoruz, genelde maca gireceksem 2-3 kisilik bir squad ile giriyorum en azindan kalabalik bir odaya dusebiliyorsunuz, ha bu seferde baslamis 0-3 olmus oyuna dogal olarak kaybeden takimin yanina sokuyor, cunku sayica az olduklarindan ve yer oldugundan, yani ne server list var secemiyoruz girecegimiz odayida. Gokhan arkadasiminda dedigi gibi bu oyuna Klan sistemi ayip olmasin diye konulmus hani 2. oyunda vardi buna koyalim demisler, ama 2. oyundakinin 10'da 1 bile etmiyecek bir klan ve squad sistemi mevcut, squad sistemi arkadaslarimi haritada eflatun noktacik olarak gozukmesinden baska esprisi yok, ha bide beraber ayni oyuna sokuyor, ama squad liderinden spawn olamiyorsun. Killzone 2'de 4 kisilik 8 tane squad kurulabiliyordu ve squadlar liderinden spawn olabiliyordun, ve bu takim oyununu etkiliyordu en cok hayatta kalabilen kimse lider o seciliyordu cunku uzerinden dogabiliyorsun, takim oyununu oyle bir baltalamislarki killzone3'te dusundukce uzuluyor insan.

Yine killzone 2'de turnuvalar vardi saati ve kac kisilik oldugu yazan 4 takim katilabiliyordu giris icin valor yatiriyordun, bedava olanlarida vardi, sonra takimlar eslesiyordu ilk maclardan kazananlar 1.lik ve 2. macina cikiyordu, kaybedenlerde 3. macina. Heyecanla bekliyorduk o saatleri, ve kiminle maca cikicagimizi biliyorduk buna gore katiliyorduk o turnuvalara. Kimse kusura bakmasin Killzone 3'u bu kadar kotuleyip neden klan kurdunuz diye, yani gordugumu soylemeyip mutlu bir tablo cizmek yalan soylemek olur. Bakalim 6 ay sonra belki bir update gelirde duzelirse ne ala , gerci inancimi coktan yitirdim onca betadan sonra gele gele gene bu geldi, belliki karar verilmis dedigin gibi killzone 4'u bekliyecez, umarim su oyunun online kisminda calisan ve bu sistemi dizayn eden veya edenlerin isine son verilip yeni bir ekip kurulur.

• Ben clanınıza katılmak isterim şartlara uygundur

http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=RaiTrQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

quote:

Daha önce de konuşmuştuk bu tip konuları, ama betayı oynarken bu tip sorunlar gözüme batmamıştı; fakat tam sürümden sonra uzun vadede, oyun bazı konularda gerçekten sınıfta kalıyor. Neyse düzeltmelerini beklemekten ya da KZ4'ü beklemekten başka seçenek yok şuan da... Ama dediğim gibi en azından kendi aramızda belli günlerde maç yapsak, hiç fena olmaz. Klanın bir anlamı olur az çok...

