Şimdi Ara

Killzone 3 3D ve hareket algılayıcı kontrol desteği ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 sahiplerinin merakla beklediği FPS oyunu "Killzone 3" için oyun dünyasına yeni dedikodular düştü. CVG sitesinde yer alan söylentilere göre Killzone 3 oyunu 3D ve Arc desteği ile çıkacak.

CVG
    N4G

• off off habere bak habere... eğer böyle gelirse Killzone 3 dünyanın en çok satan oyunu ünvanını alır %100 demedi demeyin nah buraya yazdım
  • multiplayerda arc kullanabilirsek dünyanın en muhteşem şeyi olur
  • 3D olayı beni baya heyecanlandırdı.
  • dehşet bişey olur. hele düşmanların deli gibi üstüne koştuğunu düşünürsen. oynarken baya bir adrenalin salgılanır gibi geliyor.
  • Nasıl gelirse gelsin kontrol konusunda değişiklik yapmaları gerekiyor,ağırlaştırmak ile tepki verme süresini geciktirmeyi aynı sanıyorlar. Fps lerde en gerçekci kullanımı RainbowSix Vegas da gördüm. Eğer oyun aynı şekilde gelseydi gerçekten efsana olabilirdi,umarım Killzone3 de değişikliğe giderler bu yönde..
  • wNchstR

kontroller benim çok hoşuma gitmişti. nesinde problem vardı ?
  • Ne!!!!! Amanınn boo[sm=oha.gif

Arc ın multide olduğunu düşünmek beni heyecanlandırdı iyice.Hele bir de 3D olursa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

3D olayı beni baya heyecanlandırdı.

Kardeş heycanlandırdıda! bide bunun için 3D televizyon almak lazım demi.Orası biraz kasıyor ama
  • 3 d tv nin özelliği nedir mhz ile ilgili bir olaymı?
    tüplü tvde 3 d gözlükle olurmu bu iş :)??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

3 d tv nin özelliği nedir mhz ile ilgili bir olaymı?

Hayır kardeş!3d nin keyfini çıkarmak için mecburen 3d özelliği olan bir lcd alman lazım.Buda daha piyasada yok.bu sene çıkıyor.eee fiyatıda ona göre düşün..En az 4000 tl den başlar...
  • quote:

Yok hayır 3D tv ve 3D gözlük alman lazım. Ki piyasada 3D TV yok.
  • cevaplar içni teşekkürler.

3 d tv nin özelliği nedir teknik olarak bilen varmı ?

türksat ta 3d test diye bir kanal var.
  • Kimsenin pek takmadığı asıl problem 3d görüntü transferi sadece hdmi 1.4 giriş ve çıkışı ile oluyor.
  • Soyle birsey var okumustum. Killzone 2 yede arc ve 3D destegi gelebilir. 3D destegi olmasada ARC desteginin gelecegini soylenmisti. Sony ilkbaharda 3D olayinaq girdigi icin killzone 3 unde ancak gelecek yilin sonunda cikma umidi olabilir, o arada killzone 2 yede 3D ozelligi eklenebilir diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Hayır kardeş!3d nin keyfini çıkarmak için mecburen 3d özelliği olan bir lcd alman lazım.Buda daha piyasada yok.bu sene çıkıyor.eee fiyatıda ona göre düşün..En az 4000 tl den başlar...

Masum duygularımı katlettin ağb istemiyrum 3D falan 2D olsada yeteri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 5 Mart 2010; 12:31:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.