Yapariz tabi ama kendimiz toplanip misal 6 kisi 7 kisi oyun bizi alip 2 kisinin oldugu odaya sokuyor. Update'den sonra denemedim gerci ama matchmaking systemi tam bir fiyasko, yada diyelim biz 3 kisi oyuna girdik sonra 5 arkadas geldi uzerimizden join oldu karsi takima dusuyorsunuz faction degistirmek gibi bir sansinizda yok. Private game kurup birbirimize karsi mac yapmamiz zaten imkansiz, ben acikcasi en son 7 kisi toplanip ayni squad altinda karsi takimda 2 kisinin oldugu odaya girdigimizde daha fazla oynamak istemedim bu oyunu, zaten o 2 kiside cikinca 7 kisi haritanin ortasinda hoplayip ziplayip amacsizca birileri girermi diye 5 dakika bekliyoruz, genelde maca gireceksem 2-3 kisilik bir squad ile giriyorum en azindan kalabalik bir odaya dusebiliyorsunuz, ha bu seferde baslamis 0-3 olmus oyuna dogal olarak kaybeden takimin yanina sokuyor, cunku sayica az olduklarindan ve yer oldugundan, yani ne server list var secemiyoruz girecegimiz odayida. Gokhan arkadasiminda dedigi gibi bu oyuna Klan sistemi ayip olmasin diye konulmus hani 2. oyunda vardi buna koyalim demisler, ama 2. oyundakinin 10'da 1 bile etmiyecek bir klan ve squad sistemi mevcut, squad sistemi arkadaslarimi haritada eflatun noktacik olarak gozukmesinden baska esprisi yok, ha bide beraber ayni oyuna sokuyor, ama squad liderinden spawn olamiyorsun. Killzone 2'de 4 kisilik 8 tane squad kurulabiliyordu ve squadlar liderinden spawn olabiliyordun, ve bu takim oyununu etkiliyordu en cok hayatta kalabilen kimse lider o seciliyordu cunku uzerinden dogabiliyorsun, takim oyununu oyle bir baltalamislarki killzone3'te dusundukce uzuluyor insan.

Yine killzone 2'de turnuvalar vardi saati ve kac kisilik oldugu yazan 4 takim katilabiliyordu giris icin valor yatiriyordun, bedava olanlarida vardi, sonra takimlar eslesiyordu ilk maclardan kazananlar 1.lik ve 2. macina cikiyordu, kaybedenlerde 3. macina. Heyecanla bekliyorduk o saatleri, ve kiminle maca cikicagimizi biliyorduk buna gore katiliyorduk o turnuvalara. Kimse kusura bakmasin Killzone 3'u bu kadar kotuleyip neden klan kurdunuz diye, yani gordugumu soylemeyip mutlu bir tablo cizmek yalan soylemek olur. Bakalim 6 ay sonra belki bir update gelirde duzelirse ne ala , gerci inancimi coktan yitirdim onca betadan sonra gele gele gene bu geldi, belliki karar verilmis dedigin gibi killzone 4'u bekliyecez, umarim su oyunun online kisminda calisan ve bu sistemi dizayn eden veya edenlerin isine son verilip yeni bir ekip kurulur.

Önce ki konuşmalarımızda valor points'in tek takılan birine hiç bir şey ifade etmediğini söylemiştim. Sanırım böyle bir düşünceye yöneldiler ki, oyunu takım oyunundan çok bireysel mücedeleye çevirdiler. Lakin, şunu da belirtmek isterim KZ'da ayrı bir atmosfer var. Yani o savaşın içine girdiğini, mücadele ettiğini hissettiren bir yanı var ve ben KZ3'de de bu hissi alıyorum. Ama tabii ki gözlerim dörtlü squad'ı arıyor, spawn bombasını arıyor yani eksik olan şeyler cidden hat safhada ama dediğim gibi KZ'daki bu atmosfer beni oynattırmayı başarıyor diyebilirim, her ne kadar KZ2'ye oranla kendimi biraz daha amaçsız hissediyor olsam da...

• TTouchMyFeaRR - ControlMyDream

yazmışsınız ilk sayfaya ama ben TMF yim
  • Hocam son 23b yarın hallederim klan davetini bekliyorum çok beklemeyim
  • hocam davet gönderirseniz sevinirim

http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=heskey2008

kriterlere uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Klandan ayrılmak istiyorum..doğru dürüst giren olmuyor , klan macı yapılmıyor , bir anlamı yok malesef.sonuçta hepimiz profesyonel oyuncularız ve onumuze bakmamız gerekiyor.artık bir degisiklik şart ve Ay Yildiz klanına transfer olmak istiyorum görüşmelere başladım.yönetimden yardım istiyorum teşekkürler :-))

clan sistemi ölü olduğu için clan maçı yapmıyoruz. ayrılmak istiyorsanız clandan ayrıl butonunu kullanmanızı tavsiye ederim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 16 Mart 2011; 16:40:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.